• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kıskançlığımı nasıl yenebilirim :S

pink152

aşkısının bitaNesi :)
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2011
424
38
98
İstanbul
3 yıldır suren bı ılskım var benı aldatmıcagandan emınım ama yınede tanımadıgım yenı kızlarlaa gorusmesını ıstemıorum dersane dısında gorussun ıstemıorum yanlız ben yapsam oda kızar cunku tanımıyo ıcım rahat etmez der oda yapmıodu dersane dısında gorusmuodu bugun cıkmıslar cok moralım bozulduu aslnda benı bılıolar ama benm ıcım yınede raha etmıo ıste belkı tanısaydım bukadar kıskanmazdım gelınce tanıstrcam dıo bazenn arkdasımdan bıle kıskanabılıorum ondada var aynısı oyuzden benı anlayızla karsılıo ama ben zaten erkek arkdas edınmedıgımden sorun olmuo o yuzden ben uzuluorum hep:(

canım bu kadar üzülmene gerek yok bence hem erkek arkadaşında sana geldiğinde tanıştırcağını söylemiş gizli saklı birşey yapmamış ki.. hem bu gün demişsin.. demekki bu sürekli olan birşey değil evet insan bazen kendine hakim olamıyor kıskançlık konusunda ama ben bu konunun üstüne gitme derim ne güzel bak birbirizi anlayışlada karşılamışsınız olur öle zaman zaman arkadaş ortamında kızlarda erkeklerde..sevgiline güveniyorsan problem yok bence ki ona güvendiğinide belli etmişsin zaten yazındada:34:

siradan bir arkadas veya dist'an bahsettigini saniyordum, oyle olunca yani kardesini veya sevdigin bir arkadasini kiskaninca, onun neden kiskandigini dusunmen lazim. Sen de olmayan onda mi var? peki ozmn onda oldugun icin onun adina sevin derdim ama burda sevgilin soz konusu.. Kiskanciligin bastirman lazim, sakin ol, kiskan ama limiti asma, ileride sorun olabilir.
Kiskandigin zmn, durakla ve dusun, neden kiskaniyorsun, sevgiline guveniyorsun peki diger kizlara mi guvenmiyorsun? yoksa kendinden mi korkuyorsun, kaybetme korkusu mu var.. diyerekten sebeini bul ve onun cozumune odaklan derim.. yine'de sana kalmis, kendi sahsi durumuna gore dusunursun.

siradan bir arkadas veya dist'an bahsettigini saniyordum, oyle olunca yani kardesini veya sevdigin bir arkadasini kiskaninca, onun neden kiskandigini dusunmen lazim. Sen de olmayan onda mi var? peki ozmn onda oldugun icin onun adina sevin derdim ama burda sevgilin soz konusu.. Kiskanciligin bastirman lazim, sakin ol, kiskan ama limiti asma, ileride sorun olabilir.
Kiskandigin zmn, durakla ve dusun, neden kiskaniyorsun, sevgiline guveniyorsun peki diger kizlara mi guvenmiyorsun? yoksa kendinden mi korkuyorsun, kaybetme korkusu mu var.. diyerekten sebeini bul ve onun cozumune odaklan derim.. yine'de sana kalmis, kendi sahsi durumuna gore dusunursun.
sebebı kızlara guvenmemem canım ona guvenıorum aldatmıcagandanda emınım ama kızlara guvenmıorumm buna nasıl cozum bulabılıırmkı

Back
X