- 15 Nisan 2013
- 984
- 557
- 123
- Konu Sahibi Anti Depresan
Öncelikle 8 Mart Dünya Kadınlar Günümüz Kutlu Olsun.
Arkadaşlar nişanlımla aynı iş yerinde çalışıyoruz.Daha doğrusu mekan kendimize ait.Gayet normal yolunda giden bir iş hayatımız var.Fakat arzu edersiniz ki bu birlikte çalışmak bazen bir kaç problemlere yol açıyor.
Yaklaşık 1 saat kadar önce 18,19 yaşlarında bir genç kız girdi içeriye bir müşterimizin kızı babasını tanıyoruz.Ben arka oda da teknik serviste cihaz topluyordum.Ve nişanlımla konuştular nişanlıma hiç abartısız yazıyorum.Şu kelimeleri kullandı.
Müşteri : Merhaba sen ne zaman müsait olursun ben geleyim de bir gün bana bilgisayarın içi nasıl açılır bir göster.Ben çok merak ediyorum nasıl açıldığını. ( Gayet işveli bir şekilde )
Nişanlım: Kusura bakma kardeşim ya benim serviste çok fazla işim olmuyor ben dısarıdayım genellikle diğer elemanlarımız var antidepresan ile X onlar yardımcı olur.
Müşteri: Yok ben onlarla rahat edemem seninle yapalım.Hafta içi okulum var kursum var 9 gibi müsait olursan gelirim haftaya.Ne dersin bakalım. ( GECE)
Nişanlım: Bakarız kardeşim uygun olursak ben olmasam da diğerleri yardımcı olurlar sana.
Ben kız gittikten sonra içeriye girdim ve yok artık dedim herşeyin bir üslubu olur.Müşteride olsa senli benli konuşmak nedir lütfen bu kıza yardımcı olmanı istemiyorum.Normal Lise okuyan birisinin nasıl bir merakı olabilir ki dedim.Nişanlımda ben başımdan atmak istedim şimdi X abinin kızı kötü davranmak olmaz usulünce yol verdim.Bir daha laçkalaşırsa ben gerekeni yaparım.Bunu söyleyince üzerine de gitmedim.Haklı gibi geldi bana.
Babası dünya iyisi bir insan melek gibi annesi'de öyle çok saygılılar sürekli hanımefendi beyefendi dillerinden düşmez..Ha bunu duymak elbet istediğimizden değil ama senli benli samimiyet olmadıkça konuşulmamalı.Birde nişanlım ondan emin olun 10 yaş büyüktür.Ben kendimden yaşça büyük bir insanla o tarz konuşamam yapamam.
Aslına bakarsanız bu ilk değil daha öncede diğer çalışan bayan elemanımız varken dükkana gelmiş servis elemanımızı evine çağırmış hatta emirlerle felan gelsin gitsin yapsın etsin diye elemanımız gitmemiş babası rica edip özür dilemişti.Getirdiği hiçbir bilgisayara bayanların dokunmasını istemiyor.Her bilgisayarının ekranında size yeminler olsun kendi bikinili denizde olan fotoğrafları oluyor.
Bilmiyorum hangi amaçla bu şekilde davranıyor.? Cidden ailesini kırmak istemiyorum o kadar iyi insanlar ve mütevaziler ki sürekli her geldiğinde burada ki erkeklere aşırı sıcak davranmasına anlam veremiyorum..
Kıskançlık mı yapıyorum yoksa az bile mi davranmışım bilmiyorum.Birisi bana doğru mu yanlış mı yaptığımı söylesin..Çünkü bu kız haftaya yine gelecek ve ben sabırlı bir insan değilim.
Nişanlın gayet duzgun bir dille yol vermis zaten burada onun bir sucu yok. Kiz belli ki ergen. Bu yaslarda boyle takintili tipler cok oluyor. Fazla ciddiye alip nisanlinla huzurunuzu kaçırma. Kiz geldiginde ozellikle sen konus.nisanlin muhattap olmasin o da anlar herhalde zamanla. Ergen ergen daha ablasi :)