- 12 Temmuz 2006
- 58.778
- 224.464
- 1.223
- 53
Merhaba kızlar öncelikle iyi bayramlar. Sevgilimle anlaşamadığımız tek nokta bikini ve mayo sorunsalı. Sevgili olduğumuz için bu duruma içine sinmeyerek şimdilik müsaade edeceğini -çünkü baba evindeyim- ama evlendiğimizde giydirmeyeceğini söylüyor. Sebep olarak vücuduma başkalarının bakmasını istemediğini söylüyor. Bu konu dışında anlaşamadığımız bir şey yok. Sırf bir bez parçası yüzünden ayrılmayı düşünmüyorum sadece bunu nasıl aşabiliriz ve bu durumu aşanlarınız olduysa nasıl yol izledinizde yumuşattınız onu merak ediyorum lütfen lütfen yardımmmmm
Not: evlilik seneye
Beni yanlış anlamayın, sizi kırmak için yazmıyorum ama bikiniye bir bez parçası gözüyle bakmayı bırakarak başlamalısınız işe, çünkü o sizin özgürlüğünüz ve vermeyi planladığınız tavizlerin başlangıç noktası, evlilik bir kadın ve erkeğin özgürlüklerini kısıtlamadan birlikte yaşamalarına denir, siz onun haftada birkaç kere arkadaşlarıyla buluşmasına kısıtlama getiremezsiniz, o da sizin bikininize, bugün aranızdaki tek sorun bikini olur ama evlenince etek boyunuz, tişörtünüz, makyajınız, arkadaşlarınız, ailenizle görüşme sıklığınız bile mesele olmaya başlar, siz bugün bikini için taviz verirsiniz evlenince taviz tavizi doğurur.
Nasıl aşabilirsiniz sorusunun cevabı sizde, siz sevdiğiniz adam için ne kadar taviz verebilirsiniz? Denize girmemek, beğendiğiniz bir elbiseyi giymemek, ailenize onun söylediği zamanlar dışında gitmemek, makyaj yapmamak, onun istediği gibi giyinmek, onun istediği gibi davranmak, onun istediği kalıba girmek konusunda ne kadar taviz verebilirsiniz?
Çok seviyorum her dediğini yapmaya razıyım diyorsanız o zaman bikini, mayodan vazgeçeceksiniz.