- 14 Mart 2013
- 8.010
- 4.022
- 448
- Konu Sahibi asliemiroktay
kıskançtır normalde abartmaz, ama bazen taktığına takıyo allahın delisi
dekolte tişörtlerimi saklıyo

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah mutluluğunuzu daim etsin.......kadınlar kural koyabilecekse en başından koyabiliyor.......ben de kendi tecrübelerimi anlatîyorum.......sonradan mîzırdanmakla yürümüyor işte.......ya da yıpranma pahasına da olsa seni kaybetmekten gerçekten korktuğuna inandığı an biraz törpülenir .....başka tùrlü zor.......bunlar nacizane görüşlerimdi......çunkü ben de yaşadımburdan yalandan yere polemik yaratmaya calisma arkadasim,yazdiklarimi dikkatli okusaydin boyle bi yorum yapmazdin anlayan anliyo xaten bi kac kiside anlayamasin napalim..evet kiskanc bi esim var herseyi soruyo ogrenmek istiyo bunun karsiliginda kizip bagirip kendimi heder edersem sorun buyuyo,ama ilimli davranir onu anlamaya calisir yaptiklarinin yanlis gereksiz oldugunu anlatirsam hatadini anliyo..ayni sekilde o da benim istemedigim seyleri yapmiyo bende esimin kiskancliklarinin yersiz oldugunu kiskanc eslerin hanimlari neler yapipta esinin kiskancligini tamamen korelttigi gibi sorulara cevap bulabilmek amacli konuyu actim..SİZE DAHA NE KADAR ACiKLAYiCi ANLATAYİM BİLEMEDİMKi...
yuzyuze konuşmak en ıyısı ....bencede deneyebılırsın :)
annem çok abartıyo,benimde canımı sıkıyo. Yakışanı giyiceksin,sen zaten sınırlarını bilen bi kızsın neden kısıtlama gereği duyuyo ki diyo.
pes pes
2 yıllık evliyim eşim çok kıskanç, kıskanclığı koreltmek mumkun mu? 4 aylık bebeğim var sanki biraz azalma var gibi ama yine de çok yoruyo beni... o pantolon dar,rujun çok olmus, apartmana gırerken kımınle karsılastın ne konustun, iş ortamı zaten dıdık dıdık edılıyo herseyı sorup öğrenmek istiyo,çarşıya çıkınca hangi magazalara girdin mağzacı bayan mı erkek mi vss bırsuru soru ve sonunda benım patlayıp bagırıp çağırmam...(bu huyu harıcınde eşim dort dortlük ama bunu nasıl duzeltıcem bılmıyorum)...![]()
erkekler kendi aralarında kadınlar hakkında çok şey konuşuyor nasıl bizler konuşuyorsak onlarda o şekilde.... biz duygularla ilgilenirken onlar giyim kuşam erkeklerin bakışı yani genelde sex objesi olarak bakıyorlar o yüzden eşinin kıskanç olması normal. Kıskançlığı ortamındaki muhabbetlerden veya ailesinin çevresinden olabilir yani hep kötü gözlü bakışlardan seni korumak için... Seni korumak isterken sana baskı yaptığının ve kırdığının farkında değil...
Şu şekilde davranabilirsin günlük aktivitelerini detaya inmeden gittim geldim aldım kimseyi görmedim şeklinde net ve kısa ifadelerle geçiştirebilirsin. Kendisi çok detaya inerse yani magazacı bayan mı erkek mi derse bilmem farketmedim veya bir çok ilgilenen vardı karıştırdım diyebilirsin... Ayrıca hiç bu konuda bağırıp çağırma sinirlenme sana güvensizliğini yansıtmıyor tamamen kendi iç dünyasındaki dedikodularla boğuşuyor...
günaydın hanımlarr flörtümden evlılıgımın ılk aylarına kadar cok fazla cektıgım bır konuydu bu
hatta burda sayfalarca konu açmışlıgım var..
özellıkle arkadas olayına cok takıntılıydı eve gelme gitme,dısarıda görüşme vs. gibi
çünkü ailemden biriyle annemle kuzenlerımle onun ailesınden birilerıyle sormadan bıle cıkabılrım ama arkadas oalyını aşamamıştım bi türlü ve tabi tek çıkmayı(özellıkle alısverıs konusunda)
ama hem benım sürekli direnmem hem onun geçen zamanla bana daha cok inanıp güvenmesındenmıdır nedır bılmıyorum
artık aksam bıle arkadaslarımla cıkıyorum hatta hepımızı arabayla toplayıp ıstedıgımız yere bırakıp sonrasında gelıp alıyor 9,5-10 gibi bi saatte(bu eskıden hayaldi)
kızlar gelıyor evıme rahat rahat,,,siz özlemişinizdir birbirinizi konuscaklarınız vardır deyıp gidiyor...
öncelerı allah allah acaba baska birinimi buldu diye bile düşündüm ama ılgısı sevgısı aynı hatta dahada güzel seviyor artık..
bide bakıyorum ya annesıne gitmiş oluyor ya kuzenıyle kardeşıyle biyerde oturup çay kahve keyfı yapıyor falan...
anlayacagınız ben bu konuyu asla cözemem hep bu sekılde tartısma konumuz kalacak derken,çözdüm çok şükürr ve gerçekten nişanlıyken sakın evlenme bu adam senı eve kapatır vs. diyenlerı dınlememısım,kişilik degişmese bile davranışlar değişebiliyormuş...:)