Kıskançlığımı belirtmeli miyim?

akutumu çağırsak bilemedim:26:
konuyu bi zahmet yazabilseydiniz ya başa!neyse kıskançlıkmı sorun?adam kıskansa sorun,kıskanmasa niye kıskanmıyo,acaba beni sevmiyomu?:18:
biz kadınlar çok zoruz çookk
madem rahatsızsın kıskançlığından ayrıl o zaman kafa yorma

anlatıyım en iyisi biz sevgilimle 6 ay önce ayrılmıştık 3 aylık bir aradan sonra tekrar başladık önceki ilişkimizde aşırı kıskançlık yaptım bunalttım onu ben kıskandıkça o şımardı etrafındakiler daha değerli oldu şimdi dedim ona onunla bununla konuşma demiycem sınırını bil seninle bu konuda kavga etmek istemiyorum sabrım yok zaten .O çok kıskanç ama herşeye karışıyo onunla bununla konuşma diyo falan .ben kısknçlığımı belitmelimiyim ne yapmam gerek ?

bu mı yani???? canım senin başka derdin yok mu???? eften püften şeyler için neden canını sıkıyosun? geniş olmaya çalış.

anlat güzelim bir zahmet:)) hem yardım istiyosun derdini(!) bin nazla anlatıyosun,ilginç valla... dert de değil ki bu, boşver gitsn güzelim insanlar nelerle uğraşıyor...

sen neden onla konuşma bunla konuşma diyorsun ki cnm her konuştuğu kızın ağzının içine mi giriyor??

bence çocuğu sıkma bu kadar kıskançlık değil ayrıca bu onunla konuşma bununla konuşma demek güven eksikliğidir. güven olmayan bi ilişkiyede devam etmenin mantığı yok

güveniyorum aslında ama işte :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…