Kıskançlık krizleri

myspecial

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2012
92
0
16
İstanbul
Çok yakışıklı kocası veya sevgilsi olanlar varmı gerçi güzellik göreceli bi kavram herneyse kıskançlık krizlerine giriyormusunuz bu sebepten varmı böyle anılarınız

illa hepimiz vaktinde kıskançlık yapmışıdır ama sebeblari vardır sırf yakışıklı diye yapmadım ben mesela:)sorun tam olar ne yaptığı bişey mi yoksa senin yaptığını düşündüğün veya etrafın ona gösterdiği ilgimi..

Öyle çok yakışıklı biri değildir zaten sevgilim ama başka konularda kıskançlık yaptığım oldu tabiki...

hmm olmadı sanırım...

ben kıskanırsam yapışmak ilgilenmek yerıne uzaklasırımki zaten ..ne gözüm görsün ne kulaklarım duysun mantıgıyla..oradan uzaklasırım hemen..

benim çok yakışıklı bi sevgilim oldu ama ben çok fazla kıskanmıyodum çünkü onunla ciddi bi ilişki düşünemiyodum çocuk gibiydi çünkü (27 yaşında olmasına rağmen )bende o yüzden takılmaca gibi gördüm ve pek sorun yaşamadım ama tabi kızların bakışları sinir ediyodu bazen kızlar sevgilisiyle birlikte gezen bi erkeğe bile farklı gözle bakabiliyolar ya. ama nişanlım veya eşim olsaydı o kişi napardım bilmiyorum zaten normalde de güven sorunu biriyim o yüzden yürütemezdim heralde. sürekli kavga ederdik artık

Evet acayip kıskançlık krizlerine giriyorum ben!!!:17:
Hele ki Kemeraltı'nda ya da Karşıyaka Çarşı'da yürürken Turkcell hat satan ya da kredi kartı pazarlayan kızları hemen ekarte ediyormuşum,öyle diyor sevgilim.:9:

bende aşırı kıskanırım. hatta bazen öyle oluyor ki istem dışı dirseğimle karnına geçirebiliyorum :1: yada o an elini bütün gücümle sıkabilir, kolunu cimcikleyebilirim. oysaki çocuk bakmamıştır yada hepimizin baktığı gibi bakıp kafasını çevirmiştir ama yok kızmam lazım ya.. yada karşıdan gelen kız sevgilime bakıyorsa kafamı hemen sevgilime çeviriveriyorum o anlıyo zaten :27: herşeyden birşey çıkartabilen bir yapım var ama kendimi kontrol etmeyi öğrendim, sakinim sakinim ortada birşey yok, uydurma kafanda tamam sakinim :52:

Back
X