- 30 Eylül 2018
- 19
- 3
- 86
- Konu Sahibi gurbetciko
-
Herşey ı halletmissiniz bence. Yaşadıkça esin de anlar zaten. Yaşamadan anlaşılmıyor bazı şeyler. ..
Evet öyle ama nasıl kocamın gözünü açabilirim kötü olmadanE kv niyeti belli bir olup onu ezmeyesiniz diye sizi birbirinize karşı dolduruyor..
Siz birlik olmakla en iyisini yapmışsınız..
Hiç yorum yapma annesi hakkında zamanla görür bu konularıda açma.Evet öyle ama nasıl kocamın gözünü açabilirim kötü olmadan
Bence ne eltine güven ne kayınvalidene.İkisiylede mesafeli ol .
Doğru söylüyorsunuz ama ben hiç mesafeli davrananıyorum çok fazla güveniyorum karşımdakine yapısal bi şey sanım bu
Yapmaya çalış,tamamen senin yararına olur.Sonucta zaman zaman bir arada olmanız gereken insanlar ,insani iliskileri bozmadan devam et.Eltin seni konuşturup konuşturup kayınvalidene söyleyebilir bu da bir ihtimal .Dikkat et :)
Canım seninle benzer durumdayız bizde de beni kötülemişler eltime. Ben hep eltime dürüst oldum sonuçta insanı Elti değildir de bir dost gibi görsen çok daha kolay olur. Ben arkadasım olarak görüyorum eşimle ailesiyle bir bağlantısı yok benim için. Ben de kıskanıyormuşum biliyor Muş’un??? Kv görümce işte sizi düşürecek ki ikinizden de daha iyiyararlansın. Ben uyanıklar valla aklım almıyor nasıl bunca şeytanlığı beyinlerine sığdırıyorlar
Ay canım sorma ya insanlr kötü olmayı planlı yapıyolar malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?