• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskançlık

40 50 binlik iddia mi oynuyor
Allahim ya
Yazik günah değil mi kendi emeğine de mi acımıyor Mübarek gün diliyorum Allah vazgecirsin çok üzücü gerçekten
Ben vazgeciremedim senelerdir Rabbim yardımcısı olsun asgari ücretle calısıyor bu arada milletten borç alıp oynuyor parada gidşyor borç kalıyor

Bana apart otel için birine yardım etmiş öyle söylüyor Onun için konumuna bakmış ve ben aradıktan on dakika sonra da. Sözde Taksi bulmasına ben işteydim diyor bana kamera kaydını getirecekmiş

Bana çok işim var dedi 10 dakika sonra konuma bakmış yol tarifine sonrada ben aradım artık nerde kaldı diye bakmadı 20 dakika sonra taksiyi aramış taksiye bincede beni aradı demekki geliyorum diye

Kumar aldatmadan daha büyük sorun çocuklarının rızkını yiyen adamdan bir bok olmaz es kaza iyi bir para kazanırsa da seni dımdızlak ortada bırakır senin yapamadığını o yapar şimdi donsuz nereye gidecek kendin yaşamak istiyorsan buyur yaşa hiç şaşmaz

Back
X