Kıskançlık

kararsizkararli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2012
499
2
0
İstanbul
Kızlar merhaba...Sürekli içimde bir huzursuzluk var; evlilik arifesindeyim. Bunun stresi var üzerimde; nişanlımda sürekli seyahat ediyor. Bazen 2 hafta kesintisiz dışarıda...Yurtdışı seyahatlaride var. Aradığım zaman her an ulaşamıyorum; ya yemekte yada toplantıda oluyor. Yurtdışında olduğunda hiç görüşemiyoruz diyebilirim. Bu durum böylede devam edecek. Önceleri rahatsız olmazken, şimdi çok huzursuzum. Sürekli bi kaygı, üzüntü durumu var. Genele yayılmayan bir durum, en azından şimdilik depresyon değil:) Nişanlımda bu durumu hissediyor; bence bi erkeğe kıskanıldığını hissettirmek çok yanlış...Ama tavırlarımdan vs. anlıyor, söylemesemde...

bu kıskanclık değil ki evlilik arifesindesin stresıne ortak istiyorsun yanında ama o evliliğinden cok işlerini ve sehayatlerıne önem veriyor mecburen tabı ve sende bu duruma kızdıgın için tepkiler veriyorsun....

noormal hepsi gecer gider...

Valla doğru tespit gibi:) Benim kadar üzerine eğilmediğini, eğilemediğini görüyorum. Bu kadar çabalarken bir de abuk sabuk düşünceler...İyice sıkıcı oluyor...Umarım geçer...

Valla doğru tespit gibi:) Benim kadar üzerine eğilmediğini, eğilemediğini görüyorum. Bu kadar çabalarken bir de abuk sabuk düşünceler...İyice sıkıcı oluyor...Umarım geçer...

oluruna bırakın herseyi gerilmek birbirinizi germek hiç bir işe yaramıyor aksine yıpratıyor kişileri ...ama erkekler kadınlar kadar duygusal davranmıyor ki onlara göre aman olsunda fark etmez bize göre kenarı böyle olsun ucları renklı olsun didik didik edip durururz

geçer geçer biz ne badireler atlattık,neleri toparladık çok bocaladım hatta devam edip etmeme konusunda.iyiki devam demışım şu an çok mutluyum.bu pazarda evlenıyorum.
nişanlıyken pire deve yapılıyo hakkaten düğün telaşı bitmedi aslında ama herşey hazır oldugu için bernım stresım bıttı.
oyuzden derimki kendını yalnız hissetme,o onun işi mecburen yurtdışında,senınle kuracagı gelecek için çalışıyo.
oyüzden gönlünü ferah tut ve bu dönemı en az hasarla atlat:)
mutluluklar canım

konularınızı hatırlıyorum evlenmeye karar verdıgınıze sevındım tebrıkler

Son düzenleme:

Teşekkür ederim, Allah bir yastıkta kocatsın:) Çok az kalmış...

Allah mutluluklar versin; dediğin gibi insanlar neler yaşıyor...Bizde yaşıyoruz elbette; büyük küçük sorunlar...Birde böyle birlikte direnemeyince çok zor oluyor...Arayıp ulaşamamak, istediğim zaman konuşamamak şu andaki sorunum:) Birşey alıyorum veya almak istiyorum onun heyecanını bile paylaşamıyorum. Aradan zaman geçiyor, aynı hevesle anlatamıyorum...Birde masumiyetini yitirip kıskançlığa doğru yol alıyor:)

çok hossun canım Allah devamını erdirsin inşallah gerer alışırsın eşinin işi bu şekilde alış ve kendini huzursuz etme kıskançlık degıl de özlem ve ilgi istemekle alakalı bn ce canım

çok hossun canım Allah devamını erdirsin inşallah gerer alışırsın eşinin işi bu şekilde alış ve kendini huzursuz etme kıskançlık degıl de özlem ve ilgi istemekle alakalı bn ce canım

Öyle ama ben o kadr ilgisiz ve yalnız hissediyorum ki kendimi, az bir zaman kalmasına ragmen acaba diyorum...Bu da çok kötü Şimdiden böyleyse ileride bir çift değilde tek kişi olarak mı yaşayacağım. Doğru düzgün görüşemiyorum, konuşamıyorum...Evlendikten sonrada sanki sevgili gibi olacağız...Ben hep bekleyen

Canım bak şimdi sen nişanlısın ve bu da demek oluyor ki, sen bu adamın işini biliyordun sık sık kısa ayrılıklar olacağını da biliyordun ama devam etmek istedin ve hatta nişanlandın.......Dolayısıyla aslında normalde bu durum senin canını sıkmamış ya da düşünmeye değer bulmamışsın ki nişanlanmışsın üstelik..

Burdan yola çıkacak olursakkkkkk;

Tamamen nişan stresi, evlenmek son bir karar olduğu için insanın üzerinde baskı oluşturuyor! Eğer normalde bu konuyu takmayan bir kişi idisen ki öyle görünüyor, tamamennnn stres telaş

Geçecektir...

Not: Ama yine de iyi düşün sürekli seyahat edecek evlenince bu durumu istememezlik olmasın birden:26:

Haklısın arkadaşım, evlilik stresi...kendimi biraz yalnız hissediyorum. Önceden böyle hissetmiyordum. İşşallah herşey düzelir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…