Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende buna anlam veremedim bu ne rahatlık sonuçta ben onun eşini 10 yıldır falan tanıyorum ve severimde eşimin kuzenini ve inanın bu zamana kadar dudaklarına hiç dikkat etmedim kalın mı ince mi bilmem. benim eşine sölememden korkmuo demekki... yada sölemez die mi düşünüo anlamadım. eşime bu kızın davranışları pek hoşuma gitmio dedim çok lağbali gelio bana dedim duruma göre bakarım ilerde merabayı kesebilirim dedim eşimde hemen ilerde kesme şimdi den kes gelip gitmeyelim die misilleme yaptı bana çünkü eşim kuzeniyle 5 yıl falan aynı evde yaşadı çok samimiler... ama erkek milletine güvenmem ben bu kız gelse bişiler yapsa bilemem ama samimiyeti nasıl kesicem bilemiyorum.. evlerimizde karşılıklı sayılır çok yakın... geçenlerde kayınvalidelere gelmişlerdi biz dışarda oturuyoruz bu kız girmiş oturma odasına eşimin erkek kardeşiyle oturuyo sohbet tv izlio ona benim davranmadığım kadar yakın davranıo... ben sigara içecektim kızdan çakmak aldım eşimle eşide çakmak istedi ben sigaramı yaktım verdim kıza kız eşimin sigarasını yaktı hemen yakiiim abicim falan dedi oysaki benimkinide yakabilirdi...
Eşinle kadının samimiyeti nasıl?[/QUOTE]
eşim benim çok kıskanç olduğumu bilir ve bu konudada uyardım onu benle tartışmak istemiosan fazla samimi olma dedim oda dikkat ediyor ama geçen gün ona bişey söleyecekti. ayşee kızzzz dedi uyuz oldum ama sölemedim ona bişey kız dedi ya bence bu samimiyet göstergesi gibi geldi bana... kızın bakışlarıda derin oluyor ben bakamam öle başkasına mesela bakalım bariz bişey olursa keserim samimiyeti şimdilik gözlemliyorum.... hııı mesela ben kayınvalidelere pek gitmek istmemeiştim yani en azından herhafta heralde bu duydu bunu geçenlerde kayınvalideleri ilk defa görmüştü eşime annen çok iyi bi insan çok sevdim dedi 1 saat görmüştü... benim ailemlede tanışmıştı ... neyse geçen gün oturuyoruz< eşime yine annen çok iyi çok sevdim dio hani ilk görüşte bi insanı seversin ya öle dio... sanki bana misilleme gibi uyuz oldum benim ailelede tanıştı oysa
Sen hamileyken sigaramı içiyosun![]()