- 17 Mart 2016
- 8
- 0
- 1
- 29
- Konu Sahibi mystery3535
4 senelik bir ilişkim var , ailesel sebeplerden dolayi 5 aya yakın ayrı kaldık , ve bu 5 ay suresinde birisiyle çıktı, ama kısa. Kıskandırmak amaçlı, ve cidden saçma biliyorum ve sürekli bana yalvardi barismak istedi. Ama ben barismadim , en sonunda. Dayanamadım barıştim, kendisini gerçekten seviyorum. Eskidende çok kiskancti ve şimdi daha beter oldu, eskiden bana yalan söyleyip içki iciyordu erkek arkadaşlarıyla ama artık böyle birşey kalmadı çünkü , neredeyse hergün buluşuyoruz ve De konum atıyor. Tekrar ayrilcagimdan korktuğu için yapamaz. Çok şükür ama kıskançlık çok fazla sürekli evde oturmami istiyor sosyal hayatım var. Ve kesinlikle erkek istemiyor kardeşim dediğim kişilerde sildi. Kızlarla bile zar zor görüsturuyor ama ben asla yadirgamam herkes benim daha güzel olduğumu dusunur ve de yakistirmazlar ama ben sevdim işte. Adam artık dışarı bile çıkarmiyor o evdeyse bende evdeyim sürekli konum istemeler resim at demeler kavga ettik bugün. Ben buna arkadaşlarımın yaninda bagirmisim güya telefonu yüzüme kapattı ve bende baya saydirdim. Bu durumlar nasıl asılır