kiskanclik napicam

mystery3535

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2016
8
0
1
29
4 senelik bir ilişkim var , ailesel sebeplerden dolayi 5 aya yakın ayrı kaldık , ve bu 5 ay suresinde birisiyle çıktı, ama kısa. Kıskandırmak amaçlı, ve cidden saçma biliyorum ve sürekli bana yalvardi barismak istedi. Ama ben barismadim , en sonunda. Dayanamadım barıştim, kendisini gerçekten seviyorum. Eskidende çok kiskancti ve şimdi daha beter oldu, eskiden bana yalan söyleyip içki iciyordu erkek arkadaşlarıyla ama artık böyle birşey kalmadı çünkü , neredeyse hergün buluşuyoruz ve De konum atıyor. Tekrar ayrilcagimdan korktuğu için yapamaz. Çok şükür ama kıskançlık çok fazla sürekli evde oturmami istiyor sosyal hayatım var. Ve kesinlikle erkek istemiyor kardeşim dediğim kişilerde sildi. Kızlarla bile zar zor görüsturuyor ama ben asla yadirgamam herkes benim daha güzel olduğumu dusunur ve de yakistirmazlar ama ben sevdim işte. Adam artık dışarı bile çıkarmiyor o evdeyse bende evdeyim sürekli konum istemeler resim at demeler kavga ettik bugün. Ben buna arkadaşlarımın yaninda bagirmisim güya telefonu yüzüme kapattı ve bende baya saydirdim. Bu durumlar nasıl asılır

kıskançlık degil kendine güvenmiyo
bende kıskanç biriyim deli gibi kıskanırım ama hayatıda zehir etmem yani.
bukadar da kısıtlamasının tek açıklaması var oda: özgüveni yok.
madem ayrılmandan korkar senden gizli adım atamaz bunu kullan ve kurallarını belirle bukadarda karışmasına izin verme. he kabul etmiyosa gitmek istiyosa gidebilir.

yaşlarınız kaç ?

Aşırı kıskanç olan kişilerde özgüven eksikliği olduğunu düşünüyorum. Şimdiden böyleyse ilerde ne yapacaksın evden dışarı çıkartmaz sabah işe giderken perdenin şekline bakar aksam eve geldiğinde perde oynamış mı diye bakar böyleleri..

Olmaz bu şekilde yaşanmaz. .
Sürekli kısıtlamalar bıkarsın. .

yavrucum 16 yaşında tanıdığın adamla nereye kadar.. sende değişeceksin o da ..
niye habire birbirinize konum atıyorsunuz .. ikinizde birbirinize güvenmiyorsunuz niye yürütcez diye cebelleşiyosunuz anlamadım..

Çok yakın bi tanıdığımın ilişkisi geldi aklıma aynı sizin yaşlarınız da başlayan. Aynı hareketler aynı kısıtlamalar. Kız kuzenine bile telefon nosunu veremiyodu sen düşün. Sonuç mu?
Oğlan aldattı,kız ayrıldı yıllar sonra öğrenip.
Kız evlendi başkasıyla,oğlanın akıbeti bilinmiyor:KK66:

bence çokta dert etme sen bu çocuğu bırak napıyosa yapsın zaten mutluda gitmiyo hiç bişey. ben bi gelecek göremedim.
falcı gibi konuştum ama durumda ortada kendine acı biraz.

Ay ay ne yazacağımı da bilemedim ama şu var güven denilen şey. Güvenmiyor, insanın içi fesatsa karşısında da aynı şeyler görür. Erkek arkadaşları kıskanır ama yakın temastır ya da erkek arkadaşlarının size olan davranışı bir hoşsa kıskanır ortada bir şey yokken kıskanma?? Hadi onu geçtim kız arkadaşları kıskanma? Aman Tanrım didim.
Öncelikle kolay gelsin ve demişsiniz ya bizi yakıştırmazla beni güzel bulurlar diye büyük ihtimalle özgüveni birazcık düşük, gittiğiniz yerlerde, arkadaş ortamlarında dikkat çekeceğiniz ve başka erkeklerin göz süzgecinden geçeceğinizi düşünüyor. Ah ah abim geldi bak aklıma. Tam abi davranışı, kıskanç erkek davranışı falan değil.
Alın karşınıza konuşun "Hiç mi güvenin yok be bana" deyin ve resti çekin. Yoksa gerçekten bu kıskançlıklar bitmez. Yorum yapan diğer arkadaşların dediği gibi ya evlenince? Annenin yanına bile ayda yılda bir o da eşinle birlikte gidersin.
Hayırlısı neyse o olsun.

İkinizde sağlıklı düşünceler içinde değilsiniz
O gezip tozup konum atarak sana ıspatlıyo
Sana da evden çıkma diyo
Senin yerine şıp diye başkasını buluyo ama kısa süreydi ve beni ksıkandırmak içinmiş diye bi güzel yutuyosun
Siz önce biraz olgunlaşın

Back
X