Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
erkek arkadaşımla tanıştıktan sonra ve özellikle de ayrı şehirlerde yaşamaya başladıktan sonra şöyle bir huyumu farkettim sevgilimin bir kız arkadaşı olmasına onunla sohbet etmesine hatta hatta facesine eklmesine bile tahammül edemiyorum bunun yanısıra o kızlardan birisi benden azıcık güzel olsa ya da bakımlı olsa bile kendimi yiyip bitiriyorum biraz zayıftım erkek arkadaşım bana ben azcık balık etliyi seviyorum deyince bile o kızlardan biri gözümün önüne geldi sanki onu beğeniyormuş diye düşündüm.Aşırı derecede güvensizlik oluştu ben de onun arkadaşlarıyla tanışınca bile kendimi eksik hissediyorum ailesinin resimlerine bakıyorum bu sefer kendi aileme olan güvenimi kaybediyorum oysaki güzel bir ızım iyi de bir ailem var ayrıca eğitimliyim de sizce bunlar normal mi
biliyorum canım gerçekten çok anlamsız ama elde değil ki:94:bence pek normal degil ,kendini yiyip bitirmekten baska biseye yaramaz bu hissettiklerin tamam seven kiskanir belki ama karsindaki insana güveninden önce kendine güvenmen lazim...Birde hadi sevgilini kiskanmani anladimda aileleri kiyaslamani hic anlamadim???:44:
erkek arkadaşımla tanıştıktan sonra ve özellikle de ayrı şehirlerde yaşamaya başladıktan sonra şöyle bir huyumu farkettim sevgilimin bir kız arkadaşı olmasına onunla sohbet etmesine hatta hatta facesine eklmesine bile tahammül edemiyorum bunun yanısıra o kızlardan birisi benden azıcık güzel olsa ya da bakımlı olsa bile kendimi yiyip bitiriyorum biraz zayıftım erkek arkadaşım bana ben azcık balık etliyi seviyorum deyince bile o kızlardan biri gözümün önüne geldi sanki onu beğeniyormuş diye düşündüm.Aşırı derecede güvensizlik oluştu ben de onun arkadaşlarıyla tanışınca bile kendimi eksik hissediyorum ailesinin resimlerine bakıyorum bu sefer kendi aileme olan güvenimi kaybediyorum oysaki güzel bir ızım iyi de bir ailem var ayrıca eğitimliyim de sizce bunlar normal mi
etmiyorum Allahtan canım frenliyorum o konuda kendimi en azından bu kadar olduğumu etmemkıskanman normal seven insan kıskanır.ama kendine güven.niye arkadaşlarıyla tanışınca kendini eksik hissediyorsun ki..ona belli etme bu kadar kıskandğını canım.
etmiyorum Allahtan canım frenliyorum o konuda kendimi en azından bu kadar olduğumu etmem![]()
kız biz aynı şeyleri düşünüyoruz seninle hepvallahi bende çok kıskancım napim...ilkk başlarda sürekli face yüzünden tartışıyorduk en sonunda beni sildi
sen çok kafaya takıyorsun onlar benim arkadaşım sadece selamlaşıyoruz bu kadar dedi.sende benim gibi yapma derim değilse ne yaptığını ne ettiğini bilemezsin bu defa da.zaten facemi de dondurdum ben.takıntı oluyor bir süre sonra,bugün ne yapmış ne etmiş diye.bence sende dondur en iyisi.ama beni sildiği içinde çok kızgınım odun şey nolcak
benimki zaten saplantıya dönüştü.artık bu ilişkiyi bitirmem lazımmm değilse olan bana olacakkk
![]()
sevdiğim adam söz konusu ise,ve kıskanmanın adı güvensizlik ise
eyvallah.ben güvensizim
ki bunun kendine güven ile alakası olduğunu düşünmüyorum.dünyanın en çirkin,en gudubet kadını bile sevdiğim adamdan kıskanır ben arkadaş
kimse benim baktığım gözle bakmasın sevdiğim adama.bunu istemek ve kıskanmak anormallikmi?bence hayır...
konu sahibi arkadaşım,kendini yiyip bitiriceğine,sevgilinin kız arkadaşları ile samimiyetine bi formül bulsan![]()
özel kız arkadaş face falan ben istemem zaten eşimle tanışınca belirtmiştim oda benim erkek arkadaşım olmasını istemedi ...anlaştık böyle huzurluyuz biz böyle mutluyuz..ne gereği var özel bir kızarkadaşın ben varken benle paylaşsın her seyi ..normal kıskanılır ama sen cok da kendini şu an yıpratma bence karşılaştırma da seni begenmese senle olmazdı zaten..evlenince böyle kalmaz...
2,5 senedir canımne kadar zamandır berabersiniz cnm siz