• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskançlık krizlerim

Merhaba kızlar. Benim ailem ve nisanlim arasinda sorunlar vardi halloldu cok sükûr. Gel gelelim benim kıskançlıklarıma bi çare bulamadık. Nişanlım işi gereği iki bayanla aynı ortam calısmak zorunda. Bende çok rahatsız oluyorum. Aklımdan neler geçiriyorum. Acaba şu an napıyolar konuşuyolar mı ?muhabbet ediyolar mı? O da farkında rahatsız oluyor. Hep söylüyor bu konu açılınca tartisiyoruz. Ben haksız çıkıyorum cünkü.tekrar yapmiyacam diyorum ama olmuyor.tutamiyorum kendimi istemsiz olarak sorular soruyorum. Sen bana güvenmiyorsun biz nasil evlenecez boyle . Benim hayatimda biri varsa baska kimseyi gormem falan. Hakli da. Yapı olarak insanlarla iyi anlaşan konuşan muhabbet eden bi insan. Bende hep diyorum senin boyle olman karsidakini yanlis anlamaya iter diye.iste bilmiyorum her seferinde haksız çıkmaktan bunaldım. Kendi mi nasil düzeltebilirim büyük yemin ettim bu konuda cünkü :-)
Kıskançlık her ilişkide olur ama fazlası hastalık gibidir. Günden güne yer bitirir insanı valla iliklerine kadar işler. Nişanlına güvenmekle başla ve bu sözde kalmasın ona bunu hissettir. Çünkü o da bi insan ve emin ol ki sabrı bi yerde taşacaktır. Aman Allah korusun huzursuzluğa hiiiçç gerek yok :)

yav he he
bi sizin kocalarınız sevgilileriniz var zaten dünyada

Kıskançlık benim olayım derim hep :)
Evlenmeden önce bi bayan kuaförüyle evlenmem bir de öğretmenle derdim (lise üni.) kıskançlığımdan.
Allahın sopası yokki sonra gittim müzisyenle evlendim adam sahnede ben krizlerde :KK70:
İllah etti adam benden sahnede yakasını toplamışlığım var eski eşimin ,haline şükret yâni beterin beteri var adam en azından ofiste çalışıyormuş:KK53:

Esegin aklina karpuz kabugu dusurme
Bosuna soyleye soyleye kafasinda yer eder
Kadinlar her yerde is yerinde olmasada bi sekilde muhatap olunuyor yani bu kadar takma kafana
sen nisanlina guvenmiyor olabilirmisin acaba?

Sizin mantığınıza göre ya erkelerin yada kadınların çalışmaması lazım asla.
Ne yapsın bu insanlar anlamadım gitti. Madem güvenmiyorsunuz evlenmeyin.

şuna emin olun ki, iş yerinde kadın olması çok iyidir.
Hatta sadece erkeklerden oluşan iş arkadaşlarından daha fazla rahat etmelisiniz.

Çünkü iş arkadaşları ile bir organizasyon olsa, şu an siz de rahatça katılabilirsiniz, ama erkek erkeğe takılıyoruz deseler, ve bunu alışkanlık edip 2-3 günde bir toplaşsalar siz de gidemeyeceğinizden canınız sıkılır.

Ya da sadece erkeklerin olduğu ofiste muhabbetler biraz daha seviyesiz bir hal alabilir.

Ki 2 kız diyorsunuz ne güzel, gidin siz de tanışın onlarla, madem rahat değilsiniz.

Back
X