• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kiskanc Koca

nurmusa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2016
1.723
1.204
53
Kızlar merhaba. 2senelik evliyim ve şükür çok mutluyum. Ama önceden hoşuma giden suan ise bunaltan bir durum var beni o da eşimin aşırı derecede kıskançlığı.. Örnek verecek olursam hiç bir şekilde calismamasi,ondan habersiz bir yerlere gitmeme izin vermez. İstemediği kıyafetleri asla giyemem . Ha bide uzun bir hirkasiz asla dışarı çıkamam makyaj yapamam. Ne biliyim aslında daha bir ton şey var anlatamadığım ilk başlarda bu hoşuma gidiyordu şimdi ise hayatım bitmiş gibi. Sanki onun istediği hayatı yaşıyorum. Onu çok seviyorum ama evde bunaliyorumda çoğu zaman . O kendime bakım yapmamı istemediği için soğudum artık evde bile suslenesim gelmiyor.. ne yapacağım bilmiyorum nasıl vazgecirebilirim bu davranislarindan :(

Bu kıskanç koca değil güvensiz, hasta ruhlu, paranoyak koca...

Amma ve lakin siz baştan "bini çik seviyir ki kıskıniyır" diyerek bu durumdan memnuniyet duyduğunuz için şimdi yapacak bişey yok.

Ha bana göre boşanma sebebi, o ayrı mesele.

O değişmemiş,siz değişmişsiniz.
Zaten baştan beri böyleymiş.Sorun şimdi hoşunuza gitmiyor olması.

Kendinizi yeniden değiştirin mesela.ne derece başarılı olursunuz bilemem.

Sizn makyajiniza mi kiziyor, giyiminize mi sizde onun sac sakal trasina kizin, parfumune, utulu giyinmesine, telefonunu kurcalamasina, ailesi disinda hic bir bayanla muhabbet etmesine vs.
Anlayacaginz canindan bezdrn kiskanclik neymis gorsn.
Ha baktin dinlemiyor sizd, bende istedigimi yaparm diyin.
Bir iki uc ondn sonra bi nebzede olsa rahat birakir diye dusunuyormo_O

(Test edilmistir bir iki kademe sadce duzelme olmustur. Tamamn duzelemz zatn) :KK51:

Ee model buymuş hoşunuza gitmiş lades demişsiniz.
Şimdi ürünü iade de edemezsiniz verilen ürün geri alınmaz.
Yani eşiniz değişmez.
Tüketici haklarına şikayet etse bir sonuç çıkmaz mi dersin hayy allah iyiliğini versin güldürdün beni :halay:

Konu sahibine gelince değişir diye düşünüyorum.ilk başlarda benim de esim öyleydi zekam la yendim onu diyebilirim.benimki düzeldi suanki durumundan memnunum biraz sabretmek gerekiyor.:KK15:

Allah bilir psikopat gibi bütün gün, ne giydiniz, nereye gittiniz takip etmek için çalışmıyordur :işsiz:

Bu bana nedense pek kıskançlık gibi gelmedi, sanki daha çok, ele güne karşı x'in karısı açık giyiniyor, makyaj yapıyor dedirtmem tavrı gibi. Nereden tutsan elinde kalıyor, kendini o şekilde mutsuz hissettiğini kadın olmaktan çıktığını söyle, çok seviyorsa biraz özveride bulunsun bir zahmet

Kızlar merhaba. 2senelik evliyim ve şükür çok mutluyum. Ama önceden hoşuma giden suan ise bunaltan bir durum var beni o da eşimin aşırı derecede kıskançlığı.. Örnek verecek olursam hiç bir şekilde calismamasi,ondan habersiz bir yerlere gitmeme izin vermez. İstemediği kıyafetleri asla giyemem . Ha bide uzun bir hirkasiz asla dışarı çıkamam makyaj yapamam. Ne biliyim aslında daha bir ton şey var anlatamadığım ilk başlarda bu hoşuma gidiyordu şimdi ise hayatım bitmiş gibi. Sanki onun istediği hayatı yaşıyorum. Onu çok seviyorum ama evde bunaliyorumda çoğu zaman . O kendime bakım yapmamı istemediği için soğudum artık evde bile suslenesim gelmiyor.. ne yapacağım bilmiyorum nasıl vazgecirebilirim bu davranislarindan :KK43:
Vazgeciremezsin bende çok acıktım eşimde biraz daha muhafazakar dine girmicem tabiki de bi örnek bende öyle olmak istediğim için uyum sağladım esime ama bu kesinlikle eşim istediği için değil ben istedim bu hayatı benim tercihim bana karışmaz kisitlamaz birbirimize guveniriz
Elbet,seven sahiplenir kıskanır ama bu şuraya gitmicen,bunu giymiycen şeklinde değil birde dil,üslup o kadar onemli ki sana yaklaşım tarzı eşim beni birazda böyle etkiledi galiba
keşke en başta farketseydiniz bu durumu gerçi şimdide geç değil eşlerin uyumu bence çok önemli

İnsanları değistirmek zordur...

Öyle kabullendiniz onu değişmeye zorlayamassınız.

Bu şekilde sana baskı kuran bir adamla çok mutluyum demen ilginç. Sen başkasının hayatını yaşıyorsun kendininkini değil. Üzüldüm adınıza.

Kızlar merhaba. 2senelik evliyim ve şükür çok mutluyum. Ama önceden hoşuma giden suan ise bunaltan bir durum var beni o da eşimin aşırı derecede kıskançlığı.. Örnek verecek olursam hiç bir şekilde calismamasi,ondan habersiz bir yerlere gitmeme izin vermez. İstemediği kıyafetleri asla giyemem . Ha bide uzun bir hirkasiz asla dışarı çıkamam makyaj yapamam. Ne biliyim aslında daha bir ton şey var anlatamadığım ilk başlarda bu hoşuma gidiyordu şimdi ise hayatım bitmiş gibi. Sanki onun istediği hayatı yaşıyorum. Onu çok seviyorum ama evde bunaliyorumda çoğu zaman . O kendime bakım yapmamı istemediği için soğudum artık evde bile suslenesim gelmiyor.. ne yapacağım bilmiyorum nasıl vazgecirebilirim bu davranislarindan :KK43:

bu kıskanç koca değil ki, içi kötü koca. insanların içi nasılsa dünyayı öyle görür. demekki eşinin yolda kısa giyinen, makyajlı insanlar dikkatini çekiyor ki benim malıma da göz koymasınlar diye eve kapatıyor işte. bu benim için 2+2=4 gibi bir şey ve asla vazgeçmem bu söylemimden. bir adam çalıştırmıyor, oje sürdürmüyor, makyaj yaptırmıyor vs sizi eve kapanmaya zorluyorsa mutlaka vardır bir sıkıntısı bu işlerle.

Back
X