kıskançlıgım...:((

kordugum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2011
9
0
36
İstanbul
herkese merhabalar,

arkadaşlar benim derdim eşimin gece rüyaları..saglık sitelerindeki araştırmalarıma göre tamamen saglıklı ve normal oldugu söyleniyor ama rüyada bile olsa eşimin başka bir kadını hayal dahi etmesi beni çıldırtıyor..bu olayların sabahlarında hep tartışıp sorun yapıyorum bunu nasıl yenebilirim lütfen yardım edin..:((

bi uzmandan yardım al..
tehlikeli bi halde kıskançlığın...
çok sorun yaratır bu sana..
insanın rüyasınada karışılmaz ki yani....

rüyasına karışmak degilde bahsetmek istedigim erkeklerin gece rüyalarında diger kadınlarla birlikte olup boşalmaları..utancımdan tanıdıgım kimselerde soramıyorum onlarında eşlerinde oluyormu onlar ne hissediyorlar diye.ben aldatılmış gibi hissediyorum..:(( dediginiz dogru acilen yardım almam lazım galiba..

rüyasına karışmak degilde bahsetmek istedigim erkeklerin gece rüyalarında diger kadınlarla birlikte olup boşalmaları..utancımdan tanıdıgım kimselerde soramıyorum onlarında eşlerinde oluyormu onlar ne hissediyorlar diye.ben aldatılmış gibi hissediyorum..:(( dediginiz dogru acilen yardım almam lazım galiba..

ya bende sinir olurdum bu duruma kesinlikle :52:

herkese merhabalar,

arkadaşlar benim derdim eşimin gece rüyaları..saglık sitelerindeki araştırmalarıma göre tamamen saglıklı ve normal oldugu söyleniyor ama rüyada bile olsa eşimin başka bir kadını hayal dahi etmesi beni çıldırtıyor..bu olayların sabahlarında hep tartışıp sorun yapıyorum bunu nasıl yenebilirim lütfen yardım edin..:((

:) yazdığını okuyunca direkt sözlüm aklıma geldi.. onunda böyle saçma sapan rüyaları oluyor bazen, gelip birde bana anlatıyor saftirikim dayanamıyor sanırım vicdanıda rahat etmiyor.. Normal hayatta deli gibi kıskanç olmama rağmen gülüp geçiyorum çünkü çok komik geliyor.. Hatta bazen bende görüyorum hiç aklımda olmayan kişileri görüyorum eski erkek arkadaşlarımı görüyorum, yada sözlümün yakın arkadaşlarını görüyorum sözlümde gördüğünde düşünüyorum ee bazen bende böyle rüyalar görüyorum diyorum kendi kendime ,hemde hiiç aklımda bile yokken hiç aklıma gelmeyecek insanları görüyorum diyorum isteyerek mi görüyorum? tabiki hayır.. Demekki diyorum benim aşkımında hiç bir suçu yok istemeyerek istem dışı görüyor o rüyaları ve bencede normal.. Kendine bunları takıntı yapmamalısın bence sende gülüp geçmelisin..

bende rüyamda başkarıyla görüyorum bazen kendimi..
hiçte takılmadım bu duruma rahatsız hissetmedim kendimi...
yanında yatan adamı kıskanmak biraz tuhaf geldi bana...

Eşin başka bir kadını hayal etmiyor rüyasına giriyor. İkisi çok farklı bir durum, birini kontrol edersin diğerini edemezsin. Sen nasıl rüyana giren insanları kontrol edemiyorsan eşinde o durumda.

Bu rüya, ergen yaşa giren her erkekte olur ve belli bir yaşlılık dönemine kadar devam eder..Evlenince yaşanılan cinsel sıklığa göre bu durum azalır, ama devam eder.

Siz bu konuda fikrinizi karıştırmamanız gerekiyor..
Bir bayan görülmüyor rüyada çoğu zaman eğer çok sıklıkla hayal etmiyorsa.Yani cismi, yüzü v.s akıllarında olmuyor uzmanların dediğine göre.
Sadece bir rahatlama ve boşalma yaşanıyor.

Atın aklınızdan bu düşünceleri.

Back
X