Kıskançç sevgiliiii...

Anneniz babaniz "onu giyme, oraya gitme, sununla konusma" dese nasil zorunuza gider degil mi? Koskocaman oldum ozgurlugum kisitlaniyor hala dersiniz. Ama nedense ayni seyi erkek arkadas yapinca "cok kiskanc" oluyor. Ona kiskanmak denmiyor, kendini efendi, kadini da kolesi goren erkek deniyor. Kadini ne giyecegine nereye gidecegine karar verecek akli melekelere sahip gormemek deniyor. Karsisindakini potansiyel "bos birakirsam aldatacak" gozuyle bakan hasta ruhlu deniyor.

Gel kendine bir iyilik yap. Bu isi bir daha dusun. Ama dusun yani ciddi ciddi dusun. Su an fragmanini izledigin seyin daha siddetlisini omur boyu cekebilir miyim diye sor kendine. Annem babam beni bunun icin mi buyuttu de.

Bence cok iyi düsünerek atin adimlarinizi... Kiskanclik cok zor basedilcek bi durum.
Sürekli baski altinda hissedip kendinizi bizaman sonra herseyden soyutlanmis bi durumda bulursunuz.
Kiskanan kisi bu huyundan cok zor vazgecer, ve sizin demenizle olmaz bu, kendisi degismeyi isterse olur. Ama buda cok zor bi sürec.
Kendimden biliyorum. Benim esimde kiskancdi, Hemde bidönem cok abarti bi sekilde. Ozamanlar nisanliydik ve ben artik dayanamayip nisani attim.
O an nasil olduysa kafasina dank etti benimkinin. Ve ondan sonra cok büyük cabalar sarf etti düzellmek icin. Cok sükürki basardik ama inanin kolay olmadi. Evet degisenlerde var. Suan evliyiz ve kiskancliklari hic kalmadi diyebilirim, evet hala arada yapar ama bunlar sirin sayilcak kiskancliklardandir, ve asla kisitlama boyutuna gecmiyor artik.
Yinede benim yaptigim sans oyunu gibi biseydi tam terside olabilirdi, suan hayatimi maf etmisde olabilirdim, degismeyip kiskancliklarina devam edem bi adamla evli olmak inanin kolay olmazdi, herkezden herseyden soyutlanmak sizi nekadar mutlu edebilirki.

Tekrar söylüyorum lütfen cok cok cok dikatli olun Kiskanc insanla Hayat gecmez.
Evet biz basardik belki ama inanin bu sirf esim istedigi icin oldu yani kendisi bunun sagliksiz oldugunu farkettigi icin basardi. Ne benim nede cevredekilerin dedikleriyle olacak birsey degildi bu.
Imkansiz degil ama kolayda degil, böylesine bir degisim.

Kuaför sapık olsa hadi anlarım da niye kıskandığını söylüyor mu peki? Tecavüz mu edecekmis sana orda? Seni ayartacak mi? Sen goz mu suzecekmissin adama? Ne kadar sacma görünüyor dimi okuyunca. Muhtemelen flortleseceginizi düşünüyor. Kiskancligin sevgiyle alakasi yok sahiplenmeyle var bence. Yoksa karisina küfür edip dövüp perde actirmayan adamlari da okuyoruz burada. Seviyor mu sence bunlar? Aşırı kiskanc olan bi insan ya sana ya kendine güvenmiyordur.

Benim eşim de biraz kıskançtı
Şimdilerde daha kıskanç oldu.
yani zor oluyo
Benimkinde de evlenince artti. Karısı oluyorsun ya daha bi sahipleniyor. Ama kuaforden kiskanacak derecede degil. Kuafor sapiktir mesela gitmemi istemez. Ya da bi mekana cogunlukla kendini bilmez, bakislariyla rahatsiz edecek tiplerin gittigini biliyorsa gitmemi istemez. Ama tatilde bikinimi de giyerim mesela. Biz insanlarin yiyecek gibi baktigi bi yerde yasiyoruz. Klasik dışarıya guvenmiyorum olayi. Bunun bi tik ustunde zaten cok bunalirdim ben.

Kızlar merhaba, yeni üye oldum açıkcası çok hoş bir ortammış okudukca kendimi sizlere yakın hissettim kısaca konuya girmek istiyorum.

1 senelik bir birlikteliğim var ve 2 haftaya kadar aileler tanışıcak ama gel gelelim bunalmış durumdayım çünkü erkek arkadaşım çok kıskanç hastalık derecesinde hemde artık çekilmez dayanılmaz bi hal aldı bazen beni sevdiğinden diyorum ama inanın kuaförümden bile kıskanır olmaya başladı sizce napmalıyım daha yolun başındayken yanlış kararlar almak istemiyorm kafam çok karışık :KK43:
evlilik sonrasi acacagin konular gozumun onune geldi. evlenrken bn bu kisiyi degistireblrmiyim diye degil bu kisiyi bu haliyle kabul edebilir miyim acaba diye dusunmelisin.

Benimkinde de evlenince artti. Karısı oluyorsun ya daha bi sahipleniyor. Ama kuaforden kiskanacak derecede degil. Kuafor sapiktir mesela gitmemi istemez. Ya da bi mekana cogunlukla kendini bilmez, bakislariyla rahatsiz edecek tiplerin gittigini biliyorsa gitmemi istemez. Ama tatilde bikinimi de giyerim mesela. Biz insanlarin yiyecek gibi baktigi bi yerde yasiyoruz. Klasik dışarıya guvenmiyorum olayi. Bunun bi tik ustunde zaten cok bunalirdim ben.

Aynen benim kuaförüm bayan zaten
tatilde bikini giyerim
ama mesela evi tadilat yaptırıyoruz. Kalabalık sen sonra bakarsın diyor.
Ayakkabımın bağcığı söküldüyse kendi bağlıyor
ufak tefek tadında kıskançlıklar :)
Öyle camdan bakma kapı dışına cıkma vs deseydi. Büyük olay cıkar.

Haklısınız hepiniz fikirlerinde ve düşüncelerinde bütün yorumları özenle dikkate alarak okuyorum zaten tecrübeyle sabittir eminimki bütün yaşadıklarınız ve yorumlarınız teşekkürler hepinize kızlarr :halay:

Back
X