• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskançlık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Gizemli1007

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2019
86
-9
36
31
Merhabalar.
Ben asiri derecede kiskanc birisiyim ve bugun esim yapsa asla kabul etmeyecegim bir sey ben yaptim.
Bir kiz arkadasimla saat 21 civari sahilde yürürken bir mekanin yanindan geçiyorduk arkadasim bir tanidifini gordu ve biz o mekana girerek o kisi (erkek ) ile bir cay ictik. Ama asla aksi bir durum olmadi. Sohbete filan da çok fazla katilmadim zaten. Bunu esime anlattım bu aksam ve asla kabul etmedi. Eşim de kiskanctir ama benim gibi asiri degil normal seviyelerde.
Sizce ne yapmaliyim nasil esimle arami duzeltebilirim acil yardim

Onceden yaptiklariniz derken?
Kıskançlık yzuunden ne dediyseniz,ne yaptıysaniz şuan yaşıyorsunuz onu diyorum.
Gayet normal davranıslar ilişkinizi etkiliyor şuan.
Onu düşünüp eşinizle konuşun ki ilişkiniz normal olsun.

Esim yapsa benim tepkim cok buyuk olurdu bilmiyorum nasil affederdim. Tum onerilere açığım
Niye ama niyeee? Düşünüyorum düşünüyorum bir sebep bulamıyorum büyük tepki gösterecek. Ailece bir terapi falan mı alsanız acaba? Normal insan davranışı değil çünkü bu.

Kıskançlık yzuunden ne dediyseniz,ne yaptıysaniz şuan yaşıyorsunuz onu diyorum.
Gayet normal davranıslar ilişkinizi etkiliyor şuan.
Onu düşünüp eşinizle konuşun ki ilişkiniz normal olsun.
Bir oneriniz var mi nasil cozebilirim. Söyleyebileceğim tek bir cumleye bile ihtiyacim var.

Karşı cinsle, insanların olduğu bir yerde, yanınızda da başkası varken çay içtiğinizde ne oluyor tam olarak? Anlarsam belki eşinizi nasıl ikna etmeniz gerektiği konusunda yardımcı olabilirim.
Eşi değil, önce hanımefendiyi ikna etmek lazım. Cunku eşi yapsa kendisi de asla kabul etmezmiş 😂

Yani bisey olmaz diye düşündüm acikcasi çünkü esim bana guvenir.
Güvenmiyormuş demek ki. Şu durumda siz de eşinize güvenmiyorsunuz. O zaman bu kadar güvensizlikler üzerine kurulu bir evliliği niye sürdürüyorsunuz? Evlilik dediğimiz şeyin temeli güvendir. Sizinki evlilik değil eziyet.

Esim yapsa benim tepkim cok buyuk olurdu bilmiyorum nasil affederdim. Tum onerilere açığım
Sizi kötü emellerine alet eden arkadasınızla ilişkinizi bitirip, kendinizi bir müddet eve kapatın, çayı da bırakın,olayın gerçekleşmesinde etkisinin büyük olduğunu düşünüyorum. Şimdilik aklıma gelenler bunlar.

Karşı cinsle, insanların olduğu bir yerde, yanınızda da başkası varken çay içtiğinizde ne oluyor tam olarak? Anlarsam belki eşinizi nasıl ikna etmeniz gerektiği konusunda yardımcı olabilirim.
Çay içince öbüşmüş oluyosun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X