KISKANÇ KAYNANAM ve GÖRÜMCEM

gurbetciko

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2018
19
3
86
Kızlar merhaba iyi akşamlar
Zorunlu sebeplerden dolayı kayınvalidemler de kalıyorum ve eltimle evliliklerimiz arasında 1buçuk sene var en bşındAn beri eltimle aramızda hep soğukLuk vardı kaynanam ve gorumcem bana gelir eltimin beni kıskandığını ona hiç bi şey anlatmamam gerektiğini senin için böyle kötü şöyle kötü diyor derdi ister istemez bende ona karşı soğuk kalırdım oda bana soğuktu bugün ilkndefa öğrendim ki aynı şeyleride ona da söyLüyormus bugün ikimizde çok iyi bi sekilde emin olduk ve bizde onlara inat daha iyi olmaya karar verdik.. ve ben bunları esime anlattım ılk basta cok sasırdı ve umursamamam gerektiğini söyledi bende öyle yapar gibi davrandım davranıcam da sonucta kotu de olsa onun aılesı daha fazla uzatıp aramızı onlar ıcın bozmak ıstemedım cunku ıc gudusel olarak ona sert tepkıler verseydım onları savunmaya gecıcektı ve bızım aramız onlar yuzunden kotu olucaktı ki gerek yok.. sizce nasıl davranmalıyım ve esımın gozunu kötü olmadan nasıl acabılırım kı benım ıyı nıyetlerımı onların oldurduğunu gorsun??

bence dedikodu furyasına son verin. ne kaynanan ne görümcen ne de eltinle ilgili kimseye laf anlatmayın. laf anlatılınca da ortamdan uzaklaşın.

Back