Kıskançlık sen ne pis şeysin öyle :(

bendebuyudum

gül
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2013
88
1
16
Konya
Kızlar ben kıskançlıktan ölmek üzereyim. Eşim işyerini degiştirecek bu ayın sonunda inşaallah buna çok seviniyorum fakat şuanki işyerine eşimin yerine bir kız almış sevgili patronu. eşim gidene kadar bu kızla aynı odada başbaşa çalışacak patronu da sürekli gezer zaten anlayacagınız ikisi yalnız kalacaklar büroda.
eşim benim huyumu biliyor göz dagı da verdim ama içim rahat degil
dışarıya çıkmış beni aramış telefonda da yanım da degildi konuşamadık, görünce ben onu aradım o açmadı. sonra netten yazdı dışarıya çıktım sesini duyayım dedim ama olmadı onun yanında arasana madem duymak istiyorsun. hııı neyse artık dedim. biz gün boyu nette yazışırız müzik atarız birbirimize falan, o an birsey olursa onu paylasırız falan iki gündür adam tek kelime yazar oldu,
bende kuruntu yapabilirim ama canım çok sıkıldı kızlar.

Kız yanında peki konuşmuyor acaba eşin

tam da sizin dediğiniz gibi kuruntu!
sıkmayın güzel kafanızı böyle şeylerle. adamında işi yoktu 2 gündür tanıdığı kıza saracak.
10 aylık taptaze karısı var, gözü başka bişey görmüyordur onun.
ne kendinizi sıkın ne de eşinizi

patronu diğer kız işi öğrensin diye yapmıştır öyle bişeyi. zaten iş değiştirecek diyorsun. 1 ay kısa bi süre hemen geçer.. bir de evlilikte en önemli şey güven. hem kendini biraz rahatlatman lazım bi yandan da tabiki gözün hep üzerinde olsun çaktırmadan.

eşime güvenirim Allah'a şükür bunca zamandr bir yanlışını görmedim ama karşısındaki yılışık sırnaşık biriyse bilemiyorum çok sinir olurum. İnşaallah öyle degildir diyecegim ama Allah'a emanet artık ne diyeyim.

Daha ortada hiçbir şey yok. Sokaktaki bir kız şuan gözümüzde.
Bize deliller ile gel canım çözelim

Ortada bir şey yokken kendini sıkma. Olacaksa eğer önüne geçemezsin zaten, olmayacaksa da olmaz.
O yüzden bu kadar takma.

yapıcaksa zaten yapardı dıye düşünüyorum kızımı beklıycek

belkı bugunlerde işleri yoğundur ondan arayamıyordur siz içinizde şüphe olduğundan ıyıce paranoyak oluyorsunuzdur

sakin olun zaten onun dışşındada yapıcak bişi yok

bende senın gıbıyım
esım otelde calısıyor
hatat bugun otelde defıle var :SSSSSSSSSSSSSSS
benım nasıl ıcım ıcımı yıyor
hatta tv benden daha cekıcı bır kadını gormesını bıle ıstemıyorum klip kanalı acmıyorum :S

Eşiniz güvenilir biriyse, karşıdaki ne olursa olsun sıkıntı olmaz.
Böyle şeyler karşıdakinin değil, bizzat kişinin kendi niyetinin
inisiyatifindedir. Eşinize de güveniyormuşsunuz, rahat olun.
Altı üstü 1 ay.

Konu, içeriği sebebiyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Yerine alınan birine işi öğretmesinden daha doğal bişi olamaz. Aynı bilgisayarı kullanıyorlarsa da internetten yazamaması doğal ama aramaması anormal.

Tecavüz falan eder kadın Allah korusun. Kimse kimseye istemeden hicbirsey yapmaz.

Kadın topluluğu olarak kendimizi mutsuz etmekten haz mı alıyoruz ne ?
Rahat olun, güveniyorsanız sıkıntı yok..

şu kıskançlık işi oldum olası bana çok saçma gelmiştir.
benim yerimde çoğu kadın olsa çatlar ölürdü herhalde kıskançlıktan
eşim iş yemeğinemi götürmez bayanları, onlarla şehir dışı seyahatlerimi yapmaz

ama bende kıskançlığın K si yok çok şükür

zaten sonuçta ben adamı sıksam adam yapacaksa yine yapar

ÜSTELİK KONU SAHİBİ BU LAFIM ÖZELLİKLE SANA EŞŞEĞİN AKLINA KARPUZ KABUĞU DÜŞÜRME

benim eşim sürekli şirkette kalmaz işi geregi hatta ayda 1kere ya gider ya gitmez ama sekreterle sürekli telefonda konuşur ben ilk zamanlar çatlardım onlar telefonu kapatana kadar ama baktım ki iş yani yapcak birsey yok illakı görüşcekler bende her sekreter degiştiginde eşimle şirkete bi tur düzenlıyorum kıza güzelce bak ben burdayım aşkım benı sevıyor diye gözüne sokuyorum sonrada çıkıp evime gelıyorum sende maden için içini yiyor git iş yerine bi görün bende eşime güvenirim ama aşırıda kıskanırım ama malesef iş konusunda yapıcak hiçbir sey yok hem yapıcak adam sen ne yaparsan yap yapar çokta ustuna gitme eşinin..

Son düzenleme:

içinizi ferah tutmaya çalışın. bir hatasını da görmedim diyorsunuz ne mutlu size =)

kıskandığınızı, özellikle o kadından kıskandığınızı belli etmeyin bence...
durduk yere adamın aklına getirmeyin :)

Bak şimdi ya
Daha kızı görmeden,tanımadan hemen senaryo yazıyorsunuz yahuu..

Kuruntu yapıyorsunuz,bugün bu kız olur birlikte çalışması gereken yarın başka..
Rahat olmak ve içinizi ferah tutmanız gerekiyor..

Kızı da çok merak ediyorsanız,''geçerken uğradım'' bahanesi ne güne duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…