Kıskançlığı belli etmeli miyiz?

september

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2010
81
0
46
İstanbul
Arkadaşlar 17aylık bi ilişkim var ve ben bu 17 ay boyunca aşırı kıskançlıklar yaptım.Başlarda o beni çok kıskanıyordu aşırı hemde , sonra bende onu çok fazla kıskanmaya başladım bu sefer o kıskanmamaya başladı , 9 aydır falan böyle bi durumdu.Ben hep kıskanıyodum o çok az kıskanıyodu.Ben ne zaman kıskansam hep konu ayrılığa geliyodu bıktım artık falan diyodu . Son 1 haftadır kıskansam bile ona belli etmiyorum.ve bu 1 haftadır Bana surekli "nasıl yani şimdi kıskanmıyo musun? Kıskanman için ne yapmam gerekir?Nolur kıskan neden kıskanmıyosun yoksa beni artık sevmiyo musun ? "falan diyip duruyo ve bende "valla artık hiiç kıskanmıyorum çok mutluyum halimden , hem sen demiyo muydun kıskanma falan diye bıktım artık diye oh bak ne guzel oldu işte " dedim. oda bana "şimdi o zamanların değerini yeni anlıyorum, ama ben seni kıskanırım dersaneye gidiceksin falan of" demeye başladı.Sureklı arkadaslarıma "gerçekten mi kıskanmıyo ya :(" falan diyip duruyo.Sizce böyle yapmaya devam edersem o beni kıskanmaya mı başlar?neler olur sizce??

Ayy tatlım alemsiniz ve çok tatlisiniz:)maaşallah..bunu yaptığın ii olmuş aklı başına gelsin ama çok da uzatma her şeyi tadında bırakmak lazım.o seni hala kıskanıyor mu peki

KISKANMAK güzeldir ama abartısı gerçekten sıkar yaka silktirir o yuzden bence fazla belli etmeyin daha çok kıymete bınersın

hakketten çok tatlısınız valla güldürdün beni canım :1: devam et bece tatlım afferim sana ya adam etmişsin çocuğu :1: kıskandığını belli etme sakın iyimiş böyle:1:

ne kadar cocukca dicektimki, 16 yasındaymıssınız zaten =)

kıskandıgını belli etme tatlım aynen bu sekil davran bence. belli edersen senı daha cok kıskandırıp uzmeye baslıcak.. inadına yapcak bazı seyleri. bu ayar ıyı .. :34:

oyy kıyamammm :70:
ikiniz de karşılıklı olarak çok kıskanılmanın da az kıskanılmanın da tadını almışsınız ve ikisinin de tadı acı gelmiş belli ki
hemen bi karar alın ve artık biribirinizi dozunda kıskanıcağınızı, ikinizin de bu konuda eşit davranacağınızı söyleyin
çünkü fazla kıskanılmak insana işkence gibi gelir, özgürlüğün elinden alınır, kısıtlanırsın..
kıskanılmamak ise önemsenmeme şüphesini getirir beraberinde..
tam ortasıysa, işte onun tadından yenilmeyeceğini görüceksiniz :69:
tecrübeyle sabittir :74:

5 yıldır birlikteyiz ve hatta cok sık görüstük bu yıllar icerisinde ama ben kıskanclıgımı hala belli edemiyorum.. Kıskanıyorum ama icimden yiyip bitiriyorum kendimi ya. Bazen kendime sasırıyorum genel de, kıskanclıgı baska seylere baglayıp söylüyorum..

azı karar fazlası zarar derler... aynen öyle :1:
biraz zaman geçtikten sonra kıskandıgını ama kıskanclıkların artık ilişkinize zarar vermesini istemediğini söyle bence :16:

arkadaşım kıskanmıyor numarası değilde gerçekten kıskanma o kadar..kıskançlık fazla oldumu hem karşındakine hem sana zarar..kıskanılmak herkesin hoşuna gider..tabi kısıtlama karışma tarzı olan kıskanmadan değil..yani ne umursamıyor gibi yap nede kıskançlığın dozunu artır..çok kıskanırsan boğar,hiç belli etmezsende kendini ilgisiz gibi hisseder..uzaklaştırır zamanla senden..ayar getirmelisin..:)

Back
X