Kıskançlık ve terk edildim

ceydayca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2011
13
0
36
İstanbul
Selam kızlar,
Erkek arkadaşmla 2 bucuk aydır cıkıyoruz aynı fakültede okuyoruz orda tanıstık hersey cok cabuk oldu beraber yasamaya basladık 2 ay herseyi paylastık.İlişkimizin başlarında ben bunun bilgisayarından eski cıktıklarıyla o zamanki konusmalarını cinsel icerikli vb konusmalarını yakaladım.Edirnede okuyoruz o haftasonu istanbula dönmüştü 2 günlügüne bilgisayarını bana bırakmıştı bu şekilde yakaladım.Ayrılmaya karar verdim ama ayrılamadım gecenin birinde atladı edirneye yanıma geldi yarım saat konustuk tekrar istanbula döndü.Birsüre soguk durdum fakat daha sonra eskisinden daha yakın olduk.şunuda belirtiyim benimleyken ne bir kızla mesajlaştı ne de bir konusmasını yakaladım.Kızlar faceden yazıyordu arkadaşları ben rahatsız olmayayım diye sildi cogunu.Halada bu sekil devam ediyordu .Ona o kadar güveniyordum ki herşeyim oldu benim ilk onun oldum.Oda beni seviyordu yaptıgı her hareketten davranıstan belliydi bu .24 saat beraberdik cok güzel gidiyordu arada bir kavga ediyoduk ama hemen barısırdık ne ben onsuz ne de o bensiz yapamıyordu.Okul bitti istanbula döndük görüşememeye basladık .Benim 2 yıldır tanıdıgm bir erkek arkadaşım var onunla mesajlasıyorduk rahatsız oldugu her halinden belliydi ama bana söylemiyordu.Bu cocuk bana bebegim hayatım diye hitap ediyordu.bende ona demistim bikac kere .Birgün patladı bana özür diledim kapandı olay.cocugu uyarmadım cunku beni kıskanması cok hosuma gidiyordu ama ben cocuga hitap seklimi degistirmistim.cocuk bana böyle hitap etti ve sevgilim tekrar gördü bayagı bi tartıstık bu yüzden bikac gün görüsmedik.ben tekrar özür dileyip kapattım konuyu.Cocugada bana bebegm deme dedim demedi ama en son konusmamız da birbirimize smiley gönderiyoduk ve bana öpücük attı bende makarasına attım.Sevgilim bunu dün görmüş.Beni aradı ateş püskürttü.Öyle demek istemedigini söyledim bebegimdede samimiligimzden öyle diyordu ama anlatamadım .Ya onu sileceksin faceden falan bütün irtibatını keseceksin dedi yada ben seni silecegim.Bana bagırdı sileceksin diye ısrarr etti. bende sinirlendim silmiycem ama konusmuycamda dedim.ısrar etti sil yoksa biter.Bana seni hicbirzaman bırakmayacagım diyordu senin icin herseyi yaparım diyordu ve yapıyordu ama beni bıraktı Güzel güzel söyleseydi bana silerdim fakat inat ettim silmedim bana bagırınca . Simdi aramıyorda bende aramıyorum sizce ne yapmalıym cok seviyorum acaba benden sogumusmudur.Sabahına senin icin ölürüm diyen insan hergün beni görmek icin ugras verip isten izin almaya calısan insan nasıl bırakır bu kadarına ben bile onu yakaladıgım zaman cesaret edememiştim. çok kötüyüm.2bucuk ay oldu fakat biz yıllarca cıkanların yasayamadıgını yasadık.Okul bitince istanbula dönüyorduk ve benden ayrılamadk agladık ikimizde.Ama sidi bıraktı beni.Birsürrü hayalimiz vardı ve beni terk etti

Ben bu konuda sana fazla hak veremiyorum . Sen onun eski sevgilileriyle olan konuşmalarından kıskanmışsın tamam kıskanman doğal ama onun suçu yok ki eski sonuçta ama sen onla birlikteyken başka bi çocuğa bebeğim canım .. demişsin öpücük göndermişsin bence sevgilin yine anlayışlı davranmış , yani bu konularda inat pek mantıklı değil. O sinirliyken dediğini yap fazla ezilmeden sonra dersin diceklerini. Bilmem nasıl geri kazanırsın onu ben bilmem ama dediklerimi düşün bence , tekrar barışırsanız inat etme hassas konularda :)

o eski sevgilileriyle yazısmıs ama seninleyken deil senden önce. yani bunu sorn yapmaman gerekli zaten. bu yüzden ayrılmanda sacma olurdu . ama sen onunlayken eski erkek arkadasınla (not : sevgilin demiyorum arkadasın. belkide sevgilin bilemem) yazısmıssın hadi yazıstın niye bebeğim cart curt diyorsun olmadı öpücük yolluyorsun. sana demiş istemiyorum die sen zorlamısısn bana deme böyle dememişsin o cocuğa bi idaha yakalamıs bi daha kızmıs bu sefer demişsin ama silmemişsin yine devam etmiş. kusura bakma arkadasım ama haksızsın. madem ciddi düsünüyorsun o zaman bazı yönlerini törpülemelisin. ilişkiler böyledir her iki kişide bazı yönlerini törpülemeliki kendilerine uyum sağlayabilsinler değilmi?? bence hakssız olduğunu ve bir daha böyle bir hata yapmayacağını herseyi düşündüğünü söyle telefon acıp. he kabul etmiyorsa telefonda oturupta yalvarma ssakın. zamana bırak dönecektir gercekten seviyorsa. bir müddet seni uzaktanda takip edebilir.

öncelikle merhaba;
kısa sürede çok şey paylaşmış;yaşamışsız..bu ayrı bir konu..ama bazen insanlar çok sevmelerine rağmen vazgeçip terkedebilirler.çünkü daha ağır basan şeyler vardır..
erkek arkadaşınızda da böyle bir durum olmuş.evet sizi kıskanmış..bu başta her bayanın hoşuna gidebilir..ama birine duygusal olarak ait olursan karşılıklı olarak ta bişeyleri kabullenmişşin demektir..erkek arkadaşını çok haksız bulmadım.çünkü ne kadın nede erkek sevdiği kişiyi paylaşmak istemez;kabullenemez..sen erkek arkadaşının eski kız arkadaşlarıyla senin yaptığın gibi şaka da olsa msj laştığını görsen ne yapardın??güven bir ilişkide temeldir..ve karşılıklı anlayış olmak zorunda..

Konu içeriği nedeniyle "Aşk acısı çekenler" başlığına taşındı.
Konuları lütfen ilgili başlıklara açalım.

sevgilinin böle davranması gayet doğal bence...çocuk seni uyarmış sende özür dilemişsin fakat aynı hataları yapmaya devam etmişsin.arkadaşına durumu anlatıp silmeliydin...

Kusura bakma kendi düşen ağlamaz Haketmişsin malesef ben sevgilinin yerinde olsam aynı şeyi yapıp seni bırakırdım!

bencede haketmişsin yanii.. kusura bakma da senin bi sewgilin warken başkasına nasıl bebeğim vs. dersin anlamıyorum ya aynı durumu birde sevgilin de düşün ya o bi kızla öyle konuşup mesajlaşsaydı pesss.... haketmişsin...

o uyarıyo tekrar yapıyosun bi daha uyarıyo yine yapıyosun
ve bir de diyorsun ki kıskanması hoşuma gitti arkadaşımı uyarmadım...
sınırları fazla zorlamışsın.

çocuk seninleyken kimseyle konuşmamış mesajlaşmamış sen mazide kalmış şeyleri deşip deşip çıkartmışsın bu yüzden bile ayrılmak istemişsin
sen onunlayken yapıyorsun bir de bunları, e o da ayrılmak ister, sen ayrılalım derken iyiydi di mi?... iyi bile dayanmış bu kadarına

benim de çoook erkek arkadasım var evliyim eşim de biliyor, gezer oturur kahve içer sohbet ederim onlarla ama valla kimse bana bebeğim hayatım demiyo. bu yüzden problem de olmuyor. netten de görüşürüz ama hiç biri bana öpücük falan atmıyo, arkadaşın da pek normal değil yani, sevgilisi olan kıza böyle davranılmaz... tabi sevgilin olduğunu biliyor mu o da ayrı mesele... veya senden yüz buluyordur

eski sevgilisini kıskanmıssın olmayacak yere cunku eskiymis darılma ama sende az degilsin gibi geldi bana sakadanda olsa sen arkadasına opucuk niye yolluyorsunki uyarmasına ragmen hemde haklı sevgilin. ve ilk onun oldum yazmıssın cinsel iliskimi yani eger cinsel iliskiyse 2.5 ay gibi kısa surede guvenmek ve cinsel iliskide bulunmak icin cok erken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…