• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kıskanç mıyım normal mi bunlar

shygirl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2009
646
1
96
Eskişehir
:47:erkek arkadaşımla tanıştıktan sonra ve özellikle de ayrı şehirlerde yaşamaya başladıktan sonra şöyle bir huyumu farkettim sevgilimin bir kız arkadaşı olmasına onunla sohbet etmesine hatta hatta facesine eklmesine bile tahammül edemiyorum bunun yanısıra o kızlardan birisi benden azıcık güzel olsa ya da bakımlı olsa bile kendimi yiyip bitiriyorum biraz zayıftım erkek arkadaşım bana ben azcık balık etliyi seviyorum deyince bile o kızlardan biri gözümün önüne geldi sanki onu beğeniyormuş diye düşündüm.Aşırı derecede güvensizlik oluştu ben de onun arkadaşlarıyla tanışınca bile kendimi eksik hissediyorum ailesinin resimlerine bakıyorum bu sefer kendi aileme olan güvenimi kaybediyorum oysaki güzel bir ızım iyi de bir ailem var ayrıca eğitimliyim de sizce bunlar normal mi

:47:erkek arkadaşımla tanıştıktan sonra ve özellikle de ayrı şehirlerde yaşamaya başladıktan sonra şöyle bir huyumu farkettim sevgilimin bir kız arkadaşı olmasına onunla sohbet etmesine hatta hatta facesine eklmesine bile tahammül edemiyorum bunun yanısıra o kızlardan birisi benden azıcık güzel olsa ya da bakımlı olsa bile kendimi yiyip bitiriyorum biraz zayıftım erkek arkadaşım bana ben azcık balık etliyi seviyorum deyince bile o kızlardan biri gözümün önüne geldi sanki onu beğeniyormuş diye düşündüm.Aşırı derecede güvensizlik oluştu ben de onun arkadaşlarıyla tanışınca bile kendimi eksik hissediyorum ailesinin resimlerine bakıyorum bu sefer kendi aileme olan güvenimi kaybediyorum oysaki güzel bir ızım iyi de bir ailem var ayrıca eğitimliyim de sizce bunlar normal mi

bence pek normal degil ,kendini yiyip bitirmekten baska biseye yaramaz bu hissettiklerin tamam seven kiskanir belki ama karsindaki insana güveninden önce kendine güvenmen lazim...Birde hadi sevgilini kiskanmani anladimda aileleri kiyaslamani hic anlamadim???:44:

bence pek normal degil ,kendini yiyip bitirmekten baska biseye yaramaz bu hissettiklerin tamam seven kiskanir belki ama karsindaki insana güveninden önce kendine güvenmen lazim...Birde hadi sevgilini kiskanmani anladimda aileleri kiyaslamani hic anlamadim???:44:
biliyorum canım gerçekten çok anlamsız ama elde değil ki:94:

1. soru: kıskanç değilsin kendine güvensizsin , önce bunu halletmelisin.
2. soru : tabiki anormal , kendini sevgilinin ark.larıyla kıyaslaman , fiziksel olarak özellikle ...
bunun ilerlemiş hali 'paranoya' oluyor , dikkat et ...

kıskanman normal seven insan kıskanır.ama kendine güven.niye arkadaşlarıyla tanışınca kendini eksik hissediyorsun ki..ona belli etme bu kadar kıskandğını canım.

kıskanman normal seven insan kıskanır.ama kendine güven.niye arkadaşlarıyla tanışınca kendini eksik hissediyorsun ki..ona belli etme bu kadar kıskandğını canım.
etmiyorum Allahtan canım frenliyorum o konuda kendimi en azından bu kadar olduğumu etmem:69:

Bence bu kıskançlıktan çıkıp, kendini yiyip bitirmeye gidiyo.Ne gerek var kendini yıpratmaya, sıkmaya, üzmeye ? Normal değil. Hele ki aileleri kıyaslaman çok tuhaf:28: Kendine olan güvenini kazanmaya bak. Çünkü ileriki hayatında da her karar verişinde kendine olan güveninle adım atcaksın.

ben de sevgilimin asla karşı cinsiyetten bir arkadaşı olmasını kabul edemem.
zaten bu yönde bi anlaşmamız var. ikimizin de facebook vs. üyelikleri yok.
karşı cinsten arkadaşımız yok. madem bu kadar rahatsızsın sevgilinle paylaş durumunu.
ama kimseyi kendinle kıyaslama. sevgilinin duygularından şüphen varsa bu ilişki seni çok yorar...

benim sevgilimde benim face de erkek arkadaşımın olmasına izin vermedi bende ona karşılıklı kaç aydır böle devam ediyo birbirimiizi çok kıskanırız ama bu güne kadar hiç kendimii diğerleri ile kıyaslamadım bence sende vazgeç bundan kendine biraz güven gelsin sonuçta o seni aralrında en güzeli en kendine yakışanı bulmuşki seni seçmiş sevgili die yoksa onlardan birisi ile devam edebeilirdi

kız biz aynı şeyleri düşünüyoruz seninle hep:1:vallahi bende çok kıskancım napim...ilkk başlarda sürekli face yüzünden tartışıyorduk en sonunda beni sildi:14:sen çok kafaya takıyorsun onlar benim arkadaşım sadece selamlaşıyoruz bu kadar dedi.sende benim gibi yapma derim değilse ne yaptığını ne ettiğini bilemezsin bu defa da.zaten facemi de dondurdum ben.takıntı oluyor bir süre sonra,bugün ne yapmış ne etmiş diye.bence sende dondur en iyisi.ama beni sildiği içinde çok kızgınım odun şey nolcak:14:benimki zaten saplantıya dönüştü.artık bu ilişkiyi bitirmem lazımmm değilse olan bana olacakkk:14::14::14:

sevdiğim adam söz konusu ise,ve kıskanmanın adı güvensizlik ise
eyvallah.ben güvensizim:31:
ki bunun kendine güven ile alakası olduğunu düşünmüyorum.dünyanın en çirkin,en gudubet kadını bile sevdiğim adamdan kıskanır ben arkadaş:68::31:
kimse benim baktığım gözle bakmasın sevdiğim adama.bunu istemek ve kıskanmak anormallikmi?bence hayır...
konu sahibi arkadaşım,kendini yiyip bitiriceğine,sevgilinin kız arkadaşları ile samimiyetine bi formül bulsan:31:

Son düzenleme:
kız biz aynı şeyleri düşünüyoruz seninle hep:1:vallahi bende çok kıskancım napim...ilkk başlarda sürekli face yüzünden tartışıyorduk en sonunda beni sildi:14:sen çok kafaya takıyorsun onlar benim arkadaşım sadece selamlaşıyoruz bu kadar dedi.sende benim gibi yapma derim değilse ne yaptığını ne ettiğini bilemezsin bu defa da.zaten facemi de dondurdum ben.takıntı oluyor bir süre sonra,bugün ne yapmış ne etmiş diye.bence sende dondur en iyisi.ama beni sildiği içinde çok kızgınım odun şey nolcak:14:benimki zaten saplantıya dönüştü.artık bu ilişkiyi bitirmem lazımmm değilse olan bana olacakkk:14::14::14:

evet canım bizim fikirlerimiz hep aynı:nazar:

çok yanlış düşünüyorsnunuz zaten sizi beğenmese ve sevmese yanınızda olmaz ayrıca kıskandığınızı hissettirmeyin erkek milleti hemen havaya giriyor eşşeğin aklına zorla karpuz kabuğu sokmak olur bu bırak o seni kıskansın sen üstne düşmedikçe kendine güvenin olduğu sürece daha çok üstüne düşer güvensiz ve pasif kadınları erkekler pek beğenmiyor haberin olaaa

özel kız arkadaş face falan ben istemem zaten eşimle tanışınca belirtmiştim oda benim erkek arkadaşım olmasını istemedi ...anlaştık böyle huzurluyuz biz böyle mutluyuz..ne gereği var özel bir kızarkadaşın ben varken benle paylaşsın her seyi ..normal kıskanılır ama sen cok da kendini şu an yıpratma bence karşılaştırma da seni begenmese senle olmazdı zaten..evlenince böyle kalmaz...

sevdiğim adam söz konusu ise,ve kıskanmanın adı güvensizlik ise
eyvallah.ben güvensizim:31:
ki bunun kendine güven ile alakası olduğunu düşünmüyorum.dünyanın en çirkin,en gudubet kadını bile sevdiğim adamdan kıskanır ben arkadaş:68::31:
kimse benim baktığım gözle bakmasın sevdiğim adama.bunu istemek ve kıskanmak anormallikmi?bence hayır...
konu sahibi arkadaşım,kendini yiyip bitiriceğine,sevgilinin kız arkadaşları ile samimiyetine bi formül bulsan:31:

canım tabiki insan sevdiğini kıskanır zaten eşini kıskanmayan tek varlık domuzmuş ama arkadaş daha farklı boyuta geçmiş kendisini erkek arkadaşının arkadaşları ile kıyaslamaya başlamış bu da ona günden güne daha içinden çıkamayacağı durumlara sokar o yüzden kendine güvenmeli diyorum ben kendi adıma

özel kız arkadaş face falan ben istemem zaten eşimle tanışınca belirtmiştim oda benim erkek arkadaşım olmasını istemedi ...anlaştık böyle huzurluyuz biz böyle mutluyuz..ne gereği var özel bir kızarkadaşın ben varken benle paylaşsın her seyi ..normal kıskanılır ama sen cok da kendini şu an yıpratma bence karşılaştırma da seni begenmese senle olmazdı zaten..evlenince böyle kalmaz...

evlenince daha mı kötü olur diyorsunuz?

Back
X