kıskançlık krizi !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
arkadaşlar söylemiş ama belkide eşin dışarıdan birşeyler duymuştur benim karıma da aynı şeyi derler diye sana baskı yapıyordur. Aslında anlam da veremiyorum sevgiliyken, nişanlıykan karışmasını anlarım her zaman yanında değilsin bakım yapıp güzelleşsen baskaları görecek ama evlisin her an yanındasın makyaj yapsan ne olacak zaten yanında eşin var. Ben sevgiliyken biraz çektim onu giyme bunu yapma falan makyaj yapmayı çok seven biriyim onu da yapma dedi bende oldu köleyim zaten ben senin sevdiğin şeyleri elinden alsam ne yaparsın moralin bozulmaz mı hem beni çok sevdiğini söylüyorsun hemde çok üzüyorsun dedim. Çok mu etkili konuşmuşum bilmiyorum bi daha hiç karışmadı yani arada dilini tutamıyordu ama evlendikten sonra onu da bıraktı zaten hep yanındayım günlük evde zaten makyaj yapmıyorum bir yere gideceksem yaparım ki genellikle eşim yanımda olur bende 5 buçuk aylık evliyim dahalık bi sorun ile karşılaşmadım inşallah da karşılaşmam...

sen şöyle 1 hafta sal kendini bakım yapma fln..
yalvarır sana merak etme...

5 aylık evliliğinizde çok fazla şey yaşamışsınız..:26:
geçmiş olsun öncelikle...ama dikkatimi çeken,
eşinin daha önce -senden önceki ilişkilerde-
çok fazla kız arkadaşı olması,aldatmaları...
başak bir konuda şehşr dışına çıkması...sonra
yakın zamanda senin ona karşı soğuk durman vs...
yazmak istemiyorum ama düşündürücü şeyler...:18::26:

5 aylık evliliğinizde çok fazla şey yaşamışsınız..:26:
geçmiş olsun öncelikle...ama dikkatimi çeken,
eşinin daha önce -senden önceki ilişkilerde-
çok fazla kız arkadaşı olması,aldatmaları...
başak bir konuda şehşr dışına çıkması...sonra
yakın zamanda senin ona karşı soğuk durman vs...
yazmak istemiyorum ama düşündürücü şeyler...:18::26:

çok fazla şeyler yaşadım ve haşa yaşıyorum ve dün geceden sonra da boşanma kararı aldım

çok fazla şeyler yaşadım ve haşa yaşıyorum ve dün geceden sonra da boşanma kararı aldım

:26: sinirle bir karar verme lütfen...
ama hani eşim değişiyor demişsin yaa
ben bu genel inanışa pek itibar etmiyorum
açıkçası...severken, o insanın her yönünü
göremeyişimizden,evlendikten sonraki süreçte
bize değişiyor gibi geliyor...halbu kii karakteri
oturmuş birinin yapısı değişmez..geliştirebilir
kendini,pişmanlıkları vardı düzelir ..vs..

yakın zamanda büyük bir acı yaşamışsın..
Allah sabır versin, ama bir hışımla karar verme..:50:

soruyorum sormaz olurmuyum degısen ne dıyorum degısen bısey yok ben hep boyleydım sen gormuyordun dıyo.. aynı evde yasadıgım adamı ben mı gormicem ya.. degıstın ıste dedıgım de ben senın kocanım kıskanmak hakkım degıl mı dıye tepkı verıyor.. ben de senın karınım o zaman sen de bakım yapma dıyorum bı erkek ne kadar bakım yapar ki diyo.. valla kızlar benımkılerden cok parfumu kremı losyonu var saclarını yapmadan ne işe ne dışarı cıkar

Sende bu duruma tepki göster..sakla parfümünü kremini :1: Sorarsada kıskanıyorum hem kime beğendiricksin kendini de ..

Son düzenleme:
bi süre sonra sıkılır canım merak etme..hep böyle gözünü dikmiş seni kontrol edici bi tavırla yaşayamaz zaten... dışardan biri demiştir bencede..güzel -alımlı gibi bişeyler dıyduysa ondan yapıyo-rdur alışır zamanla telaş etme..her erkek her duruma alışır..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X