kıskançlık

Böyle birşeyin muhabbetinin geçmesi bile çok tuhaf geldi bana,çok ayıp şeyler bunlar,bi insanın yatak odasını orda burda konuşması hiç doğru değil.Kusura bakmayın ama o bayanın kesinlikle aklından zoru var..

yani kızlar çok afedersiniz ama bu kadın azmış..

belli ki eski sevgilisini çok seviyordu, kocasına aşık falan değil.. eski sevgiliyi özlüyor, arzuluyor..

o arada da diğer erkeklerle ilgileniyor kocasında aradığını bulamadığı için.. (eşine ciddi ciddi asıldığını sanmıyorum)

ayrıca bu kız salak.. insan kocasının kuzeninin karısına bunları anlatır mı? yarın birgün aranız bozulsa, sen gitsen kocasına anlatsan, neler yaşanacak.. hem azgın hem salak..

bende buna anlam veremedim bu ne rahatlık sonuçta ben onun eşini 10 yıldır falan tanıyorum ve severimde eşimin kuzenini ve inanın bu zamana kadar dudaklarına hiç dikkat etmedim kalın mı ince mi bilmem. benim eşine sölememden korkmuo demekki... yada sölemez die mi düşünüo anlamadım. eşime bu kızın davranışları pek hoşuma gitmio dedim çok lağbali gelio bana dedim duruma göre bakarım ilerde merabayı kesebilirim dedim eşimde hemen ilerde kesme şimdi den kes gelip gitmeyelim die misilleme yaptı bana çünkü eşim kuzeniyle 5 yıl falan aynı evde yaşadı çok samimiler... ama erkek milletine güvenmem ben bu kız gelse bişiler yapsa bilemem ama samimiyeti nasıl kesicem bilemiyorum.. evlerimizde karşılıklı sayılır çok yakın... geçenlerde kayınvalidelere gelmişlerdi biz dışarda oturuyoruz bu kız girmiş oturma odasına eşimin erkek kardeşiyle oturuyo sohbet tv izlio ona benim davranmadığım kadar yakın davranıo... ben sigara içecektim kızdan çakmak aldım eşimle eşide çakmak istedi ben sigaramı yaktım verdim kıza kız eşimin sigarasını yaktı hemen yakiiim abicim falan dedi oysaki benimkinide yakabilirdi...

bence kesinlikle görüşmeyi kes arkadaşım bi şekilde bi bhane bul bişey yap ama akıllıc bişi yani bu konulara deyinmeyen bişey olsunki yoksa kadın çok tehlikeli konuyu aleyhine çevirip yalan da söyleyebilir. tehlikeli bir kadın. salak bile olsa veya öyle görünsede bunlardan daha fazla zarar gelir. akıllı ols zaten sana bunları söylemez. cahillik başa bela her türlü pisliği yapar valla. bak hamileymişsinde, seni endişelendirmek gibi olmasın arkadaşım ama bunun lohusalığı falan var bide.ister istemez eşinlkopuk bir dönemin oluyo. eee baksana kadında akbaba gibi bekliyo. vayy o.. çok sinirlendim valla kusura bakmayın yaa.. dikkatli ol arkadaşım.

bence hemen mesafe koymanız lazım.soruların daha fazla ileri gitmemesi için.ayrıca sorularına açıklama yapmayıp kestirip atarsanız daha iyi olur.
nişanlımla sevgiliyken işyerinden bir arkadasım sürekli öpüşüyor musun.neler yapıyorsunuz falan derdi ve ben bu kızı sevgilisi, arkadası falan yok diye bazen yanımızda gezdiriyodum.soruları geçiştirmeye calısıyordum.düsünün ben utanıyordum o utanmıyordu.sonunda nişanlıma söyledim.bir daha sorarsa, öyle bişey yok ama olsada senin haberin olmaz de dedi.söyledim ve kız apısıp kaldı.bir daha da böyle birsey sormaya cesaret edemedi.insan ilişkilerinde mesafe cok önemli özellikle böyle özel konularda.

:)) kız aptal değil bence ,kocasını sevmediği için (ki bu çok belli) bu kadar rahat ve arsızca konuşuyor..
ve söylediği şeyler hiç iyiniyetli değil..
artı şu an bariz birşeyler yapma niyetinde olmasa bile.. ilerde sacma şeyler yapması olası olabilir,günün birinde kendi eşinide gözden çıkarırsa eyvahlar olsun..

ya arkadaşlar herşeyi kenara bırakın , biz niye yapmıyoruz, söylemiyoruz böyle şeyler,ordan pay biçin.. bu kadınların mayasında bozukluk var ve bir yerden belli ediyorlar kendilerini..

Slmlar,
Bence o kadında genel olarak bir azgınlık var.Belki de cinsellikle daha yeni tanıştığı içindir.Hemen kılıçları kuşanma bence:)Eşinle kıyaslama yapması bence doğal.Abes olan bunu sana söyleme şekli.Sakin sakin davranalım.Bir anda gemileri yakmak sorunları çözmez.Biz kuzenlerimle ve eşleriyle bu konuları gayet rahat konuşabiliyoruz.Bence siz de açık olun,kimseye zarar vermez.
Sevgiler:132:

Son düzenleme:
bende buna anlam veremedim bu ne rahatlık sonuçta ben onun eşini 10 yıldır falan tanıyorum ve severimde eşimin kuzenini ve inanın bu zamana kadar dudaklarına hiç dikkat etmedim kalın mı ince mi bilmem. benim eşine sölememden korkmuo demekki... yada sölemez die mi düşünüo anlamadım. eşime bu kızın davranışları pek hoşuma gitmio dedim çok lağbali gelio bana dedim duruma göre bakarım ilerde merabayı kesebilirim dedim eşimde hemen ilerde kesme şimdi den kes gelip gitmeyelim die misilleme yaptı bana çünkü eşim kuzeniyle 5 yıl falan aynı evde yaşadı çok samimiler... ama erkek milletine güvenmem ben bu kız gelse bişiler yapsa bilemem ama samimiyeti nasıl kesicem bilemiyorum.. evlerimizde karşılıklı sayılır çok yakın... geçenlerde kayınvalidelere gelmişlerdi biz dışarda oturuyoruz bu kız girmiş oturma odasına eşimin erkek kardeşiyle oturuyo sohbet tv izlio ona benim davranmadığım kadar yakın davranıo... ben sigara içecektim kızdan çakmak aldım eşimle eşide çakmak istedi ben sigaramı yaktım verdim kıza kız eşimin sigarasını yaktı hemen yakiiim abicim falan dedi oysaki benimkinide yakabilirdi...

aaa bi dakka ya ben yanlışmı anlıyorum yanlışmı okyorum !! sen hamile değilmisin canım ne sigarası.. sakınnn sakınnn yapma bunu lütfen. minicik savunmasız bir melek daha... çok rica ediyorum içme !!

Ya bi konu vardı burda
Kadın kocasını kaynının kız arkadaşıyla basıyodu
Aklıma geldi
Bi de dikkatimi çekti eşim yapmaz dememişsin, eşim erkektir bilemem demişsin
Eğerki kardeşi gibi 5 yıl aynı evde yaşadığı kuzeninin eşiyle böyle bişey olursa, düşünemiyorum iğrençlik tam anlamıyla
Anladığım kadarıyla eşin de bunlardan uzaklaşmak istemiyo
İşin zor gibi
Akıllıca bi planla soğutmak lazım arayı

Eşinle kadının samimiyeti nasıl?[/QUOTE]

eşim benim çok kıskanç olduğumu bilir ve bu konudada uyardım onu benle tartışmak istemiosan fazla samimi olma dedim oda dikkat ediyor ama geçen gün ona bişey söleyecekti. ayşee kızzzz dedi uyuz oldum ama sölemedim ona bişey kız dedi ya bence bu samimiyet göstergesi gibi geldi bana... kızın bakışlarıda derin oluyor ben bakamam öle başkasına mesela bakalım bariz bişey olursa keserim samimiyeti şimdilik gözlemliyorum.... hııı mesela ben kayınvalidelere pek gitmek istmemeiştim yani en azından herhafta heralde bu duydu bunu geçenlerde kayınvalideleri ilk defa görmüştü eşime annen çok iyi bi insan çok sevdim dedi 1 saat görmüştü... benim ailemlede tanışmıştı ... neyse geçen gün oturuyoruz< eşime yine annen çok iyi çok sevdim dio hani ilk görüşte bi insanı seversin ya öle dio... sanki bana misilleme gibi uyuz oldum benim ailelede tanıştı oysa

sanane kardesim benim kocamin dudaklarindan seyinden derdim ben:1:
kendinkinide bana anlatma hoslanmiyorum derdim
rezil olup kalirdi

saçma sapan bi insan için yavruna zarar verme canım tüm beyin hücrelerini çalıştır ve hemen arayı acmaya bak malum kadın kuduruk

ay ne kadınmış. bence arayı yavaştan yavaştan soğutmaya başla. sonradan da tamamen kesersin ilişkini.

eşim der herkezle eşli oturulup kalkılmaz, bayanı ve eşini tanıyorsan öyle gidip gelelim diye. haklıymış...

Back
X