• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kiskanclik .. Fikir soyler misiniz

Zehragms

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2017
622
527
18
Merhaba bayanlar.. Esim cok kiskanc evlendigimden beri sorunumuz bu ama normal bir kisknclik degil .. Emin olun cogu bayan kaldiramaz kuzenlerinden kardeslerinden bakkaldan benim enistemden herkseten kiskniyor .. Bu arada o benim kadar dkkatli degildir..8 aylik hamileyim herseyden korkar oldum ablamda otururkeb bile huzursuz oluyorum sanki bir sorun cikacak diye v.. Sizce duzelir mi hafifler mi bu piskolojik sorunu yener mi .. Keske tatli bir kiskanclik olsa evde ortamlarda beni rezil esiyor kavga cikariyor fikir sunar misiniz . Edit: tesetturluyum bunu merak ederseniz

Adam hasta olduğu için sizin tesettürlü olup olmamanız fark etmiyor. Herkese sapık gözüyle bakıyor demekki.
Ayrıca bir söz var;
Kişi kendinden bilir işi.
ben ne yapacagimi sasirdim hani demeyin sende cok acikmisin ki adam.kiskaniyor diye yazdim ama cok yoruldum cidden

Öncelikle kendisi farkında mı bunun normal olmadığının yoksa kendisi kendisinde bi sorun görmüyor mu?
Eğer kendisi de farkındaysa bi psikoloğa gidip kendini düzeltsin, tedavi olsun.

Yok kendisi normal buluyorsa düzelmez, bu şekilde siz nereye kadar katlanabilirsiniz, bu evliliği ne kadar sürdürebilirsiniz ki?

Not: Tesettürlü olup olmadığınızı hiç merak etmedim, çünkü karşınızdaki hasta ruhluysa çarşafa girseniz yine boş.

Öncelikle kendisi farkında mı bunun normal olmadığının yoksa kendisi kendisinde bi sorun görmüyor mu?
Eğer kendisi de farkındaysa bi psikoloğa gidip kendini düzeltsin, tedavi olsun.

Yok kendisi normal buluyorsa düzelmez, bu şekilde siz nereye kadar katlanabilirsiniz, bu evliliği ne kadar sürdürebilirsiniz ki?

Not: Tesettürlü olup olmadığınızı hiç merak etmedim, çünkü karşınızdaki hasta ruhluysa çarşafa girseniz yine boş.
carsafliyim .. Cok haklisiniz ..basta kabul ediyordu ama artik etmiyor

Benim yerimde olsaniz ne yaparsiniz ne yapmami onerirsiniz .. Ya doktordan bile kiskaniyor dayanamiyorim resmen sacmalik

Çok mu guzelsiniz .Dikkat cekecek sekilde mi giyinirsiniz.Gerci eşinizin kiskancliklarida kuzen,enişte ,bakkal pek normal değil .Herkesten kiskaniyorsa sizin de psikolojinizi bozar üstelik bir de hamilesiniz.

ne diyo mesela veya ne yapıyo?
ya bu site kadinlar klubu mesela .. Ona bile laf ediyor yuzunu asiyor .. Bisey olsa disi kuyruk sallamazsa erkek gitmez diyor pesinden bana goz dagi veriyor neler neler ya anlatamam size yuzum gulmez oldu boyle olup degisen var midir hic bilmiyorum .. Agir sorunlu geliyor banada ..benim ablam cok rahattir ama enistem yine kiskanmaz ablma makyaj yapar cikar gezer ama esim oyle degil bu halimle mahvetti beni

Çok mu guzelsiniz .Dikkat cekecek sekilde mi giyinirsiniz.Gerci eşinizin kiskancliklarida kuzen,enişte ,bakkal pek normal değil .Herkesten kiskaniyorsa sizin de psikolojinizi bozar üstelik bir de hamilesiniz.
Çarşaflıymış

Eşin hasta resmen Zehragms Zehragms , Allah kolaylık versin diyeceğim de resmen psikolojik tedavi görmesi lazım

İlginç bir durum, ne diyor? Nasıl kavga çıkarıyor? Çarşaflıyım neremi görebilirler de beni beğenebilirler deyin bakalım.
cok konustuk ailemde cok konustu kendine engel olamiyor .. 8 aylik hamileyim bana diyorki karnin buyumus dikkat cekiyor ..doyor yaAllah askina ne kadar mantikli soyleyin

Back
X