kıskançlık erkeği kaçırırmı?

berree

hayat eşimde değişti, oğlumla mükemmelleşti :)
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2010
8.647
2.001
248
Arkadaşlar ben 7 yıllık evliyim eşimi çok seviyorum oda ben seviyor biliyorum ama etrafta olan olumsuzluklar yönünden eşim beni aldatıcak diye çok korku var içimde ve bu sebeplede şu son 1 aydır üzerine çok düşüyorum.Onu çok kıskandığımı fazlasıyla istemeyerek belli ediyorum.Sizce kötümü yapıyorum?Eğer eşim aldatmaya yeltenirse beni nasıl anlayabilirim bu konuda üstün bilgisi olan varmı?Eşiin beni sevdiğini biliyorum ama genede bunu kendime nasıl ispat ederim fikirleriniz bekliyorum.Teşekkür ederim..

ben erkeklerin kıskanılmaktan ve kısıtlanmaktan hoşlanmadığını, bunuda kadından kaçmak için çok büyük bir sebep olarak gördüklerini düşünüyorum.

hatta biçok kez buna şahit oldum.

ben bı kadın olarak bıle kocalarını sankı herkes kapmak için fırsat kolluyor, dünyada bi kendı kocası var gibi çok fazla abartarak ve bunu sevdiğimden yapıyorum diyen kadınlardan açıkçası hoşlanmıyorum.

(tabi erkek kadına güvenmemesi için bi geçmiş yaşattıysa bu durum çok farklı.)

ve hayretle izliyorum.

Tabikide dünyada yanlız bana ait olan bir tek kocam var.Olmucak diye birşey yok dünyada sadece benim kocam olmayabilir ama ben kendimi sağlama almak isterim.izlemeye devam edin ozaman bir gün bu kıskançlık denen illet sizin başınızada gelince sizide başkası izliyor olacak

Kıskançlık erkeği kaçırmaktan ziyade pohpohlar, ben neymişim havalarına girmesine neden olur...
Aldatmayla kıskançlığın maalesef ilgisi yok.
Aldatmak farklı bir durum olduğu gibi, aldatmaya karşı karşı tarafın tutumuna da paylaşmayı kabullenme/kabullenmeme diye tanım koyuyorum.
Ne kadar kısıtlarsanız kısıtlayın, yapan insan her türlü sizi aldatır.
Demem o ki, tedbiri elden bırakmayın ama onun da egosunu çok pohpohlamayın.
Dengeyi kurmak şart.

seven her kadın eşini kıskanır tabiiki fazlaya kaçmamak şartıyla benim eşimde beni çok kıskanır ama sıkmıcak bi boyutta...
ortam kötü insan korkuyor haliyle haklısın tatlım..

Tabi ki insan eşini kıskanır... kıskançlık sevginini getirdiği bi davranıştır... ama aldatılmayla kıskanmayı aynı kefeye koyarak tartmayın... siz eşinize güveniyor musunuz ? güveniyorsanız sorun yok... güveniyorsanız eğer, bu sorulara cevap aramanızın da mantığı yok :) bir insan karakter olarak bozuk değilse, aldatmaz... siz onu sevginizle sarmalayın, kendinize de özen gösterin bakımlı olun.. gerisini de tevekküle bırakın. Allah yuvanızın tadını kaçırmasın, Rabbim sizi yabancı gözlerden muhafaza etsin... bol bol da dua edin, bunlar şeytanî vesveseler olabilir. güzel yuvanızın tadına şer bulaştırmak için sizin içinize kurt düşürmeye yeltenebilir :) Gerektiği kadar kıskanın, fazlasından Allaha sığının kardeşim. Allah yar ve yardımcın olsun

canım bence bunun sebebi artan dizi programları gibi geliyor bana. insanlar çok fazla tuhaf şeylere özenmeye başladı. kadınların kendisi için değil de erkeğe kendini beğendirmek için türlü türlü şeyler yapmaya başladığı bir devirdeyiz. şahsen benim de bilinç altıma yerleşmiş vaziyette sevgilim çok dindar 8 sene hizmette çalışmış biri ve bu dünyada kendimi kirletmek istemiyorum diyor ama ben konuştuğu kızlardan komşulardan herkesten kıskanıyorum çok korkuyorum kendime güvensizlikten değil etrafımda gördüğüm türlü türlü olaylardan dolayı sanırım

kıskançlık erkeği kaçırır ama erkeklerde kıskançlıktan kızları kaçırır. her saniyede kıskançlıkla geçmez ki cnm

bence kacırır.ben nısanlıma askerden geldıkten sonra onun bana askerdeyken yaptıkları seyleri ona yaptım sonuc kavga gürültü ilişki zedeleniyo ve bana ben bana guvenmeyen biriyle yapamam dedi.Hos o askerdeyken ne kıskandıysa ben gık cıkartmadım ona.Bıde bence kadınlar kıskanclıklarını hıc belli etmemeli erkege hem itici gelıyor hem de kendine bir guven gelıyor erkekte daha cok bişeyler uyandırabilir bence.Kadın ne kadar kendıne guvendigini ve erkegi kıskanmıyor gibi gozukurse erkekler daha cok ustune dusuyor gözlemledigim bu.Bosuna içinizi kemıren o kıskanclık duygusuna yer vermeyın hem ilişkınız ıcın hem de kendınız ıcın berbat bisey ınsanı yiyo resmen aklınıza geldıkce bişeylerle ugrasmaya calısın

slm 17 yıllık evlilik tecrübemden cevap ayzıyorum sen eşini istediğin kadar kıskan istediiğin kadar üstüne düş aeyer eşinin içinde varsa ne yaparsan yap yine aldatır
mnarım böyle bişey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…