- 23 Haziran 2018
- 334
- 189
- 18
Herkese merhabalar yaşım 23 benden 15 yaş büyük bir sevgilim var. Yaşla ilgili problrm yok kendisi genç duruyor zaten. Anlaşıyoruzda çokta seviyorum onu. Sorunum şu bu kişinin kıskançmı yoksa paronayakmı olduğunu anlayamıyorum. Bu arada 5 aydır beraberiz. Bu whatsapta hareketli konumlar var gün içinde takio edileblyo. Kendisi her sabah bu konumı atyo aynısını bendende istyo. Dışarı çıktığımda rahat vermyo görüntülü aryo yetmyo normal arya yazıyo dışarda aradğımda bu telefon ikinci kere çalmcak diyor ikinci kere çaldığında kıyamet kopuyo foto istyo bi de çekilen fotonun ayrıntılı bilgisini istyo saat kaçta cekilmiş diye artık dışarı cıkmak bile istemyorum gideceğim yere giderken bile bi şey anlamıyorum yolda giderken aryo normal görüntülü. Evdeyken bazen whatsapta konum silinmiş oluyo evde görüntülü aryo aç bakıcam diyee şüphelendğnde verdiği tepkilerde az buz değil ağır şeylerr ama geçiyo siniri özürdiliyo bende sevdiğim için çok ses etmyorum ama artık dışarı çıkmak işkence geliyo bana bunun hareketleri normal mi tamam çok normal değil ama paronayzk hastalık derecesindemi