Kiskanc ELti

Dolunay3536

Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2017
195
114
23
35
Merhaba Arkadaslar artikel ne yapacagimi kime güvenecegimi sasirdim canim cok SIKKIn
Ailemden uzaktayim zaten almanyadalar burda kimsem yok cok yakin diyecegim.
Görümcelerimle iyi anlasiyorum aslinda bana bi zararlari yok artik bendede kalmiyolar pek zaten esimin ailesinde herkes beni sever ama eltim beni kiskaniyo bunu kendi agziyla görümcelerime söylüyomus ona birsey diyemiyonuzda suda buda diye benim bundan haberim yoktu zatende neyse iste hep gelir bana görümcelerimin dedikodusunu yapar sana böyle dediler söyle dediler diye en son olayda artik sinirlendim yok ben onlari istemiyomusum evimde benden cekiniyolarmis bu yüzden su bu Esime anlattim oda sinirlendi sordu görümcelerime onlarda sasirdi biz öyle birsey demedik hep o diyodu ben onlara gitmem istemiyo bizi zaten ayni ortamda bile bulunmak istemiyorum onunla felan demis eltimin bu ilk degil hep beni doldurusa getiriyo bende salak gibi kaniyom herseferinde ne yapiyim ben bunla uzak durmaya calissam arsizin teki herkesi birbirine düsürmeye calisan bi seytan

Artık yüzünü görmüşsün bence yada bir kere yüzleşir tam kötü ol rahatla sende kim doğru söylüyor o zaman ki hal ve hareketlerinden anlarsın zaten

Böyleleri ya pes eder yada iyice gemiyi azıya alıp herkesi birbirine düşürmek için çok daha ileri gider

Görümcelerinizle istişare edip elliyi alın karşınıza konuşup netleştirin en azından sizlerin içi rahat olsun

Eltisinin telefonundan başkalarıyla sanalda oynaşıp işi yuva yıkmaya kadar götüren bir manyak tanıyorum
Öyle planlı ve hissettirmeden yaptıki yapacağını kuzenim kendini temize çıkarana kadar canından olacaktı nerdeyse

Bende iki elti oldugu icin aliskinim boyle meselelere, duzenli olarak birbirleri ile kusup yandas topluyorlar cunku.

Bir acidan bakinca eglenceli bile sayilabilir, tuzaklara gelmeyin :KK53:

Böyleleri ya pes eder yada iyice gemiyi azıya alıp herkesi birbirine düşürmek için çok daha ileri gider

Görümcelerinizle istişare edip elliyi alın karşınıza konuşup netleştirin en azından sizlerin içi rahat olsun

Eltisinin telefonundan başkalarıyla sanalda oynaşıp işi yuva yıkmaya kadar götüren bir manyak tanıyorum
Öyle planlı ve hissettirmeden yaptıki yapacağını kuzenim kendini temize çıkarana kadar canından olacaktı nerdeyse

Bunlara ne deseniz az her türlü isin icinden siyriliyo ailede o kadar cok iftira attiki kötüledi herkesi ama her seferinde temize cikmasini bildi yine cok tehlikeli ugrasmak istemiyom... biktim artike dedikodudan

Bende iki elti oldugu icin aliskinim boyle meselelere, duzenli olarak birbirleri ile kusup yandas topluyorlar cunku.

Bir acidan bakinca eglenceli bile sayilabilir, tuzaklara gelmeyin :KK53:

Her sferinde salak gibi tongaya düsüyorum malesef ve inaniyorum kendimi üzüyorum ama artik ben onlari salak yerine koycam

Her sferinde salak gibi tongaya düsüyorum malesef ve inaniyorum kendimi üzüyorum ama artik ben onlari salak yerine koycam

Heh iste tongaya dusmek yok. Boyle alttan alttan laf soylersinizz. Hatta bazen safa yatarsiniz, ama hic keyfinizi bozmasina izin vermeyin.

Simdi bizim kulturde boyle bir sey var maalesef, akraba ise iliskini kesemiyorsun. En iyisi normalde bu eltiyle gorusmemektir. Ama bu da mumkun drgil, e bir de kusluk var diye aileden herkes ustune gelir, hatta dis kapinin mandallari bile dedikodunu yapar. O yuzden bunu oneriyorum size. Keyif alarak hatta icinizden gulup dalga gecerek eltiyi idare edin.

Heh iste tongaya dusmek yok. Boyle alttan alttan laf soylersinizz. Hatta bazen safa yatarsiniz, ama hic keyfinizi bozmasina izin vermeyin.

Simdi bizim kulturde boyle bir sey var maalesef, akraba ise iliskini kesemiyorsun. En iyisi normalde bu eltiyle gorusmemektir. Ama bu da mumkun drgil, e bir de kusluk var diye aileden herkes ustune gelir, hatta dis kapinin mandallari bile dedikodunu yapar. O yuzden bunu oneriyorum size. Keyif alarak hatta icinizden gulup dalga gecerek eltiyi idare edin.

Hers öyle yapiyo zaten huyunu bildikleri halde idare ediyolar ama ben iste düsündügümden farkli davranamiyorum insanlara icim neyse disimda o ama deniycem sagol

Sana başkasının lafını getiren, senin lafını başkasına götürür. Bunu aklından hiç çıkarma. Eğer yine “birileri senin için bıdı bıdı dedi” derse, çağır o birilerini ve eltini; anlat bakalım ektim ne diyorlar de. Kızılca kıyamet kopabilir ama bi daha sana laf taşımaya cesaret edemez.

Üstteki arkadaş benden önce davranmış:)
Selam Pamukannesi83 Pamukannesi83

Bunu asla unutmayın: size birilerinin lafını tasiyan insan,sizin laflarınızi başkasına tasir. Bizim. Ailedede var. Mümkünse görüşmeyi kesin. Eve almayin
Sana başkasının lafını getiren, senin lafını başkasına götürür. Bunu aklından hiç çıkarma. Eğer yine “birileri senin için bıdı bıdı dedi” derse, çağır o birilerini ve eltini; anlat bakalım ektim ne diyorlar de. Kızılca kıyamet kopabilir ama bi daha sana laf taşımaya cesaret edemez.

Üstteki arkadaş benden önce davranmış:)
Selam Pamukannesi83 Pamukannesi83

Aynen haklisiniz bende salagim iste hic anlamadim hep iyi niyetlidir diye düsündüm ama her seferinde beni esimin ailesine karsi gaza getirmeye calisti kendi nefret ediyo onlardna cünkü ama belli etmiyo

Aynen haklisiniz bende salagim iste hic anlamadim hep iyi niyetlidir diye düsündüm ama her seferinde beni esimin ailesine karsi gaza getirmeye calisti kendi nefret ediyo onlardna cünkü ama belli etmiyo

Sizde ona göre tedbirli olun bundan sonra. Onun söylediklerini de kimseye anlatmayın. Cünkü o zaman ortalık karışmaz. Görümceniz zaten durumu anlamistir simdi

Back
X