- 31 Ekim 2013
- 21.642
- 72.786
- 798
- 41
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sana da iyi günler de, keşke yazdığım şeylere en azından laf olsun diye bile bi cevap yazsaydın da ben de boşa konuşuyor gibi hissetmeseydim.. neyse dilerim herşey gönlünce olur, şimdiden mutluluklar..
kızlar benim sorduğum konu kapatmadılar ardarda tartışma için seslerini yükseltttiler... bir ceviz kabuğunu doldurmuyordu ... bin pişman ettiler beni ... bazı arkadaşlar alay ediyor.. gırgır geçiyor... komşular seslerine geldi.. evimizin tadı kaçtı hiç beklemiyordum açıkçası
Sormuş olabilir.Onun sorması ne kadar yanlışsa,nişanlında daha kibarca geri çevirebilirdi.Sen de kuzenine,herkesin tepkileri farklıdır boşver üstünde durma diyebilirdin.Kuzenin yaptığı yanlışla,senin şu kırmızıya bıyadığım düşüncenin bana göre hiçbir farkı yok.İnsan sapla samanı birbirinden ayırmalı.Kuaföre götürmen,tepsi parası ...Bunlar hiçbir şekilde dile getirilmemeli.Çok samimi kuzenim diyorsun,hemen hak hukuk olayına girip hak helal etmiyorsun.Bence her taraf hatalıSELAM ARKADAŞLAR GEÇEN PAZAR GÜNÜ NİŞANIM OLDU. AMA BURNUMDAN GELDİ. ÇOOOK AŞIRI SAMİMİ OLDUĞUM KUZENİM BAŞKA ŞEHİRDEN NİŞAN İÇİN GELDİ .AMA İLK GÜNDEN DAMADI SORGULADI HESABA ÇEKTİ.DAMATTA BİZİM ÖZELİMİZİ NEDEN ANLATAYIM DİYE TEPKİ VERDİ. AMAN ALLAHIM KIYAMETLER KOPTU.... KUZENİM DİYOR BİLSEM GELMEZDİM ELİN OĞLU BANA NE DEDİ FALAN... ARDINDAN AMCAM DİYOR NİŞANDA EN PAHALI TATLI OLSUN DEDİM ÇOKK PAHALI O TATLI. DİYOR KIZIM ŞİMDİDEN ELİN OĞLUNA KIYMIYOSUN... İNANIN SİNİRDEN AĞLADIMMMM EN MUTLU GÜNÜMDE ... HAKKIMI HELAL ETMİYORUMM O KIZA...ONU KUAFÖRE GÖTÜRDÜM ONA NİŞANDA TEPSİ PARASI VERDİLER... BUNA RAĞMEN NANKÖR ÇIKTI.. KİM BİLİR ARKAMDAN NELER ANLATIYORDUR ANNESİNE...UMARIM DÜĞÜNE GELMEZ.... !!!!!!
SİZ SİZ OLUN KİMSEYLE FAZLA SAMİMİ OLMAYIN DERİM...
SİZCE BUNDAN SONRA NASIL DAVRANMALIYIM ...
Sakin ol öncelikle o caps lock tuşunu kapat..
Sorguya çekti derken neler sordu mesela?