kıskanclığım bana ve ilişkime zarar veriyor diyenler...buraya..

emily456

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2013
707
54
53
İzmir
kızlar ben 1.5 yıldır evliyim..eşimde ben de oldukça kıskancız..bu yüzden de çok yıprandık zman zman..boşanma lafları havalrda uçuştu hatta..en sonunda eşimi gereğinden fazla hayatımın merkesi yaptığıma karar verdim..ve kıskansamda bi süre hayatına müdahale etmedim..tabi bu kısabi süredir böyle..eşim o kadar değişti ki..şimdi onu merak edicek zman bile bırakmıyor bana sürekli arıyor ..bu defa o süpheci oldu..garip bi durum hakikaten ama rahat ettim ya ilk defa..bakalım böyle devam edicek mi..siz neler yapıyorsunuz..ksıkançlık nöbetlerine kapılanlardan mısınız..yoksa ben ne kıskanıcam o beni ksıkansın diyerek özgüveni tavan mı yapıyorsunuz..?

dozunda kıskançlık iyidir faidelidir . ancak fazlası felaket getirir . Siz dozu kaçırmayın kocanızada söyleyin oda kaçırmasın ipin ucunu

dozunda kıskançlık iyidir faidelidir . ancak fazlası felaket getirir . Siz dozu kaçırmayın kocanızada söyleyin oda kaçırmasın ipin ucunu

evt cnm haklısın..sen kıskanç mısındır..bazıları yapıları gereği rahat oluyor içinden kıskanmayı tercih ediyor gururda var işin içinde tabi..

Ben o kadar kiskancim ki anlatamam..dergi bakiyoruz mesela bi sorun yok guluyoruz filan bi anda guzel kiz resmi gorsek sirf ona bakti diye iki saat basinin etini yiyorum halbuki diger sayfalara baktigi gibi bakiyo..yada kafasini rastgele bi yere ceviriyo tam o anda ordan kiz geciyo ben kuduruyorum. Kizi gormeden baktim diyo yalvariyo yakariyo yok anlamiyorum biz sevgiliyiz henuz nolcak bu halim ergen gibiyim sanirim.. 19 yasindayim oda 21 ama bu dusunceleri atamadim ve hergun bu yuzden kavga ediyoruz ne sinemada ne cafede oturamiyoruz kiskancliktan kavgadan..(

sorma cnm ya bazen o kadar saçma konularda kıskançlık yapıyorum ki kendimden soğuyorum ama artık bu duygunun hiçbirşey kazandırmadığını aksine ilişkiyi yıprattığını anladım yaşayarak öğrendim bunu..inan ne kadr kıskanç olursan ol karşındaki kafasına koyduğunu yapıyor..bunu adatmak anlamında söylemiyorum iş bi yerden sonra inada biniyo..sana olan saygısını yitiriyo ve önceden severek yaptığı şeyleri bile umursamaz hale geliyor..ben bunu yaşadım ve kıskançlığın artık bana hakim olamasına izin vermemeye karar verdim..ha başaramadığım zamanlrda olucaktır ama genel itibariyle bu duyguyu yenmek için çabalıyorum..birbrimize destek olalım ..gerekirse birbrimize danışalım..akıl akıldan üstündür demişler..

bana çok uygun bir konu gerçekten..hastalık derecesinde kıskancım! inanılmaz derecede yani..ama bu ilişkileri tabii ki çok zedeliyor..karşı tarafta sürekli bir güvensizlik uyandırıyoruz bu huyumuzla..ama vazgeçmekte zor..huylu huyundan vazgeçmez ne de olsa :) ama bunu bence bir nebze de olsa hafifletebiliriz diye düşünüyorum ben henüz başaramadım ama imkansız değil :)

evT cnm hani ksıkanç olduğumuzu gözümüzün üzerinde olduğunu hissettirirsek korkuturuz yanlış şeyelr yapmalarına engel oluruz diye düşünüyoruz Mama ben bunun çok saçma bir düşünce olduğunu yeni yeni anlıyorum çünkü..erkek dediğin hatta sadece erkeklerde değil bayanlarda istedikten sonra çok ta iyi bir şekilde kandırabilir..uyursun ruhun duymaz..ama tabi çokta hissettirmeden takipte ediceksin tamamen salmakta olmaz..ve ona yüzde yüz güvenmediğini bi parça olsun içinde acaba ların kalacağını bilecek..ama bunu onu sıkarak göstermiyceksin..o özgürlüğünden nekadar taviz veriyorsa sen de o kadar taviz vericeksin ki ne eksik ne fazla) hissettiklerini anlasın..
KISASA KISAS...

Kızlar ben de çok kıskancım,bu aralar azaldı ,güvendikçe azalıyor ama bazen alakasız bir zamanda geliyor,şeytan dürtüyor sanki..geçmişinden bile kıskanıyorum,hep aklımda acaba o kızlarla ne yaptı aklına geliyor mu,hikayeler yazıp önüne sunuyorum ..her seferinde pişman oluyorum ama olsun..facebook kullanmıyoruz,telefonundada çok kız arkadaşı yok dersle ilgili filan olursa onlara bir şey demiyorum,eskiden kıskançlık yüzünden ne kavgalar ettik,bi sürü telefon kırdık,hat değiştirdik,hey allam yaa...onun kıskançlığı,bu konu daha da beter ..ne yapcaz ki böyle biraz dengelenmesi lazım

haklısın cnm dengelemek lazım..iki tarafın da kıskanç olması aslında bir bakıma iyi..seni daha iyi anlar ama erkekler özgürlüğüne daha düskün serde erkeklik var kendilerine karışılmasını istemiyorlar..kıskançlık zehir gibi birşey bence..insanın kanına karışınca etkisinden kurtulması çok çok zor..ben böyle zmanlarda iki adım ilerisini düşünüyorum abu olay nereye varır bir kazaç sağlayabilirmiyim vs....birde onu ksıkandığımda şişen egosunu düşününce hemen kıskançlık yerini öfkeye bırakıyor ne şişircem onun egosunu diyorum..:))

elimde değil ki benim kıskançlığım acaba psikolojik bir durum mu? olur olmaz kıskanıyorum..birde kızıyorum yani hem kıskanıp hem kızıyorum buda kavgalara neden oluyor..oda kızmaya başlıyor bu sefer gelsin kavga gürültü gelsin 3.dünya savaşı oluyor yani biraz! :) kendimi tutmaya çalışıyorum içimden diyorum gökçe bu kıskanılıcak bir şey değil sus diye ama olmuyor!

evt cnm engel olması çok zor sevimsiz bi duygu kıskançlık ama engel olduğunda da insan zafer kazanmış gibi hissediyor karşındaki sana daha çok saygı duyuyor bu bi gerçek..çünkü bu kendine olan güvenle yakınen ilgili..bende eşimi paylaşamam hayatta diyorum..başkasıyla düşünmek bile tüylerimi diken diken ediyoır..aama öyle bir hata yaparsa kendi kaybeder beni kaybeder diyebilmeliyiz..bu konuda onu özgür bırakmaktan başka çaremiz yok her dakika yanında olamayız sevdiğimizin..ben kendine güvenen biriyimdir ama bu ksıkançlık konusunda bu kadar şüpheciysem sanırım çokta yeterli bi güven değil bu ..bunu kabul ediyorum..ama bunu da kazanmaya çalışıyorum

kızlar bu kadar kıskançlık hastalık belirtisi diyor uzmanlar yapmayın etmeyin ya kendinizi ve ilişkinizi yok yere hırpalamayın kaybetme korkusunu karşı tarafa bu kadar hissettirmeyin cool olun bunuda ben değil erkekler söylüyor erkekler kendilerine güvensiz yahut öküz altında buzağa arayan kızlardan pek hazmetmezler kıskançlığınız size bile fazla geliyorsa normal saymıyorsanız bence biraz kendinizi töprülemeye ihtiyacınız var zaten ne kadar kıskansanızda yapacak adam yine yapar yada afedersiniz bir yerinizide yırtsanız o kişinin geçmişini silemezsiniz...eğer kıskançlık yüzünden allahım korusun ilişkiniz bozulursa çok pişman olursunuz ortada hiç birsey yokken bittiği için çok üzülürsünüz ve o adamlarıda kendinizden uzaklaştırırsınız kızlar yapmayın kendinize engel olmak için elinizden geleni yapın başarabilirsiniz ve bunu başarınca eminim ilişkileriniz çok daha güzel ve saygı sevgi dolu geçicek

Ahhh ahh kıskançlık bnde hastalık derecedindenn herşeyden kıskanıyorum ama herşeyden vede tek kvgamız kıskançlık inanın bana kriz geçiriyorum tv daki kadınlardan bile bakmaz asla değiştirir köseyle işi olmaz der hatta bu zamana kadar diye kimseye bakmadım ihanet etmedim çok güzel bi evliliğim ve kızım vvar çocuğum var niye böyle bi aile yi dağıtıyım diyor hallıda gelde bana anlaton inanın içim gidiypr çpk zor bi durum şu kıskançlık off offf

Canim ben kiskancim dergideki kizlardan bile kiskaniyorum dedim ama o eskiden benden beterdi biri sandalyeyi almak icin bos mu diye soruyodu cafede bende bos dedigim icin gunumuzu mahvetmisti neymis adamla goz goze gelmisim..ama bide simdi gorseniz bana kasli manken fotograflari gosteriyo filan biscolata erkeklerine bakmama bisey demiyo (kendide kasli o yuzden olabilir) ve askim sana noluyo kiskanirdin diyorum beni begendigine eminim o yuzden sorun degil diyo:/ ee ben demek ki beni begendigine emin degilim yani kiskancligimin sebebi ozguven sorunu( bazen kendimi ona yakistirmiyorum 186 boyunda kasli bi vucudu var ve yakisikli ..oysa ben 155 boyunda ve hafif kiloluyum beni begendigini soyluyo ama ben ikna olmuyorum sanki hep gozu disari kaycak beni begenmicek gibi hissediyorum( napicam ben kizlarrr

aynen cnm her anlamda zarar vermekten başka bir işe yaramıyor..hiçbir caydırıcılığı da yok..bir insan kafasına birşeyi koyduğu anda herşekilde kandırır..allah korusun allah şasırtmasın diycez başka çare yok..insan kızknaçlığı yeni,nce eli daha da çok kuvvetleniyor..karşındaki sana daha fazla önem gösteriyor titiz davranıyor hatta..ha tamamen ksıkançlık yapmamak ta iyi değil..dozunda çünkü kimi zman insan ksıkanılmak ister kendimizden pay biçelim ama bu tatlı bir çekişmeden öteye gitmemeli tabi..
ben de yeni yeni bu tarz sdavramnışlarıma çeki düzen verdim..inan eskisinden çok daha rahatım..şimdi benimki düşünüyor bana yeminler ettiriyor kıskançlıktan..:)

evt cnm bi ara bende bayağı dağılmıştım ağlama krizleri falan eşim yurtdışına gitti işi gereği ..çok kötü bi ruh hali içindeydim..kendimi tutamıyordum ..eşim bunalmıştı davranışları değişmişti saygılı bile olmamaya başladı bıktı yani..okadar zararlı ki evliliğe resmen saygıyı öldürüyor..adam telefonları suratıma kapatmaya başladı bana anca dank etti..öncelikle kendime güvenmem gerektiğini anladım bi birey olarak kendi ayaklarımın üzerinde durabilirim kimseye muhtaç değilim diye telkin ettim kendimi. ..çünkü bunu yaptığında zaten güçlü hissediyorsun..herseye hazırlıklı olabilirim diyebiliyorsun..bizim hatamız hayatımızı sevdiğimize endeksli yaşamak..en büyük yanlış bu işte.
önce kendimize güvenmeliyiz ..ondan sonra karşındakine güvenmek çok daha kolay oluyor..

cnm sevgilin seni beyenmiş ki seni seçmiş..boyu kafana takma lütfen..bazı erkekler çıtı pıtı şirin kızlardan hoşlanır..sevgilinde öyle işte..leyla ile mecnun un meşhur hikayesi yok mudur..mecnuna sormuşlar bu sıska kara kuru kız için mi dağları deldin diye..:) oysa mecunun gözünde leyla nasıl bi melekmiş ki efsane olmuşlar.. :) güzellik hersey değil ne kadınlar var taş gibi ama birliktelikleri 1 ay sürmüyor..

bizim kadar birbriryle çekişen bi çift yoktur heralde bu kskançlık konusunda..benim ki bana kızdı telini kapattı 1 saat sonra aradı kavga ettik kapattık..enerjim düştü..o da ksıkanç bende ..beni kıskanmıştı bi kaç gün evvel şimdi intikam alıyor sanırım.

mrb bişey sorcam kıskançlığınız sadece kızlara karşı mı var sizde yoksa başka kişilerden de kıskandığınız oluyomu. yani ben mesala sevgilime çok güveniyorum 2 yıldır hiç beni yanıltmadı o konuda güvenim tam fazla kıskançlık yapmıyorum ona ve kendime güvendiğimden.. ama ailesinden yakınlarından bazen de yakın arkadaşından kıskandığım oluyo.. mesela annesinden kızkardeşinden.. bu huyumu sevmiyorum ama oluyo bazen..ona da söylemiştim bunu dayanamayıp ben varken onlarla ilgilenirsen kıskanırım diye.heralde onu paylaşmak istemediğimden kaynaklanıyo

hayatta kıskanmam,bence bu içten gelen bişey
Hatta birşey söyleyim,çok şaşıracaksınız geçen sene biten ilişkimde tatilde benim yanıma gelecek çocuğa erasmuslu öğrencilerin kızlı erkekli aynı odada kaldığı bi pansiyon ayarlamıştım,ucuz diye gerçi o bu duruma sinir olup kalmamıştı,"insan hiç mi kıskanmaz!" derdi.Ama bence cidden kıskanacak birşey yoktu :)

edit: Üstteki yazıyla çelişicem ama,tam yazımı gönderecektim aklıma geldi:)
son sevgilimi haddinden fazla seviyordum.bi keresinde bana ilk oynadığı tiyatroyu anlatıyordu,biraz müstehcen bi kısmı vardı tiyatronun.Yani oyunda kötü sahne yok ama sözler biraz muzurdu.
Ben ona durduk yere bi sinirlendim bi sinirlendim "sen elin kızına nasıl öyle sözler söylersin" diye,oysa bu bir rol:) ki ben de tiyatroyu seven insanım.Eminim o değil başka sevgilim olsa oyuna gidip o sahneye gülerdim bile,kıskanmaktansa...
bi kere de yine bu sevgilimle telefonda konuşuyoruz,bana eski üniversite anılarını anlatıyo.hiç sakıncalı şeyler de değil,işte kendilerinin düzenlediği eğlenceli organizasyonlar,komik bikaç anı
ben o anda bir sinir oldum içten içe bi kıskançlık yedi bitirdi beni.Çünkü hep benden önce çok mutsuzmuş da,benle beraber gülmeye başlamış zannederdim,ne saçma :) ama öyle bir imaj çizmişti,açıkçası benim olmadığım zamanlar öyle mutlu olabilmesini,yani bensiz de keyifli bir hayatının olabilme ihtimali beni derinden sarsmıştı,ondan kıskanmıştım :)

yani ne oldum dememeli ne olucam demeli,aşk en olmadık insanı bile ne paranoyalara sürükleyebiliyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…