Kıskanç mı paronayak mı??

nslhn024

Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2018
334
189
18
Herkese merhabalar yaşım 23 benden 15 yaş büyük bir sevgilim var. Yaşla ilgili problrm yok kendisi genç duruyor zaten. Anlaşıyoruzda çokta seviyorum onu. Sorunum şu bu kişinin kıskançmı yoksa paronayakmı olduğunu anlayamıyorum. Bu arada 5 aydır beraberiz. Bu whatsapta hareketli konumlar var gün içinde takio edileblyo. Kendisi her sabah bu konumı atyo aynısını bendende istyo. Dışarı çıktığımda rahat vermyo görüntülü aryo yetmyo normal arya yazıyo dışarda aradğımda bu telefon ikinci kere çalmcak diyor ikinci kere çaldığında kıyamet kopuyo foto istyo bi de çekilen fotonun ayrıntılı bilgisini istyo saat kaçta cekilmiş diye artık dışarı cıkmak bile istemyorum gideceğim yere giderken bile bi şey anlamıyorum yolda giderken aryo normal görüntülü. Evdeyken bazen whatsapta konum silinmiş oluyo evde görüntülü aryo aç bakıcam diyee şüphelendğnde verdiği tepkilerde az buz değil ağır şeylerr ama geçiyo siniri özürdiliyo bende sevdiğim için çok ses etmyorum ama artık dışarı çıkmak işkence geliyo bana bunun hareketleri normal mi tamam çok normal değil ama paronayzk hastalık derecesindemi:110:

Açıkcası bana çok abartılı geldi. Özgüveni eksik kişiler genelde bu şekilde davranırlar.
Acaba önceden yaşadığı bazı durumlardan dolayı mı böyle davranıyor.
Sizin için çok zor durum olması gerek, her istediğini yapmasanız daha iyi....

Herkese merhabalar yaşım 23 benden 15 yaş büyük bir sevgilim var. Yaşla ilgili problrm yok kendisi genç duruyor zaten. Anlaşıyoruzda çokta seviyorum onu. Sorunum şu bu kişinin kıskançmı yoksa paronayakmı olduğunu anlayamıyorum. Bu arada 5 aydır beraberiz. Bu whatsapta hareketli konumlar var gün içinde takio edileblyo. Kendisi her sabah bu konumı atyo aynısını bendende istyo. Dışarı çıktığımda rahat vermyo görüntülü aryo yetmyo normal arya yazıyo dışarda aradğımda bu telefon ikinci kere çalmcak diyor ikinci kere çaldığında kıyamet kopuyo foto istyo bi de çekilen fotonun ayrıntılı bilgisini istyo saat kaçta cekilmiş diye artık dışarı cıkmak bile istemyorum gideceğim yere giderken bile bi şey anlamıyorum yolda giderken aryo normal görüntülü. Evdeyken bazen whatsapta konum silinmiş oluyo evde görüntülü aryo aç bakıcam diyee şüphelendğnde verdiği tepkilerde az buz değil ağır şeylerr ama geçiyo siniri özürdiliyo bende sevdiğim için çok ses etmyorum ama artık dışarı çıkmak işkence geliyo bana bunun hareketleri normal mi tamam çok normal değil ama paronayzk hastalık derecesindemi:110:
Yok daha neler. Bununla ömür geçer mi? Kaç kurtul yol yakınken.

Normal değil, ömür geçmez.

Ay kim oluyormuş o pardon da?Ne diye karistiroyorsunuz hayatınıza bu kadar?
Utanmasa size bir chip taktiracak terbiyesiz..
Hastalık bu asla normal değil.
Yerinizde olsam bir dakika çekmem kendimi yoldami buldum ben.

Paronayak baya. Size güvenmiyor da. Böyle yaşamaktan mutlu musunuz?
Yaş sorun değil diyorsunuz ama adam şimdi ne kendine güveniyor ne size. Yaşı ilerleyince genç bir karısı olacak ve iyice paranoyaklaşacak. Kendine güveni iyice azalıp sizi daha çok kıskanacak.

Paranoyak. Böylesiyle ömür geçmez. Sevmeyin bunlari Allah aşkına ya. Olacak şey var olmayacak şey var. Adam size fanus inşaa etmiş resmen. Siz de gönüllü gönüllü hapsolmaya razisiniz.

Şimdi parayonak değil kıskanç desek içiniz mi rahatlayacak. Tanımların hiç önemi yok. Buna sevgi, romantizm falan desek de elinizde kalır. Genceciksiniz. Hayata bir seferlik geliyoruz. Yazık etmeyin.

Benim de aramda yaş farkı olan bi erkek arkadaşım vardı. Aynı şeyleri istiyordu. Telefonumu didik didik karıştırırdı. Şurdayım desem foto at veya etek mi giydin bakayım? Arkadan korna sesi geliyo ne giydin sana mı çalıyorlar hahah. Güvensiz oluyorlar sanırım benimkinin geçmişinde aldatılma hikayesi varmış o sebepten bunları yapıyormuş. O olabilir belki

23 yaşındasın, 15 yaş büyük bi adamda ne buldun çok merak ettim.. Neyse kınamak istemiyorum. Kaç kurtar kendini şimdiden, tabii biraz zor bırakır gibi duruyor ama işler daha çok sarpa sarmadan kurtulmaya bak
En büyük sebep olgun olması beni anlıyo anlaşablyoruz bu kıskançlık dışında aramızda hicbir sıkıntı yok çokta seviyorum bunun için onla beraberim kendide en başta söylemişti ben böyleyim neler neler gördüm diyee ama belirtmişti böyle olduğunu en başından

Back
X