Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah kıskanç erkeğin şerrinden korusun.bi ara bende vardı işte tam bi manyaktı biri bana bakıyomuş diye çay bahçesinde sen adamı döv banada o sana niye bakıyo seni tanıyomu sen tanıyomusun ayyyy bıkkınlık getirmişti o gün zaten polislik olunca koptu bizde olaylar.ama hiç kıskanmayanıda vermesin. Allah o da ayrı bi konu yani:80:
bende cok kıskançım![]()
kıskanılmak çok sevilmek elbette güzel ama bazıları abartıyor.
mesela benim sevgilim.
herşeyime karışır bazen bıkkınlık gelir bana sabrım taşar durulur o zaman biraz ama sonra tekrar eski haline döner ne yazıkki.
kıskanılmamakta kötü ama herşeyin fazlası zarar.
ayrılık sebebi olabilecek türden bir duygu fazla kıskanılmak.
bakalım nereye kadar gidecek.
kıskanılmak mı? işte tamda benim olmam gereken yer...
şu an aklınıza ne geliyosa benim sevgilim beni ondan kıskanıyogülüyorum çünkü alıştım artık. benide psikopat yaptı bende kıskanıyorum herşeyini.. beni bilgisayarımdan bile kıskanıyo bazen onunla daha çok vakit geçiriyorum diye
kişiyi amcamın oğlunu yok teyzemin oğlunu akrabayı komşuyu siz düşünün bide
![]()
hayatinin kisitlanilmasindan hoslanmayan biri olarak suan hayatimda olan kisiyi bi sure sonra sirf bu kiskancligi yuzunden birakabilirim. Herseyi bilmek istiyor, butun erkeklerden beni kiskaniyor, cok yakin bi erkek arkadasimla arkadasligimi bitirmemi istiyor. Boguluyorum. Ilk hosuna gidiyor insanin kiskanilmak ama sonradan boguldugunu hissediyorsun. Ne kayitsiz kalacak yaptiklarina, ne de herseyi bilmek isteyecek.. :S
Beni mi çağırdınız?
Evet,aşırının da aşırısı kıskanç bi sevgilim var
Çok dertliyim bu konuda