kıskançlık!

geçen sene eski erkek arkadaşımla gezerken
ben kızları keserdim
o ise ortamda benden başka hiç kimse yokmuş gibi davranırdı
o kadar harika bir his ki
bir başka erkek arkadşım da yanımızdan açık giyinmiş bi kız geçse hemen bana bakar, bakmıyorum derdi
sinir hastası etmişti beni
bütün kızlar dikkatini çekiyordu
güya bakmıyordu ama dikkatini çektiğini hep belli ederdiiii
ay ne kötü günlerdi

kendine mi güvensizlik nedir bilinmez ama kalabalık yerlere bile gitmeye korkar oldum berbat bir durum bu ya:43:

kendine mi güvensizlik nedir bilinmez ama kalabalık yerlere bile gitmeye korkar oldum berbat bir durum bu ya:43:

canım bak arkadaşların tavsiyesisine uydum ben, şaka yollu konuştum. öyle ciddi bir şekilde değil ve baktım ki hem kendim rahatlıyorum hem de o düşüncelerini anlatıyor.
kendisi de az kıskanç değilmiş. ama ben hep kendi adıma düşündüğümden onun tavrını, bakış açısını farketmemişim.

benim nişanlımın aslında kıskanılmaktan, tabii belirli bir noktaya kadar, hoşlandığını anlamış oldum. ayrıca yine buradaki arkadaşların da görüşünü okudukça aslında düşüncelerimin aşırı olmadığını farkettim. bazı aşırılıklarım da zaten nişanlımla konuşunca azaldı, rahatladım.

bence bu durumu çok abartmadığın sürece sorun yok. kalabalığa girmekten de korkma, senin durumun aşırılaşmış canım ama yine kendin halledebilirsin. rahatla biraz. bir de şunu unutma karşındaki kişi böyle bir şey amaç edindiyse yapar, yani aldatır...

geçen sene eski erkek arkadaşımla gezerken
ben kızları keserdim
o ise ortamda benden başka hiç kimse yokmuş gibi davranırdı
o kadar harika bir his ki
bir başka erkek arkadşım da yanımızdan açık giyinmiş bi kız geçse hemen bana bakar, bakmıyorum derdi
sinir hastası etmişti beni
bütün kızlar dikkatini çekiyordu
güya bakmıyordu ama dikkatini çektiğini hep belli ederdiiii
ay ne kötü günlerdi

erkeğin güvenilir olması insanı sınırlıyor, daha rahat oluyorsun ama bende önceki ilişkimden biliyorum, çapkın bir adamla uğraşmak çok zor. güvendiğin insanla zamanla dalgaya vurduğun olay çapkın adamda son noktaya getiriyor insanı. her an bir halt yiyecek diye düşünmekten ilişki falan kalmıyor...

canım bak arkadaşların tavsiyesisine uydum ben, şaka yollu konuştum. öyle ciddi bir şekilde değil ve baktım ki hem kendim rahatlıyorum hem de o düşüncelerini anlatıyor.
kendisi de az kıskanç değilmiş. ama ben hep kendi adıma düşündüğümden onun tavrını, bakış açısını farketmemişim.

benim nişanlımın aslında kıskanılmaktan, tabii belirli bir noktaya kadar, hoşlandığını anlamış oldum. ayrıca yine buradaki arkadaşların da görüşünü okudukça aslında düşüncelerimin aşırı olmadığını farkettim. bazı aşırılıklarım da zaten nişanlımla konuşunca azaldı, rahatladım.

bence bu durumu çok abartmadığın sürece sorun yok. kalabalığa girmekten de korkma, senin durumun aşırılaşmış canım ama yine kendin halledebilirsin. rahatla biraz. bir de şunu unutma karşındaki kişi böyle bir şey amaç edindiyse yapar, yani aldatır...

Haklısın tatlım ben abartıyorum bence. ben düşünmeden,lafın nereye gideceğini bilmiyorum bazen o yüzden de hata ediyorum.Güzelce konuşmak yerine suratım asılıyo hemen sanki bakmış gibi hissettiğimde hatam burda zaten.Ama kendimi yatıştırmam şart başka yolu yok:18:

o bayan ben oluyorum:)

öncelikle konu sahibi arkadaş iyiki bu konuyu açtın yanlız değilim demek ki:)çünkü bende senin gibi çok kıskancım hatta senden daha fazla ve benim sevgilimde akademisyen,sen yine iyisin benim durumum daha kötü şimdi sınavlar başladı sınavlarda gözetmen oluyo.acaba gözetmen bayanlarla konuşuyo mu diye uyuyamıyorum geceleri daha önce bu yüzden kavga ettik..çok uyuz kızlar var okulda napiyim.ona birşey demiyorum tabi ama kendi kendimi yıpratıyorum işte..

ben de çok kıskanc biriyim yapı olarak..ama sizinki kadar olmadığımı sanıyorum.. kızlar evet gerçekten çok uyuz ama uyuzdan çok o.. dolu ortalıkta ve bunların çoğuda böyle okuyan tipler.bende üniversite okuyorum ama insan kendini bilir değil mi? kesinlikle hiç bir erkeğe karşı kötü niyetle yaklaşmadım..ama herkes öyle değil malesef ve birazda kıskancsanız hep acabamız oluyor..ama biraz rahatlayın lütfen böyle yaparak hem kendinizi hem sevgilinizi yıpratıyorsunuz :)

ben konunun tamamını okuyamadım ama anladığım kadarına cevap yazmam gerekirse kendine edersin,sürekli kıskan takip et nereye kadar ,ben yapmıyormuyum elbette benimde kıskançlığımın tuttuğu anlar oluyor ama sonra kendime diyorumki karşındakinin içinde varsa asla engelleyemezsin bir yere kadar en iyisi mi güvenip bırakmak ne o peygamber ne ben meleke insanız işte ,çok öyle baktığı yeri yanlış yorumlayıp moralimi bozduğum oldu amaaaaaaaaaaaaaaan ne boşmuş boşver cnm sende:)

Son düzenleme:
sizin için hastasın demek çok basit bir şey sanırım ama ruhsal problemleri olan bir bireyle yaşamadığınızdan belki de hastalık yaftasını yapıştırıyorsunuz. bu durumu burada paylaşma sebebim bir arkadaşımla konuşuyor gibi paylaşmak, önerileri olanları dinlemek.

kıskançlık hastası diye de bir şey yoktur ayrıca. kıskançlık herkese göre dozu değişen bir durum. ben kendiminkinin biraz fazla olduğunu düşünüyorum, bu yüzden çevreye veya kendime zarar verdiğim yok. içimden geçirdiğim bazı şeyler var. paylaşmam sakıncalı mı? yada bunu belirttiğim halde hastasın demek hoş bir yaklaşım mı?

kıskançlık hastası dıye birşey vardır tıp dılınde ( okb aşırı takıntılı davranışları) olan herkeze denir .+eleştirilmekte güzel şeydir bence kii siz

zaten hatalarınızı görmüşsünüz ne mutlu size bendede hiç kıskançlık yok özgüvenle alakalı diye düşnüyorum bende benden daha ıyısınımı

bulucakki ,güzelinimi bulucakki,huyu suyu anlayışlı ,bakımlı ,hayatını kolaylaştırna birinimi aynı kişide bulucakkı diye düşünüyorum o yüzdende

kıskanmıyorum haa o bana karşı kıskanılıcak tavırlar sergılersede kapıya koyarım acımma valla rahat olun birazcık bence kıskançlı çok kötü

birşeyya eskı çıktıgım çocuk kapıda yatardı kıskançlıgından illallah ettımdı ama sonunda nappppppptım bıraktım şükürki odur budur kıskanç kişilerden uzak dururum

kıskançlık hastası dıye birşey vardır tıp dılınde ( okb aşırı takıntılı davranışları) olan herkeze denir .+eleştirilmekte güzel şeydir bence kii siz

zaten hatalarınızı görmüşsünüz ne mutlu size bendede hiç kıskançlık yok özgüvenle alakalı diye düşnüyorum bende benden daha ıyısınımı

bulucakki ,güzelinimi bulucakki,huyu suyu anlayışlı ,bakımlı ,hayatını kolaylaştırna birinimi aynı kişide bulucakkı diye düşünüyorum o yüzdende

kıskanmıyorum haa o bana karşı kıskanılıcak tavırlar sergılersede kapıya koyarım acımma valla rahat olun birazcık bence kıskançlı çok kötü

birşeyya eskı çıktıgım çocuk kapıda yatardı kıskançlıgından illallah ettımdı ama sonunda nappppppptım bıraktım şükürki odur budur kıskanç kişilerden uzak dururum

sizi yüksek öz güveniniz ve kapının önüne koyma kabiliyetinizden dolayı kutlarım :)
birçoğumuz bunu yapmaz yada yapamaz herhalde.

canım ayrıca herkes bir değil, öz güven problemi olmayan veya takıntılı bir ruh hali sergilemeyen insanlarda da kıskançlık olabilir. her davranış veya düşünceyi tek bir kalıba bağlamak doğru olmaz bana göre.

daha güzelini bulma konusunda da, neden olmasın... daha güzelini, akıllısını, çekicisini herkes elbette bulabilir. benden daha iyisini bulamaz şeklinde bir düşünce bence öz güven göstergesinden çok kibir gibi görünüyor...

sizi yüksek öz güveniniz ve kapının önüne koyma kabiliyetinizden dolayı kutlarım :)
birçoğumuz bunu yapmaz yada yapamaz herhalde.

canım ayrıca herkes bir değil, öz güven problemi olmayan veya takıntılı bir ruh hali sergilemeyen insanlarda da kıskançlık olabilir. her davranış veya düşünceyi tek bir kalıba bağlamak doğru olmaz bana göre.

daha güzelini bulma konusunda da, neden olmasın... daha güzelini, akıllısını, çekicisini herkes elbette bulabilir. benden daha iyisini bulamaz şeklinde bir düşünce bence öz güven göstergesinden çok kibir gibi görünüyor...

kendıne inan ve güven ozaman senden başkasına gerçekten ihtiyacıda olmaz bakmazda

şimdi yeterınce güzlim zaten :)kıbırse kıbırmı bılmıyorumda ben hepsiin bir arada bulamaz dıye düşünüyorum ya şimdi güzeli bulur aptal olur

iyisini bulurrrr bakımsız olur.hem güzel hem iyiyi bulsa beceriksiz olur .( yemekti el becerileriydi v.s dolmada yaparım dansımıda ederim

)sexide olurum :) bunları bulsa hayatını kolaylaştıran kadın ister bir erkek hayatında eeeeeeee onuda yapıyosam eger yüzüne bakıncada

halınden anlıyosam ve bukadar potansiyeli algılayamıyıcak kapasitede olupta başkasına bakıcaksa eger buyursun baksın arkadaşım:)

( hem yolda baksa neolurkı bız yanyana yüryünce ben dıyorumkı hatun güzeldi dimi hayatım ey allam dıyo ne bılıyımya ona baktım dıyor baksın neolcakki kız yazık bakarrrr geçerr bak hayatım gözün gönlün açılsın dıyorum adam bakmıyo :)

banada bir sevgılım demiştiki sevdıgını kıskanmayan tek domuzdur demişti sen nasıl insansn dıye sorardı kıskanmıyorum arkadaşım kıskanıpta hayatını zındana çeviriyim sonrada benden sogsunmu ?:)

senın nışanlın kovaymış birde EN ÇALIŞKAN INSAN KOVALARDAN ÇIKAR adamın çalışmaktan bakmaya mecalıde olmaz

kendıne inan ve güven ozaman senden başkasına gerçekten ihtiyacıda olmaz bakmazda

şimdi yeterınce güzlim zaten :)kıbırse kıbırmı bılmıyorumda ben hepsiin bir arada bulamaz dıye düşünüyorum ya şimdi güzeli bulur aptal olur

iyisini bulurrrr bakımsız olur.hem güzel hem iyiyi bulsa beceriksiz olur .( yemekti el becerileriydi v.s dolmada yaparım dansımıda ederim

)sexide olurum :) bunları bulsa hayatını kolaylaştıran kadın ister bir erkek hayatında eeeeeeee onuda yapıyosam eger yüzüne bakıncada

halınden anlıyosam ve bukadar potansiyeli algılayamıyıcak kapasitede olupta başkasına bakıcaksa eger buyursun baksın arkadaşım:)

( hem yolda baksa neolurkı bız yanyana yüryünce ben dıyorumkı hatun güzeldi dimi hayatım ey allam dıyo ne bılıyımya ona baktım dıyor baksın neolcakki kız yazık bakarrrr geçerr bak hayatım gözün gönlün açılsın dıyorum adam bakmıyo :)

banada bir sevgılım demiştiki sevdıgını kıskanmayan tek domuzdur demişti sen nasıl insansn dıye sorardı kıskanmıyorum arkadaşım kıskanıpta hayatını zındana çeviriyim sonrada benden sogsunmu ?:)

senın nışanlın kovaymış birde EN ÇALIŞKAN INSAN KOVALARDAN ÇIKAR adamın çalışmaktan bakmaya mecalıde olmaz

canım vallahi ağzım açık kaldı bu nasıl öz güvendir yahu :)))))
ben hayatta diyemem yolda görsem birini ne güzel hatun gözün gönlün açılsın bak diye :))
değişik bir yapın var, rahatlık desem değil, kibir var diye düşünüyorum ama bildiğin ağzım açık kaldı yani :))):53:

canım vallahi ağzım açık kaldı bu nasıl öz güvendir yahu :)))))
ben hayatta diyemem yolda görsem birini ne güzel hatun gözün gönlün açılsın bak diye :))
değişik bir yapın var, rahatlık desem değil, kibir var diye düşünüyorum ama bildiğin ağzım açık kaldı yani :))):53:

türün son örnegiyim ben öle derler :) ben dersem yapmıyor ama demedıgımı düşünelım yasaklar ona cazip gelıcektır herkeze geldıgı gibi, baskı

merak'ı dogurur herzaman.

( kız kıbır kendını begene derler dimi ama br ortama girdigimizde ona degıl bana bakarlar albenım yüksektir benım )

sen demıyosun dıyelımkı ama için içini yer dımı baksa ben içimde hiç bişey tutmam relaxımdır

anam hayat çekılmez zaten birde bunu kafaya taksam ( luzumsüz şeyler ) i yaşlanırım yahu ben :)

ayy o da neki konu sahibinden beterdim o gunleri hatirlamak bile istemiyorum hep kavga cikariyodum olmayan bisey icin !! evlenince kurtuldum o duygudan yine kiskancim ama gerektigi kadat!!:-)

Konu, içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

canım hasta dememize kızıyorsun sonuçta her yaşanmışlığı bilmediğimiz için bunu sana hemen yapıştırmamış sana cazip gelmedi ama söyle birsey var nacizane fikrim sen hiç birseyi kabul etmiyorsun ve hastalıklı kıskanma dürtüleride bundan dolayı artıyor kendimce yaşıyorum diyorsun ama sonra sevgiline yansıtcan canım emin ol diyeceksin ki off ben huzursuz olup içim patlayana kadar o yansıtayım o huzursuz olsun bence kendini törpüle inan bana yapacak adam zaten yapar sen bu adamla 24 saat evli dai olsan kalamazsın inkamsız birsey bu kim kocasıyla karısıyla 24 saat dip dibe ki (aynı işyerinde çalışsan dai zor) şimdi yanında ay bakıyor baktımı dion ya bu adam tek başına bir yere gidincede bakabilir evdeykende netten bakanilir türkiyenin yarısı sarısın ünlülere bakmasına gerek yol çakma yahut değil sarısın kadın kaynıyor ortalık önce fazla kıskandığını kabul et evet belki hastalık boyutunda değil ama inan ki ona doğru yani hastalıklı kıskançlığa doğru yol almaya gidiyorsun gibime geldi güzrl kızsın eminin nişanlının yanlışını görmemişsin ne diye huzursun ıoluyorsun canım ya bırak aşkını doya doya yaşa ve huzursuzluk yapma kendine yazık günah

Son düzenleme:
Back
X