kıskanç eşlerin hanımları buraya...

asliemiroktay

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2013
55
0
6
Tokat
2 yıllık evliyim eşim çok kıskanç, kıskanclığı koreltmek mumkun mu? 4 aylık bebeğim var sanki biraz azalma var gibi ama yine de çok yoruyo beni... o pantolon dar,rujun çok olmus, apartmana gırerken kımınle karsılastın ne konustun, iş ortamı zaten dıdık dıdık edılıyo herseyı sorup öğrenmek istiyo,çarşıya çıkınca hangi magazalara girdin mağzacı bayan mı erkek mi vss bırsuru soru ve sonunda benım patlayıp bagırıp çağırmam...(bu huyu harıcınde eşim dort dortlük ama bunu nasıl duzeltıcem bılmıyorum)...:5:

gercekten bende bu arkadasa katılıyorum ya :52: bütün gün gezer tozarm anlatrm hiç kıskanmaz değil kıskanıyor ama belli bariz olan şeyleri :1: onun dışında ruj makyaj elbise konusunda daha hiç bişeyini görmedm sesini çıkartmaz tayt ta giyerm kot pantolon da ama bazen üst baş konusunda çok dekolteye çok aşırı kısaya filan kinayeli laf söyler biraz kısa mı oldu sanki bitanem yaa filan gibi :52: o kadarrr :52: ama çok aşırı kıskanç olamsını da istemezdim tabiii :49:

2 yıllık evliyim eşim çok kıskanç, kıskanclığı koreltmek mumkun mu? 4 aylık bebeğim var sanki biraz azalma var gibi ama yine de çok yoruyo beni... o pantolon dar,rujun çok olmus, apartmana gırerken kımınle karsılastın ne konustun, iş ortamı zaten dıdık dıdık edılıyo herseyı sorup öğrenmek istiyo,çarşıya çıkınca hangi magazalara girdin mağzacı bayan mı erkek mi vss bırsuru soru ve sonunda benım patlayıp bagırıp çağırmam...(bu huyu harıcınde eşim dort dortlük ama bunu nasıl duzeltıcem bılmıyorum)...:5:

Ben şunu sormak istiyorum. Bu kadar kıskanç olan bir erkeği sevgiliyken anlamak mümkün oluyor mu? Daha doğrusu nasıl anlayabiliriz? Sizin eşiniz çok kıskanç diye sormak istedim. Benim erkek arkadaşım duygularını pek belli etmez de.

Bu kadar karıştırmıcaksın kendine canım çözüm basit yani

Benim boğulcağımı bildiği için senin gibi zorlamıyor sınırları ama içinden neler geçiyor ve bazen öyle şaşıyorum ki

Örneğin erkeklerin çok olduğu bir yerden geçiyorsak elimden tutar illa ki, ya da otobüste karşımıza bir adam oturmuştu hemen elime yapıştı halbu ki yüzüklü falan adam bunun gibi şeyler tatlı oluyor acayip ya da belimden tutup çekiyor hemen bazen benim der gibi :)

Geçen gün mesela iş yerine gittim ortağı xle çok muhabbet etmeni istemiyorum dedi iş yerinden çıkarken adamın bebeği var 6 aylık onla ilgileniyorum diye kıskandı onla ilgilenmeyip bebekle ilgilendim diye :53: o bakkala gitme deyip evin aşağısındaki bakkala gitmemi istemiyor misal çocuk çok hareketli bir tipmiş :53: Ya da eve boyacı geldi boyacıyla çok konuşma da gitsin diyor napıyor bu niye burda diyo bu ama batcak gibi boğacak gibi söylemiyor ve baskı yapmıyor ama şaşırıyorum :9:

Son düzenleme:
Ben de boyle bi koca istiyorum :D
benim ki 2 gun eve gelmesem
nerdeydin hatun demez
Ve bu daha gicik birsey..

bukadar kıskanan erkek neden çarşıya yalnız yollasın yada işe gönderınki sizinki meraklımı ne

işe mecburen gıdıcem devlet memuruyum, carsıya da ilk zamanlar yanlız yollamıyodu ama benım cadılıklarıma kusmelerıme trıplerıme dayanamadıgı ıcın mecburen yolluyo ama sonrasında da soru bombardumanına tutuyoo:(

benim eşimde çok kıskanç. gerçi dışarı çıktığımda hangi magazaya gittin, naptın ne ettin sormaz. iphone buldan takip eder :) saçım, makyajım, giyimim vs. hiç huzur vermez. evde bile açık giyinmemi istemez. deprem olursa böylemi dışarı çıkıcan diye tabi ben giyerim. evimin içindede rahat edemeyeceksem zaten yaşamayayım:) storları, perdeleri kontrol eder açılmasın diye:D dışarda gezerken elie yapışır bırakmaz vs. vs . evlenince düzelir dediler ama benimki abarttı. bu dünyada tek kadın benim ve tüm erkekler peşimde sanıyor :D gerçi bende kıskancım sürekli benim elim onun üstünde, onun eli benim :)

Bende sizdenim... Her yere beraber gideriz kuaföre bile :27:
Ama ben alistim artik,tek yada baskasiyla gitsem boslukta hissederim kendimi,
hic gitmedim tabide öyle düsünüyorum...ha bi tek yakindaki markete tek gidiyorum..

Son düzenleme:
Ben şunu sormak istiyorum. Bu kadar kıskanç olan bir erkeği sevgiliyken anlamak mümkün oluyor mu? Daha doğrusu nasıl anlayabiliriz? Sizin eşiniz çok kıskanç diye sormak istedim. Benim erkek arkadaşım duygularını pek belli etmez de.

bız 3 ay gorustuk sonra nişan bi 3 ay sonrada dugun oldu( bu kadar hızlı olmasının bı sebebı de benım yanına es durumundan tayın ıstemek zorunda olmamdı) yanı 6 ay gorustuk tabı kıskanc oldugunun sınyallerını verıyodu ama o kadar olacagını tahmın etmıyodum...yanlış anlasılmasın evlendiğime pişman diilm herkesin bı kusuru vardır benim kocişinde bu...

benim eşimde çok kıskanç. gerçi dışarı çıktığımda hangi magazaya gittin, naptın ne ettin sormaz. iphone buldan takip eder :) saçım, makyajım, giyimim vs. hiç huzur vermez. evde bile açık giyinmemi istemez. deprem olursa böylemi dışarı çıkıcan diye tabi ben giyerim. evimin içindede rahat edemeyeceksem zaten yaşamayayım:) storları, perdeleri kontrol eder açılmasın diye:D dışarda gezerken elie yapışır bırakmaz vs. vs . evlenince düzelir dediler ama benimki abarttı. bu dünyada tek kadın benim ve tüm erkekler peşimde sanıyor :D gerçi bende kıskancım sürekli benim elim onun üstünde, onun eli benim :)

aynı aynı walla...:37:

Bu kadar karıştırmıcaksın kendine canım çözüm basit yani

Benim boğulcağımı bildiği için senin gibi zorlamıyor sınırları ama içinden neler geçiyor ve bazen öyle şaşıyorum ki

Örneğin erkeklerin çok olduğu bir yerden geçiyorsak elimden tutar illa ki, ya da otobüste karşımıza bir adam oturmuştu hemen elime yapıştı halbu ki yüzüklü falan adam bunun gibi şeyler tatlı oluyor acayip ya da belimden tutup çekiyor hemen bazen benim der gibi :)

Geçen gün mesela iş yerine gittim ortağı xle çok muhabbet etmeni istemiyorum dedi iş yerinden çıkarken adamın bebeği var 6 aylık onla ilgileniyorum diye kıskandı onla ilgilenmeyip bebekle ilgilendim diye :53: o bakkala gitme deyip evin aşağısındaki bakkala gitmemi istemiyor misal çocuk çok hareketli bir tipmiş :53: Ya da eve boyacı geldi boyacıyla çok konuşma da gitsin diyor napıyor bu niye burda diyo bu ama batcak gibi boğacak gibi söylemiyor ve baskı yapmıyor ama şaşırıyorum :9:

bırazcık odun versen senın olay da benımkıne donucek aman haa:50:

hic gitmedim tabide öyle düsünüyorum...ha bi tek yakindaki markete tek gidiyorum..

yok canım ben heryere esimle gıtmiyorum arkadaslarımla yada yanlız gıderim çogunlukla ama eve geldiğimde sorularıyla yıyo beni:1:

Ayyy aynı benim eşim kuaförede benimle geliyor hatta kadınla o dedikodu yapıyor :9::9: hatta kaş almayı öğrense orayada yollamaz :9::9: Wayyy ne şanslısın markete tek gidebiliyorsun ben gidemiyorum :9:

Biri saldim cayira mevlam kayira,
Digeri dakika dakika hesap

bu cinsini optuklerim neyin ortasini bulmus ki ,
kışa az kaldi at sobaya yak !!!

Pazarcı gibi konuştun kız :9:
Pazarcı:Abla bak bunlar çeşit çeşit bu sürümü hiç umursamaz erkekler bu sürümüde çok sorgular
Kadın:Ayy ortası yokmu bunun
Pazarcı:Yok abla ya valla bunun bize gelişi böyle :9::9:

Sevgili ablalarım size danışmak istiyorum sevgilim çok kıskanç benimde. Asla makyaj yaptırmıyor, bütün kıyafetlerime laf ediyor, hiç kimseyle görüşmemi konuşmamı istemiyor her adımımı onunla atayım istiyor internette takılmama da tavır yapıyor ne yapayım ki beeen? Doğal mı bu durum bana hiç normal gelmiyor.

Back
X