- 8 Mayıs 2020
- 268
- 150
- 23
- 33
- Konu Sahibi Kardelen000007
-
O kişı fazla meraklı zaten ama bir işi başardığımda veya bir ortamda benimle konuşülur veya o başarımı tebrik ederlerse aniden o kişınin modunun düştüğünü hissedebiliyorum bu da bir kıskançlık göstergesi sanırım.Meraktır bu
aynen öyle çıkarcı gerçekten mesela işı düşer bana gelir evime oturur yer içer güler eğlenir herhangi birsey aldığımi veya yaptiğımı görür onu didik didik ederBoş biridir. Kıskançlık denemez. Çıkarcı demek daha doğru olur.
Sizde onunla cok muhattap olmayın. Gerektiği gibi davranın. Böyle insanlar kendini uyanık sanıyor sinir oluyorum.aynen öyle çıkarcı gerçekten mesela işı düşer bana gelir evime oturur yer içer güler eğlenir herhangi birsey aldığımi veya yaptiğımı görür onu didik didik eder
ama bana sira geldiğınde evibe gitsem duzgun bir ikramda bulunmaz birşey sorsam sır perdesi olur aralanmaz, evine gittiğım için yüzü düser iki çift muhabbeti bile insana çok gorür.sanırım onun kadar çıkarcı ve meraklı olmadığımdan bunlar oluyor.
bundan sonra öyle yapıcam çünkü hakkettiğide bu.Sizde onunla cok muhattap olmayın. Gerektiği gibi davranın. Böyle insanlar kendini uyanık sanıyor sinir oluyorum.
haklısınızKıskançlık değil de sinsilik.
Hiçbir şeyi anlatmayın böyle insanlara.
Merak.Merhaba arkadaşlar.Sizden fikir almak istiyorum o yüzden buraya konu açmak istedim.Birinin sizi kıskanıp kıskanmadığını nasıl anlarsınız? O kişi hafta boyunca aramaz sormaz,işi düştüğünde arayıp soruyorsa,herşeyinize muhalefet oluyorsa, evinize ne almışsınız ne yiyip içmişşiniz vs.,kendisine gelince herşeyi gizleyip size sıra geldiginde herşeyinizi sorup öğreniyorsa kısaca bunlari sorgulayan birinin sizce size karşı hissettiği duygu kıskançlik mıdir?Fikirleriniz benim için önemli.
Yaşadığım yerde bi dost bi arkadaş olmayınca tek, yakin bi akrabam bu kişi onu da kendim gibi sanıp dost olacağımızı düşünüp yakinlaşmaya çalıştım ama hata yapmışım onu anldim.Fikirleriniz için teşekkür ederim.Merak.
Sizinle paylaşım yapmayan birine niye yediğinizden içtiğinize anlatıyorsunuz ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?