KISKANC ELTI😇😇

minikrkuresi

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2023
258
85
18
27
Merhaba hanimlarr
Eltisi olanlar kiskanc sinsi bi eltiniz varsa napiyosunuz nasil adiniz gecimsize cikmadan ona laf sokuyosunuz. Benimki her firsatta yapiyo yapicagini. Kaynanamdan kiskaniyo ozellikle aile apartmanindayiz malum kaynanamla iki durum atsak ertesi gun o da atar kaynanamla😁😁bazen ugrasma sunla diyorum diger yanimda keyif aliyo ne yalan soyliyim😇kaynanam kendide derdi bana kiskaniliyosun diye🤷🏼‍♀️siz nasil basa cikiyosunuz

Merhaba hanimlarr
Eltisi olanlar kiskanc sinsi bi eltiniz varsa napiyosunuz nasil adiniz gecimsize cikmadan ona laf sokuyosunuz. Benimki her firsatta yapiyo yapicagini. Kaynanamdan kiskaniyo ozellikle aile apartmanindayiz malum kaynanamla iki durum atsak ertesi gun o da atar kaynanamla😁😁bazen ugrasma sunla diyorum diger yanimda keyif aliyo ne yalan soyliyim😇kaynanam kendide derdi bana kiskaniliyosun diye🤷🏼‍♀️siz nasil basa cikiyosunuz
Takmayarak. mesela neden KV ile durum atıyorsunuz ne alaka?

Allahtan başka sehirlerdeyiz yılda 5 kere anca görüyorum dedikodusu çok olduğu için aramam sormam aynı şekilde oda muhatap olmaz.."cok muhabbet tez ayrilik" demisler. Kv ile eltim komşular dışarıya iyi görünmeye calissalarda büyük kavgalar oldu malesef o yüzde beraber yiyip içip gezip resimlerini atsalarda ne olduklarını bildiğim için gülerim en fazla

Merhaba hanimlarr
Çok değişik aktiviteler, kaynanamla durum atmayı hiç denemedim🤔.

en büyük dualarımdan biriydi eltim olmasın allahım derdim anneminkikeri gördükten sonra . Şükür eltim yok . Ama 4 görümcem var hangisi daha iyi bilemiyorum 😂

Allahtan başka sehirlerdeyiz yılda 5 kere anca görüyorum dedikodusu çok olduğu için aramam sormam aynı şekilde oda muhatap olmaz.."cok muhabbet tez ayrilik" demisler. Kv ile eltim komşular dışarıya iyi görünmeye calissalarda büyük kavgalar oldu malesef o yüzde beraber yiyip içip gezip resimlerini atsalarda ne olduklarını bildiğim için gülerim en fazla
Bizde de oyle oldu ilk zamanlar su sizmazdi aramizdan ama zamanla herkes herkesin gercek yuzunu gordu. En guzeli mesafe diger turlusu cekilmiyo cunku.

Merhaba hanimlarr

Kaynana ile durum atma, aile apartmani, kiskanc elti masallah. :nazar:

en büyük dualarımdan biriydi eltim olmasın allahım derdim anneminkikeri gördükten sonra . Şükür eltim yok . Ama 4 görümcem var hangisi daha iyi bilemiyorum 😂
Bi kaynim daha var 2.ci eltimle insalah coookkk iyi oluruzz. Bende oyle dua ederim hep insallah diger eltimle cok iyi olayim

Günlük meşgale oluyor size belli ki, kayinvalide ile durum atıp elti kıskandırmalar.
Kaç konunuz var elti ile ilgili başka uĝrasacağiniz bir şey yoksa demek.
Hahah hosuma gidiyo var ugrasim olmazmi ama gecenin su vakti uyku tutmadi oylesine dertlesiyim dedim burda takilmak stres attiriyo o yuzden😇

Back
X