Kıskanç kadınlar burada mısınız?? :))

alterego

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2012
109
0
26
İstanbul
Kendini kıskanç olmadığına ikna edebilen var mı aramızda? :)))

Toplumda kıskançlık genellikle erkeklere mal edilen bir duyguymuş gibi dursa da, ben eminim kadınlar sağlam kıskançtır :))
Bize çok zarar veren bu duygumuzla başetmeye çalışan, başedebilen var mı?? ve bunu nasıl yaptınız??

BEN BEN BENNN.....
GELDİM GELDİMMM...

kıskancım hemde cokk...
sevıyorum arkadasım kıskanıcam tabı..
hıcte huyumu degıstıremem..
ben boleyım.. böle sevdı.. bolede gıdecek..
asıl ben kıskanmazsam durum vahım bence...
sevgım bıtıyor demktır kı bu evlılıgımın sonlarına dogru gıden bır yol olur..

gecen gun esıme 0900 lu hatlardan ınternetten mesajlar atıyorlarmıs oyle..
ergenlık cagındakı erkeklerı pusuya dusuruyorlarmıs...
ay delırdım mesajı gorunce kıyametı kopardım..
ben anlamam 900 falan ...
kıyamam suratıma bakıodu oyle sakınleseyım dıye...:1::1:

sendemı cok kıskancsın cnm

Ben gizli kıskançlardanım sanırım.
Ne kıskandığımı belli ederim, ne de kıskançlık tavırları takınabilirim.
Bakıldığında, kıskanmayan bir insanım...

Fakat yeri geldi mi bende kıskanıyorum tabii ki...
Bir bakışını, bir hareketini, bir lafını değil, ben az dozajda kıskanç sayılabilecek biriyim.
Benim kıskançlığımı da depreştirmek zor sanıyorum... :9:

Eşim çok kıskançtır, herşeyi, herkesi kıskanabilir.
Evimizde balıklarımız var, onlara fazla ilgi alaka göstersem bile kıskanabilir.
O yapıda bir insan... Ama sanıyorum ki bu yapısal birşey...
Benim yapımda aşırı kıskançlık yok, var olan kıskançlığımı da gizliyorum... :31:

BEN BEN BENNN.....
GELDİM GELDİMMM...

kıskancım hemde cokk...
sevıyorum arkadasım kıskanıcam tabı..
hıcte huyumu degıstıremem..
ben boleyım.. böle sevdı.. bolede gıdecek..
asıl ben kıskanmazsam durum vahım bence...
sevgım bıtıyor demktır kı bu evlılıgımın sonlarına dogru gıden bır yol olur..

gecen gun esıme 0900 lu hatlardan ınternetten mesajlar atıyorlarmıs oyle..
ergenlık cagındakı erkeklerı pusuya dusuruyorlarmıs...
ay delırdım mesajı gorunce kıyametı kopardım..
ben anlamam 900 falan ...
kıyamam suratıma bakıodu oyle sakınleseyım dıye...:1::1:

sendemı cok kıskancsın cnm

Allah beni ıslah etsin çünkü öyle dönemlerden kilo veriyorum(gerçekten kilo veriyorum hani durumun şiddetini anlatabilmek için demedim)
ama bendeki zararlı cinsinden yani kıskançlıktan kuduruyo oluyorum ve yıkıcı davranıyorum

Allah beni ıslah etsin çünkü öyle dönemlerden kilo veriyorum(gerçekten kilo veriyorum hani durumun şiddetini anlatabilmek için demedim)
ama bendeki zararlı cinsinden yani kıskançlıktan kuduruyo oluyorum ve yıkıcı davranıyorum

cok asırı derece degılım ben ya...
ama o kadar kıskanclıgın özgüven eksıklıgınden kaynaklandıgını duydum...
calısıyormusun ?
calısmak cok buyuk ozguven getırır ınsana...
kendıne bakımın falan nasıl..
mesela kac gunde bır kuafore gıdersın..
akşamları maskenı falan yaparmısın..

Bende kıskanıyoruuummm! :26:
Ama sanırım sevgiden ve sahiplenme duygusundan kaynaklanıyor. Misal nişanlımın kuzeni en yakın arkadaşım ama ben onların aynı evde durmasını bile katlanamıyoruummm eğer yanında ben varsam hiç sorun olmuyor :3: Yanından bir kız geçse diğer tarafıma geçer misin aşkım diyorum direk gülüyor pis pis :) Ama o benden beter kıskançlıkta üstüne yoktur.

Bende kıskanıyoruuummm! :26:
Ama sanırım sevgiden ve sahiplenme duygusundan kaynaklanıyor. Misal nişanlımın kuzeni en yakın arkadaşım ama ben onların aynı evde durmasını bile katlanamıyoruummm eğer yanında ben varsam hiç sorun olmuyor :3: Yanından bir kız geçse diğer tarafıma geçer misin aşkım diyorum direk gülüyor pis pis :) Ama o benden beter kıskançlıkta üstüne yoktur. Ben bu duyguyla başedemiyorum. :44:

cok asırı derece degılım ben ya...
ama o kadar kıskanclıgın özgüven eksıklıgınden kaynaklandıgını duydum...
calısıyormusun ?
calısmak cok buyuk ozguven getırır ınsana...
kendıne bakımın falan nasıl..
mesela kac gunde bır kuafore gıdersın..
akşamları maskenı falan yaparmısın..

özgüven eksikliği tezi bu konuda en geçerli tez, evet bende biliyorum ama nedeni gerçekten bu mudur onu bilmiyorum.
çalışmıyorum bu arada bu sene mezun oluyorum mezun olur olmazda yüksek lisansa başvurucam..
kendime bakarım tabi ama çok uzun boylu değil, kuaföre pek gitmem kendi kendimin kuaförüyüm keza :) akşamları maskemi? :))) akşamları makyajımı çıkarıp yatsam şükrederim :)))

özgüven eksikliği tezi bu konuda en geçerli tez, evet bende biliyorum ama nedeni gerçekten bu mudur onu bilmiyorum.
çalışmıyorum bu arada bu sene mezun oluyorum mezun olur olmazda yüksek lisansa başvurucam..
kendime bakarım tabi ama çok uzun boylu değil, kuaföre pek gitmem kendi kendimin kuaförüyüm keza :) akşamları maskemi? :))) akşamları makyajımı çıkarıp yatsam şükrederim :)))

ben kıskanırım ama kendıme cok guvenırım...
daha sevgılıyken dıyodum kocama...
benden daha guzelını benden daha anlayabılecegın bırını bulursan hıc durma..
hatta getır bende tanısayım derdım

ben kıskanırım ama kendıme cok guvenırım...
daha sevgılıyken dıyodum kocama...
benden daha guzelını benden daha anlayabılecegın bırını bulursan hıc durma..
hatta getır bende tanısayım derdım

ooo bu süpermiş:) böylece hemde karşındakinin gözündeki değerini kendin yükseltiyosun; ama ben öyle değilim hatta bu kadar kendime güvene yaklaşamam dahi, çünkü biliyorum benden çok daha güzeller benden çok daha kendini hem yaşam-anlayış hem entellektüel hem vs hem vs vs konularda geliştirmiş bir çoook kadın var

bende kıskanc bırıyım ama sevgılımın kıskanclıklarından arta kalan zamanloarda :D aslında bu konuda tıptatıp bırbırımıze benzıyoruz :D

Ben de çok kıskancımdır. Çok seviyorum napıyım amaa:16:
Belli bir olay olmadığı sürece küçük şeylerden dolayı çok bunaltmam. İçimde bitiririm. Güven aşkına o seni seviyor sakin ol diye :)
Ama gerçekten bir olaydan ya da birinden rahatsız olmuşsam. O zaman benden korkulur ! :47: Bir kere başımıza geldi böyle bir şey ama çözdük çok şükür :9:

Back
X