Arkadaşlar 17aylık bi ilişkim var ve ben bu 17 ay boyunca aşırı kıskançlıklar yaptım.Başlarda o beni çok kıskanıyordu aşırı hemde , sonra bende onu çok fazla kıskanmaya başladım bu sefer o kıskanmamaya başladı , 9 aydır falan böyle bi durumdu.Ben hep kıskanıyodum o çok az kıskanıyodu.Ben ne zaman kıskansam hep konu ayrılığa geliyodu bıktım artık falan diyodu . Son 1 haftadır kıskansam bile ona belli etmiyorum.ve bu 1 haftadır Bana surekli "nasıl yani şimdi kıskanmıyo musun? Kıskanman için ne yapmam gerekir?Nolur kıskan neden kıskanmıyosun yoksa beni artık sevmiyo musun ? "falan diyip duruyo ve bende "valla artık hiiç kıskanmıyorum çok mutluyum halimden , hem sen demiyo muydun kıskanma falan diye bıktım artık diye oh bak ne guzel oldu işte " dedim. oda bana "şimdi o zamanların değerini yeni anlıyorum, ama ben seni kıskanırım dersaneye gidiceksin falan of" demeye başladı.Sureklı arkadaslarıma "gerçekten mi kıskanmıyo ya
" falan diyip duruyo.Sizce böyle yapmaya devam edersem o beni kıskanmaya mı başlar?neler olur sizce??