• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskançlık krizlerim

denniss_shady

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2011
281
3
66
Ankara
kızlar çok dertliyim çoook 1.5 yıllık bi ilişkim var çok da güzel gidiyo biraz inişli çıkışlı bol tartışmalı.. ben onu uçan kuştan kıskandığım için kendini baskı altında hissediyo doğal olarak ve istediği şeyleri yapamadığını düşünüyorum. ne arkadaşlarıyla dışarı çıkabilio ben yanında olmadan ne de biyeleregidebiliyo çünkü her an bi tartışma çıkıcak ben üzülücem ikimizde yıpranıcaz diye düşünüyo. aslında biras de haklı ona aslında çok güveniyorum eminim yanlış hiç birşey yapmayacağından ama bu güvenimi göstermek de istemiyorum doğal olarak kıskançlık krizlerim yüzünden tartışıyoruz napıcam bilmiyorum

kızlar çok dertliyim çoook 1.5 yıllık bi ilişkim var çok da güzel gidiyo biraz inişli çıkışlı bol tartışmalı.. ben onu uçan kuştan kıskandığım için kendini baskı altında hissediyo doğal olarak ve istediği şeyleri yapamadığını düşünüyorum. ne arkadaşlarıyla dışarı çıkabilio ben yanında olmadan ne de biyeleregidebiliyo çünkü her an bi tartışma çıkıcak ben üzülücem ikimizde yıpranıcaz diye düşünüyo. aslında biras de haklı ona aslında çok güveniyorum eminim yanlış hiç birşey yapmayacağından ama bu güvenimi göstermek de istemiyorum doğal olarak kıskançlık krizlerim yüzünden tartışıyoruz napıcam bilmiyorum

benimde senin anlattığın gibi bir ilişkim vardı 4 sene kadar sürdü..sizin gibi çok kıskançtım arkadaşlarıyla dışarı çıkamazdı..ama emin ol gün gelir yapacağını yapar , çıkar gezer sen kızma diye sanada söylemez ve aktiviteleri başka yönde de değişir..kıskançlığın dozunu iyi ayarlamak lazım. ona güvendiğini ve nereye giderse gitsin ona güveneceğinizi hissettirirseniz her adımını size söyleyecektir ve yanlış yapmaktan korkmadan yaşayacaktır..çünkü yanlış yapmaktan korkan daha çok hata yapar.. :34:

kesinlikle kendini frenlemek zorundasın arkadasımmm.. biliyorum bazen biz kadınlar boyle oluyoruz ama kesinlikle uçuk durumlar dısında caktırmamak gerektıgını dusunuyorum. soyle dusunmeye calış, o senin sevdigin insan ya izin ver mutlu olsun, eglensın.. niye ona zehir ediyorsun hayatı. hem yapacak insan gercekten kaşıyla gözüyle fingirder yine yapar ruhun duymaz.
yapma ne olur birgun patlar keybedersin onu.. hem de seni sevdigi icin, seninle oldugu için cezalandırma onu, ona da günah sana da!

bence bu şekilde sıkmaya devam edersiniz yapacaklarını sizden gizli yapmaya başlayacaktır. kesinlikle yanlış anlamayın aldatmak manasında söylemiyorum. sırf kavga etmeyin gerginlik çıkmasın üzülmeyin diye arkadaşlarıyla sizden gizli buluşmaya başlayacaktır mesela. arkadaş çünkü bu adı üstünde arkadaş. birinin arkadaşlarından kopmasını istemeyin lütfen. ve böylece bir süre sonra siz muhakkak bunları duymaya başlıcaksınızdır. ve duyunca neden benden gizli buluştu diye kafanızda bin bir tilki dolaşacaktır. o sadece masumane üzülmeyin diye size söylmese bile siz kesin beni aldatıyo yoksa niye söylemesin ki diye düşünmeye başlıcaksınızdır. ve güveniniz tamamen bitecek tamamen şüpheci bi insan olacaksınızdır onu affedemeyecek ilişkinizi kötüye sürükleyeceksinizdir. bırakın arkadaşlarıyla buluşsun erkeklerle ama tabi =) mesela o oraya gittiğinde hemen onu arayıp şimdi benim söylediklerimi yüksek sesle tekrarla tekrarlamazsan çok kötü olur diyin :36: "yanımdaki kızların hepsi o...." desin. böylece yanında kız olup olmadığını anlarsınız. diyemezse yanında kız vardır derse yoktur :33::33:

canım ben de kıskanırım sevgilimi, o ise beni bayağı bir kıskanır. ama yine de kısıtlamam onu, ki zaten bu durumda ona da aynı fırsatı vermiş olurum. ikimiz de kız veya erkek başka arkadaşlarımızla buluşuruz, birbirimize uyan zamanlarsa beraber, uymuyosa tek buluşuruz. zaten birbirimizin arkadaşlarını da hep tanıyoruz. ama mesela maça gidilcek, maç izlenicekse, ortamda başka kız olmayacaksa ben gitmem.yani canım özel olarak gitmek istemiyosa ( gs-fb maçı eğlenceli olur misal)ne gerek var? ben de bi erkek arkadaşımla buluşacaksam onu da çağırırım, bazen gelir bazen gelmez.gelmediğinde içi içi yiyodur eminim çünkü çok kıskanç,ve zaten sorularla da belli eder.naptınız, nerde oturdunuz gibi. o da aynı şekilde buluşur ve ben de kıskanırım ama bişey demem.yani insan kıskanıyo, elde değil, ama karşındakini sıkarsan o bu sefer gizli gizli buluşacak, ya da yalan söyleyecek. buna olanak verme, kısıtlama derim ben...

canım ben de kıskanırım sevgilimi, o ise beni bayağı bir kıskanır. ama yine de kısıtlamam onu, ki zaten bu durumda ona da aynı fırsatı vermiş olurum. ikimiz de kız veya erkek başka arkadaşlarımızla buluşuruz, birbirimize uyan zamanlarsa beraber, uymuyosa tek buluşuruz. zaten birbirimizin arkadaşlarını da hep tanıyoruz. ama mesela maça gidilcek, maç izlenicekse, ortamda başka kız olmayacaksa ben gitmem.yani canım özel olarak gitmek istemiyosa ( gs-fb maçı eğlenceli olur misal)ne gerek var? ben de bi erkek arkadaşımla buluşacaksam onu da çağırırım, bazen gelir bazen gelmez.gelmediğinde içi içi yiyodur eminim çünkü çok kıskanç,ve zaten sorularla da belli eder.naptınız, nerde oturdunuz gibi. o da aynı şekilde buluşur ve ben de kıskanırım ama bişey demem.yani insan kıskanıyo, elde değil, ama karşındakini sıkarsan o bu sefer gizli gizli buluşacak, ya da yalan söyleyecek. buna olanak verme, kısıtlama derim ben...

Bende hiç kıskançlık yok tereddüt var..güvenimikırıcak hiç bişey yapmadı ama yine güvenemiyorum..mesela arkadaşlarımla buluşabilirmiyim dediğinde sinir oluyorum,soğuyorum,kawga çıkıyo sürekli..neden böle oluyo ya:14:

kıskanılmak, kıskanmak, kıskandırılmak, ne kadar iğrenç hayvansal duygular ama işte bazen mani olamıyoruz, eşimi hiç sıkmam çok rahatızdır o da ben de ama bazen bizde bile açığa çıkıyor bu hayvansal güdü, yapacak bir şey yok, bastırmak lazım, yapmamak lazım, hiç hoş değil, bir insanı ahmak yerine koymaktan başka bir şey değil, ona güvenmemek aslında ona karşı bir hakarettir, aynı şekilde bana karşı kıskançlık durumları da bana bir hakarettir, herkes bunun farkında ama mani olunamıyor, herkesde var, tabii ki abartmamak lazım, insanların bir araya geldikten sonraki yaşantılarını kısıntıya varacak derecede değiştirmek, rahat hareket etmelerini engellemek tam bir işkence, böyle devam eden bir ilişkiyi bitirmek ise en hayırlısı, hem karşı tarafın artık nefes alabilmesi için hem de kendi psikolojini düzeltebilmek için :34:

Bende hiç kıskançlık yok tereddüt var..güvenimikırıcak hiç bişey yapmadı ama yine güvenemiyorum..mesela arkadaşlarımla buluşabilirmiyim dediğinde sinir oluyorum,soğuyorum,kawga çıkıyo sürekli..neden böle oluyo ya:14::18:

bende kıskancımdır ama sevgilimi asla sıkmıyorum. arkadaşlarıyla buluşmak isterse buluşur. sadece bana haber vermesi ve de iyi olduğunu bilmem yeterli. bi de tabi eve çok abartılı bir saatte dönmeyecek. geldiğindede hemen haber verecek. bence sende sevgilini çok sıkma zaman gelecek bundan sıkılacak ve isyan edecek. En güzeli bunun ortasını bulmak. ne çok sıkacaksın ne de serbest bırakacaksın :39:

kızlar benim için dışarı çıkması arkadaşlarıyla olması hiç sorun deil hatta çok istiorum dışarı çıkmasını ama o inatla yapmıo bunu ve böle dawranmasının sebebi benim. her an sanki bi sorun çıkartıcakmışım gibi dawranıo ben onun arkadaşlarını mümkün olduğunca tanımaya çalışıyorum böylece dışarı çıktığı kişilerin nasıl insanlar olduğunu bilir ona göre dawranırım diye çoğu çok çok iyi insanlar çıksın gezsin gıkım çızmaz ama bunu bi türlü anlayamıyo benim arkadaşlarımla tanışmak gibi bi çabası olmadığı bi süredir onun arkadaşlarının olduğu ortama bende gitmioyorum bunun nasıl bi his olduğunu anlaması için çünkü ben arkadaşların da bi ilişkide önemli olduğunu düşünüyorum sonuçta onlar benim için önemli kişiler ve sewgilimin onlarla tanışmasını istiyorum. ben böle dawranmaya başladığımdan beri de bu şekilde sorun yaşamaya başladık o dışarı çıkmıo bi sorun çıkarıcağım düşüncesiyle. beraber yaşıyoruz ben kursa yada başka bi işim olduğunda istediğim gbi dışarı çıkıorum ama o gelmicem sen git diyip ewde oturuo arkadaşları çağırıo buluşalım uzun süredir görüşemedik diye bahaneler uyduruo neden gitmiyosun dediğimdeyse senin kursun var o gün gelemezsin sonra laf edersin falan diye. ne yapsam düzeltemiorum bu düşüncesini

Back
X