- Konu Sahibi denniss_shady
-
kızlar çok dertliyim çoook 1.5 yıllık bi ilişkim var çok da güzel gidiyo biraz inişli çıkışlı bol tartışmalı.. ben onu uçan kuştan kıskandığım için kendini baskı altında hissediyo doğal olarak ve istediği şeyleri yapamadığını düşünüyorum. ne arkadaşlarıyla dışarı çıkabilio ben yanında olmadan ne de biyeleregidebiliyo çünkü her an bi tartışma çıkıcak ben üzülücem ikimizde yıpranıcaz diye düşünüyo. aslında biras de haklı ona aslında çok güveniyorum eminim yanlış hiç birşey yapmayacağından ama bu güvenimi göstermek de istemiyorum doğal olarak kıskançlık krizlerim yüzünden tartışıyoruz napıcam bilmiyorum
o.." desin. böylece yanında kız olup olmadığını anlarsınız. diyemezse yanında kız vardır derse yoktur
canım ben de kıskanırım sevgilimi, o ise beni bayağı bir kıskanır. ama yine de kısıtlamam onu, ki zaten bu durumda ona da aynı fırsatı vermiş olurum. ikimiz de kız veya erkek başka arkadaşlarımızla buluşuruz, birbirimize uyan zamanlarsa beraber, uymuyosa tek buluşuruz. zaten birbirimizin arkadaşlarını da hep tanıyoruz. ama mesela maça gidilcek, maç izlenicekse, ortamda başka kız olmayacaksa ben gitmem.yani canım özel olarak gitmek istemiyosa ( gs-fb maçı eğlenceli olur misal)ne gerek var? ben de bi erkek arkadaşımla buluşacaksam onu da çağırırım, bazen gelir bazen gelmez.gelmediğinde içi içi yiyodur eminim çünkü çok kıskanç,ve zaten sorularla da belli eder.naptınız, nerde oturdunuz gibi. o da aynı şekilde buluşur ve ben de kıskanırım ama bişey demem.yani insan kıskanıyo, elde değil, ama karşındakini sıkarsan o bu sefer gizli gizli buluşacak, ya da yalan söyleyecek. buna olanak verme, kısıtlama derim ben...
canım ben de kıskanırım sevgilimi, o ise beni bayağı bir kıskanır. ama yine de kısıtlamam onu, ki zaten bu durumda ona da aynı fırsatı vermiş olurum. ikimiz de kız veya erkek başka arkadaşlarımızla buluşuruz, birbirimize uyan zamanlarsa beraber, uymuyosa tek buluşuruz. zaten birbirimizin arkadaşlarını da hep tanıyoruz. ama mesela maça gidilcek, maç izlenicekse, ortamda başka kız olmayacaksa ben gitmem.yani canım özel olarak gitmek istemiyosa ( gs-fb maçı eğlenceli olur misal)ne gerek var? ben de bi erkek arkadaşımla buluşacaksam onu da çağırırım, bazen gelir bazen gelmez.gelmediğinde içi içi yiyodur eminim çünkü çok kıskanç,ve zaten sorularla da belli eder.naptınız, nerde oturdunuz gibi. o da aynı şekilde buluşur ve ben de kıskanırım ama bişey demem.yani insan kıskanıyo, elde değil, ama karşındakini sıkarsan o bu sefer gizli gizli buluşacak, ya da yalan söyleyecek. buna olanak verme, kısıtlama derim ben...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?