dozunda kıskançlık iyidir faidelidir . ancak fazlası felaket getirir . Siz dozu kaçırmayın kocanızada söyleyin oda kaçırmasın ipin ucunu
Ben o kadar kiskancim ki anlatamam..dergi bakiyoruz mesela bi sorun yok guluyoruz filan bi anda guzel kiz resmi gorsek sirf ona bakti diye iki saat basinin etini yiyorumhalbuki diger sayfalara baktigi gibi bakiyo..yada kafasini rastgele bi yere ceviriyo tam o anda ordan kiz geciyo ben kuduruyorum. Kizi gormeden baktim diyo yalvariyo yakariyo yok anlamiyorum biz sevgiliyiz henuz nolcak bu halim ergen gibiyim sanirim.. 19 yasindayim oda 21 ama bu dusunceleri atamadim ve hergun bu yuzden kavga ediyoruz ne sinemada ne cafede oturamiyoruz kiskancliktan kavgadan.. (
bana çok uygun bir konu gerçekten..hastalık derecesinde kıskancım! inanılmaz derecede yani..ama bu ilişkileri tabii ki çok zedeliyor..karşı tarafta sürekli bir güvensizlik uyandırıyoruz bu huyumuzla..ama vazgeçmekte zor..huylu huyundan vazgeçmez ne de olsa :) ama bunu bence bir nebze de olsa hafifletebiliriz diye düşünüyorum ben henüz başaramadım ama imkansız değil :)
Kızlar ben de çok kıskancım,bu aralar azaldı ,güvendikçe azalıyor ama bazen alakasız bir zamanda geliyor,şeytan dürtüyor sanki..geçmişinden bile kıskanıyorum,hep aklımda acaba o kızlarla ne yaptı aklına geliyor mu,hikayeler yazıp önüne sunuyorum..her seferinde pişman oluyorum ama olsun..facebook kullanmıyoruz,telefonundada çok kız arkadaşı yok dersle ilgili filan olursa onlara bir şey demiyorum,eskiden kıskançlık yüzünden ne kavgalar ettik,bi sürü telefon kırdık,hat değiştirdik,hey allam yaa ...onun kıskançlığı,bu konu daha da beter ..ne yapcaz ki böyle biraz dengelenmesi lazım
elimde değil ki benim kıskançlığımacaba psikolojik bir durum mu? olur olmaz kıskanıyorum..birde kızıyorum yani hem kıskanıp hem kızıyorum buda kavgalara neden oluyor..oda kızmaya başlıyor bu sefer gelsin kavga gürültü gelsin 3.dünya savaşı oluyor yani biraz! :) kendimi tutmaya çalışıyorum içimden diyorum gökçe bu kıskanılıcak bir şey değil sus diye ama olmuyor!
kızlar bu kadar kıskançlık hastalık belirtisi diyor uzmanlar yapmayın etmeyin ya kendinizi ve ilişkinizi yok yere hırpalamayın kaybetme korkusunu karşı tarafa bu kadar hissettirmeyin cool olun bunuda ben değil erkekler söylüyor erkekler kendilerine güvensiz yahut öküz altında buzağa arayan kızlardan pek hazmetmezler kıskançlığınız size bile fazla geliyorsa normal saymıyorsanız bence biraz kendinizi töprülemeye ihtiyacınız var zaten ne kadar kıskansanızda yapacak adam yine yapar yada afedersiniz bir yerinizide yırtsanız o kişinin geçmişini silemezsiniz...eğer kıskançlık yüzünden allahım korusun ilişkiniz bozulursa çok pişman olursunuz ortada hiç birsey yokken bittiği için çok üzülürsünüz ve o adamlarıda kendinizden uzaklaştırırsınız kızlar yapmayın kendinize engel olmak için elinizden geleni yapın başarabilirsiniz ve bunu başarınca eminim ilişkileriniz çok daha güzel ve saygı sevgi dolu geçicek
Ahhh ahh kıskançlık bnde hastalık derecedindenn herşeyden kıskanıyorum ama herşeyden vede tek kvgamız kıskançlık inanın bana kriz geçiriyorum tv daki kadınlardan bile bakmaz asla değiştirir köseyle işi olmaz der hatta bu zamana kadar diye kimseye bakmadım ihanet etmedim çok güzel bi evliliğim ve kızım vvar çocuğum var niye böyle bi aile yi dağıtıyım diyor hallıda gelde bana anlaton inanın içim gidiypr çpk zor bi durum şu kıskançlık off offf
Canim ben kiskancim dergideki kizlardan bile kiskaniyorum dedim ama o eskiden benden beterdi biri sandalyeyi almak icin bos mu diye soruyodu cafede bende bos dedigim icin gunumuzu mahvetmisti neymis adamla goz goze gelmisim..ama bide simdi gorseniz bana kasli manken fotograflari gosteriyo filan biscolata erkeklerine bakmama bisey demiyo (kendide kasli o yuzden olabilir) ve askim sana noluyo kiskanirdin diyorum beni begendigine eminim o yuzden sorun degil diyo:/ ee ben demek ki beni begendigine emin degilim yani kiskancligimin sebebi ozguven sorunu( bazen kendimi ona yakistirmiyorum 186 boyunda kasli bi vucudu var ve yakisikli ..oysa ben 155 boyunda ve hafif kiloluyum beni begendigini soyluyo ama ben ikna olmuyorum sanki hep gozu disari kaycak beni begenmicek gibi hissediyorum ( napicam ben kizlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?