• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskanç yenge....

mybeans

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2007
213
7
621
Çanakkale
Hep mi görümceler kötüdür.Değildir,ben değilim vallahi.Maddi manevi elimden geleni yaptım.Karışmam,mümkün olsaydı da görüşmeseydim de rahatsız etmeseydim.Gelin görün ki ailemin evine gelin gelmiş.Kira ödeyemezler,ancak çalışması lazım,kimsenin kalın diye zorladığı yok yani gitmiyorlar.Annem de gidin demez.15 günde bir ya giderim ya gitmem.Abimin eşi olacak şahıs beni anamın evinde istemez hele ki oğlumdan hiç hazetmez.Oğlumu sevmez onun oğlundan çalışkan diye.Hep karşılaştırır yiğenimle.Ağırlanmak beklemem.Pişirir yıkarımda,gelinler saldırmasın şimdi.Mesela kendi oğluna çok benimkine az yemek koyar.Herkese çok bana az yemek koyar.Babam beni savunmaz bile boşver der.Ama artık çok sinirlenmeye başladım,bu çirkefliğine.inanın ne dertleri olursa bir de beni arar bunlar.Yemek değil derdim ben az yerim zaten,düşününce komik bile geliyor ama özellikle yapıyor ya üzülüyorum,enerjim,yüzüm düşüyor.Ne yapacağım ben bununla...

Görüşmeyeceksin.
Eve gidince yüz göz olmak zorunda değilsin,Yok yapamam diyorsan da umursamayacaksın.

Yenge gelin meselesi değil bu insan olmak meselesi.. malesef her ailede illa oluyor bir tane buda senin kısmetin galiba ;)

Çok mu sık görüşüyorsunuz ya da rutin olarak mı? Belki mesafeli olsanız daha sevecen yaklaşır?

Hep mi görümceler kötüdür.Değildir,ben değilim vallahi.Maddi manevi elimden geleni yaptım.Karışmam,mümkün olsaydı da görüşmeseydim de rahatsız etmeseydim.Gelin görün ki ailemin evine gelin gelmiş.Kira ödeyemezler,ancak çalışması lazım,kimsenin kalın diye zorladığı yok yani gitmiyorlar.Annem de gidin demez.15 günde bir ya giderim ya gitmem.Abimin eşi olacak şahıs beni anamın evinde istemez hele ki oğlumdan hiç hazetmez.Oğlumu sevmez onun oğlundan çalışkan diye.Hep karşılaştırır yiğenimle.Tatile giderim kavga çıkarır.yeni kıyafet alırım surat asar.Eşim beni arar kıskanı.Bir derdim olsun çok mutludur.Kardeşim etkisiz eleman.Ağırlanmak beklemem.Pişirir yıkarım da,gelinler saldırmasın şimdi.Mesela kendi oğluna çok benimkine az yemek koyar.Herkese çok bana az yemek koyar.Babam beni savunmaz bile boşver der.Ama artık çok sinirlenmeye başladım,bu çirkefliğine.inanın ne dertleri olursa bir de beni arar bunlar.Yemek değil derdim ben az yerim zaten,düşününce komik bile geliyor ama özellikle yapıyor ya üzülüyorum,enerjim,yüzüm düşüyor.Ne yapacağım ben bununla...
Hic bir sey yokmus gibi davranmaya devam. Catlasin kiskancligindan.

Şimdi dönüp gelini dinlesen ooooo ne şikayetleri vardır.Görümcesinden kaynanasından neler çekiyordur.

Onun çocuğunu hep horgörüyorlardır.Görümce yaramaz çocuğunu alıpalıp geliyordur.:KK70: :KK70: :KK70:

Onu hizmetçe gibi kullanıyorlardır.:temizlik: :hamarat:

Roller değişince şikayetler değişiyor.Burada şikayet eden gelinlerin gelinlerini dinlesen onlarda şikayetçidir.

Hep algı bunlar.Öğretyilmiş, işlenmiş.Görümce,kaynana birşey diyorsa mutlaka laf sokuyordur.

Onun için uğraşma ağızınla kuş tutsan yaranamazsın:KK12:

Annemin evine geldim herkes yerini de haddini de iyi bilsin derdim şahsen.

Hmm annenlerle berabermiş,şimdi farkettim,siz ondan daha iyi maddi imkanlara sahipseniz,eşiniz sizle ilgiliyse,abiniz eşiniz gibi değilse kıskanıyodur muhtemelen..
Olabilir bu da insani bir duygu,keşke imkanı olsada onunda kendine özel bir hayatı olsa,böylelikle sık görmemiş olurdunuz birbirinizi..

Hep mi görümceler kötüdür.Değildir,ben değilim vallahi.Maddi manevi elimden geleni yaptım.Karışmam,mümkün olsaydı da görüşmeseydim de rahatsız etmeseydim.Gelin görün ki ailemin evine gelin gelmiş.Kira ödeyemezler,ancak çalışması lazım,kimsenin kalın diye zorladığı yok yani gitmiyorlar.Annem de gidin demez.15 günde bir ya giderim ya gitmem.Abimin eşi olacak şahıs beni anamın evinde istemez hele ki oğlumdan hiç hazetmez.Oğlumu sevmez onun oğlundan çalışkan diye.Hep karşılaştırır yiğenimle.Tatile giderim kavga çıkarır.yeni kıyafet alırım surat asar.Eşim beni arar kıskanı.Bir derdim olsun çok mutludur.Kardeşim etkisiz eleman.Ağırlanmak beklemem.Pişirir yıkarım da,gelinler saldırmasın şimdi.Mesela kendi oğluna çok benimkine az yemek koyar.Herkese çok bana az yemek koyar.Babam beni savunmaz bile boşver der.Ama artık çok sinirlenmeye başladım,bu çirkefliğine.inanın ne dertleri olursa bir de beni arar bunlar.Yemek değil derdim ben az yerim zaten,düşününce komik bile geliyor ama özellikle yapıyor ya üzülüyorum,enerjim,yüzüm düşüyor.Ne yapacağım ben bununla...[/QUOTE
Sizi kıskanıyor belli ama sorsanız onun da vardır şikayetleri.Anamın evi demişsiniz size tavsiyem orası onun da evi diye dusunun.Gerekirse onunla diyaloğa girmeyin gorusmeyin.Babam beni savunmuyor demişsiniz demek ki memnunlar gelinlerinden.Siz de ayrıntılara takılmayın gormezden gelin

Hep mi görümceler kötüdür.Değildir,ben değilim vallahi.Maddi manevi elimden geleni yaptım.Karışmam,mümkün olsaydı da görüşmeseydim de rahatsız etmeseydim.Gelin görün ki ailemin evine gelin gelmiş.Kira ödeyemezler,ancak çalışması lazım,kimsenin kalın diye zorladığı yok yani gitmiyorlar.Annem de gidin demez.15 günde bir ya giderim ya gitmem.Abimin eşi olacak şahıs beni anamın evinde istemez hele ki oğlumdan hiç hazetmez.Oğlumu sevmez onun oğlundan çalışkan diye.Hep karşılaştırır yiğenimle.Tatile giderim kavga çıkarır.yeni kıyafet alırım surat asar.Eşim beni arar kıskanı.Bir derdim olsun çok mutludur.Kardeşim etkisiz eleman.Ağırlanmak beklemem.Pişirir yıkarım da,gelinler saldırmasın şimdi.Mesela kendi oğluna çok benimkine az yemek koyar.Herkese çok bana az yemek koyar.Babam beni savunmaz bile boşver der.Ama artık çok sinirlenmeye başladım,bu çirkefliğine.inanın ne dertleri olursa bir de beni arar bunlar.Yemek değil derdim ben az yerim zaten,düşününce komik bile geliyor ama özellikle yapıyor ya üzülüyorum,enerjim,yüzüm düşüyor.Ne yapacağım ben bununla...
ayyyyyy cekilmez.... sen aldırmaa... sen mutlu oldukca o hırslansın.. kendi başını yiyiyor farkında degil..

Back
X