• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskançlık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben eşinizin yerinde olsam boşarım sizi. Bugün elin adamıyla çay içen yarın kahve içer, diğer gün "ayh hava da biraz sıcak mı oldu" der, üstüne bir de limonata söyler. Bazı sınırlar aşıldıktan sonra bunun sonu gelmez.
Ben hayatımı "acaba eşim şu an kiminle latte yudumluyor" diye düşünerek geçiremem.
Evli barklı insanlar evinde içecek ne içecekse!!!!11!! Hem dışarıda içine ne koydukları belli değil 😒

Böyle hayatlar yormuyor mu ya sizi? Sürekli açık kovalamak, dişi sinekten kıskanmak ( hoş erkek sinekten de kıskanmıssınız onu anlamadım tuhaf bu da ) yani boğucu, yıpratıcı saçma sapan bir yaşantı. Hayat boyu kocam bir haltlar mı karıştıracak diye tetikte yaşanır mı? Allah korusun diyelim ki niyeti bozdu yapacak bunu eve bağlasanız da yapar zaten. Hadi yaptı çoğunluk kavga edip bir süre sonra hayatına devam ediyor, ayrılmayı bile düşünmüyor. O zaman bu kadar açık aramak, hayattan bezdirmek neden? Nasıl oturup kalkacağını, insanlarla nasıl iletişim kuracağını bilmeyen birisi olduğu düşünüyorsaniz partnerinizin ilişkiyi evliliğe götürmeyin zaten. Patolojik bir kıskançlığınız varsa da psikolojik destek alıp çözün bunu. Yazık yahu böyle hayat mı geçer? Bir de her tartışma oldu o zaman boşanak diye bitiyormus. Böyle konuşan biriyle geri nasıl normale dönüp sevişebiliyorsunuz mesela? Ya da çok seviyorsanız şayet olmuyor bosanalim sözünü nasıl bu kadar kolay ağzınıza alıyorsunuz? Aklım havsalam almıyor 😐
İlişkinizde, iletişiminizde ciddi bir sorun var oturup çözün, gerekirse doğru iletişim için uzman desteği alın video/ kitap gibi seçenekleri değerlendirin. Zaten azıcık ömrümüz var gelip böyle şeylerle ömür çürütmeye değmez ya yazık günah.

Merhabalar.
Ben asiri derecede kiskanc birisiyim ve bugun esim yapsa asla kabul etmeyecegim bir sey ben yaptim.
Bir kiz arkadasimla saat 21 civari sahilde yürürken bir mekanin yanindan geçiyorduk arkadasim bir tanidifini gordu ve biz o mekana girerek o kisi (erkek ) ile bir cay ictik. Ama asla aksi bir durum olmadi. Sohbete filan da çok fazla katilmadim zaten. Bunu esime anlattım bu aksam ve asla kabul etmedi. Eşim de kiskanctir ama benim gibi asiri degil normal seviyelerde.
Sizce ne yapmaliyim nasil esimle arami duzeltebilirim acil yardim
Madem gittin eşine niye anlatıyorsun, bence sen aksiyon arıyorsun evliliğinde 😅

Ablam sevişmekle çay içmek arasında baya baya fark var hani bilmiyorsan diye dedim.
Ben biliyorum da Sizin anlamadığınız bir şey var oda neden karşı cins?
Hem herkes aynımı düşünücek? Bazı insanlar muhafazakâr olabiliyor
Ben mi çok fesatım bilmiyorum karşı cinsten arkadaş olmaz
Etrafımda ne kadar erkek kankaları olan kız arkadaşlarım varsa hepsi sonunda kıza aşık olduğunu söyledi sözde kanka,arkadaşlar yani
Ayrıca dünyada arkadaş olacak hemcins kalmadımı ki karşı cinsle oluyorlar
Ha size göre dar görüşlü olabilirim ama ben böyle düşünüyorum.
Böyle şeyleri normalleştirmek istemiyorum
Belkide yetiştirilme tarzıyla alakalı bilemiyorum..

Yani basta düşünemedim zaten orda iken aklima geldi esim istemez diye ,hemen suratim filan düştü zaten
İş boşanmalara kadar gelicekse Keşke söylemeseydin
Bence eşin boşanmak için fırsat kolluyodu ve fırsat bu fırsat diyip boşanmak istedi
Cidden Üzüldüm..

Gidin ayaklarina kapanip aglayin yalvarin kendimi öldururum deyin. Sakin bosanmayin hazir birbirinizi bulmussunuz.Boyle uyumlu cift zor rastlanir Nazar degmis size.hemen bir okutun kendinizi🧿

Size kötü bir haberim var

F4CADC5E-B593-4BF3-BF05-CD0DFCBAC7C4.webp

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X