KISKANÇ KAYNANA ve GÖRÜMCE

gurbetciko

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2018
19
3
86
Kızlar merhaba iyi akşamlar
Zorunlu sebeplerden dolayı kayınvalidemler de kalıyorum ve eltimle evliliklerimiz arasında 1buçuk sene var en bşındAn beri eltimle aramızda hep soğukLuk vardı kaynanam ve gorumcem bana gelir eltimin beni kıskandığını ona hiç bi şey anlatmamam gerektiğini senin için böyle kötü şöyle kötü diyor derdi ister istemez bende ona karşı soğuk kalırdım oda bana soğuktu bugün ilkndefa öğrendim ki aynı şeyleride ona da söyLüyormus bugün ikimizde çok iyi bi sekilde emin olduk ve bizde onlara inat daha iyi olmaya karar verdik.. ve ben bunları esime anlattım ılk basta cok sasırdı ve umursamamam gerektiğini söyledi bende öyle yapar gibi davrandım davranıcam da sonucta kotu de olsa onun aılesı daha fazla uzatıp aramızı onlar ıcın bozmak ıstemedım cunku ıc gudusel olarak ona sert tepkıler verseydım onları savunmaya gecıcektı ve bızım aramız onlar yuzunden kotu olucaktı ki gerek yok.. sizce nasıl davranmalıyım ve esımın gozunu kötü olmadan nasıl acabılırım kı benım ıyı nıyetlerımı onların oldurduğunu gorsun??

E kv niyeti belli bir olup onu ezmeyesiniz diye sizi birbirinize karşı dolduruyor..
Siz birlik olmakla en iyisini yapmışsınız..

Doğru söylüyorsunuz ama ben hiç mesafeli davrananıyorum çok fazla güveniyorum karşımdakine yapısal bi şey sanım bu

Yapmaya çalış,tamamen senin yararına olur.Sonucta zaman zaman bir arada olmanız gereken insanlar ,insani iliskileri bozmadan devam et.Eltin seni konuşturup konuşturup kayınvalidene söyleyebilir bu da bir ihtimal .Dikkat et :)

Yapmaya çalış,tamamen senin yararına olur.Sonucta zaman zaman bir arada olmanız gereken insanlar ,insani iliskileri bozmadan devam et.Eltin seni konuşturup konuşturup kayınvalidene söyleyebilir bu da bir ihtimal .Dikkat et :)

Haklısın.. çok teşekkür ederim kızlar inşallah kocam onların nasıl bi insam olduğunu anlar

Canım seninle benzer durumdayız bizde de beni kötülemişler eltime. Ben hep eltime dürüst oldum sonuçta insanı Elti değildir de bir dost gibi görsen çok daha kolay olur. Ben arkadasım olarak görüyorum eşimle ailesiyle bir bağlantısı yok benim için. Ben de kıskanıyormuşum biliyor Muş’un??? Kv görümce işte sizi düşürecek ki ikinizden de daha iyiyararlansın. Ben uyanıklar valla aklım almıyor nasıl bunca şeytanlığı beyinlerine sığdırıyorlar ;)

Işin içinde iş varmış gibi hissettim cok saçma ama.guvenemedim eltiye:KK48: sen daha iyi tanırsın tabi.

Konuya gelince eşine bişey söylemene gerek yok. Senin gözün açıldı bence yeterli.. erkekler aileye toz kondurmak istemiyorlar ama herşeyinde farkindalar az çok anlıyorlar.

Ya ne kötü kalpli kv niz varmış.Aklı sıra aranızı bozuyor ki ona karşı birlik olmayın.Halbuki iyi insan gelinlerinin iyi anlaşmasını ister.Allah herkesin niyetine göre veriyor merak etmeyin

Canım seninle benzer durumdayız bizde de beni kötülemişler eltime. Ben hep eltime dürüst oldum sonuçta insanı Elti değildir de bir dost gibi görsen çok daha kolay olur. Ben arkadasım olarak görüyorum eşimle ailesiyle bir bağlantısı yok benim için. Ben de kıskanıyormuşum biliyor Muş’un??? Kv görümce işte sizi düşürecek ki ikinizden de daha iyiyararlansın. Ben uyanıklar valla aklım almıyor nasıl bunca şeytanlığı beyinlerine sığdırıyorlar :KK66:

Ay canım sorma ya insanlr kötü olmayı planlı yapıyolar malesef

Ay canım sorma ya insanlr kötü olmayı planlı yapıyolar malesef

Beni o kadar kötülemişler ki anlatamam kesin iftiraya devam ediyorlardır. Ama bana da elti düsmandır Tü kaka muhabbeti yapmaya çalışıyorlar ben kulaklarımı tıkıyorum güneş mi çıktı diye pencereye koşuyorum ;) sinsilikte level atladılar mübarekler neyse ki yalnız değilmişim

Back
X