- Konu Sahibi bendebuyudum
Kızlar ben kıskançlıktan ölmek üzereyim. Eşim işyerini degiştirecek bu ayın sonunda inşaallah buna çok seviniyorum fakat şuanki işyerine eşimin yerine bir kız almış sevgili patronu. eşim gidene kadar bu kızla aynı odada başbaşa çalışacak patronu da sürekli gezer zaten anlayacagınız ikisi yalnız kalacaklar büroda.
eşim benim huyumu biliyor göz dagı da verdim ama içim rahat degil
dışarıya çıkmış beni aramış telefonda da yanım da degildi konuşamadık, görünce ben onu aradım o açmadı. sonra netten yazdı dışarıya çıktım sesini duyayım dedim ama olmadı onun yanında arasana madem duymak istiyorsun. hııı neyse artık dedim. biz gün boyu nette yazışırız müzik atarız birbirimize falan, o an birsey olursa onu paylasırız falan iki gündür adam tek kelime yazar oldu,
bende kuruntu yapabilirim ama canım çok sıkıldı kızlar.
eşim benim huyumu biliyor göz dagı da verdim ama içim rahat degil

dışarıya çıkmış beni aramış telefonda da yanım da degildi konuşamadık, görünce ben onu aradım o açmadı. sonra netten yazdı dışarıya çıktım sesini duyayım dedim ama olmadı onun yanında arasana madem duymak istiyorsun. hııı neyse artık dedim. biz gün boyu nette yazışırız müzik atarız birbirimize falan, o an birsey olursa onu paylasırız falan iki gündür adam tek kelime yazar oldu,
bende kuruntu yapabilirim ama canım çok sıkıldı kızlar.