kıskançlık :(

mavigece07

Ruh eşini arıyor
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2006
1.225
170
688
Antalya
Merhaba bayanlar,

Uzun zamandır iş yerinden hoşlandığım bir çocuk var.Oldukça kalabalık bir yerde çalışıyorum.Bu hoşlandığım kişinin kız arkadaşı var.Face inden bildiğim kadarıyla kızla bayağadır görüşüyolar.Ama ilişki durumları yazmıyo.(Nasıl bir ilişkileri var bende anlamadım). Genel olarak arkadaşvari gözüküyolar.Ama aşkım dediğini duydum bir kaç kez vs. neyseeee...
Ben bu çocuktan elektrik alıyorum ve son 2-3 aydır o da aynı şekilde elektrik alıyo.Herkesle rahat konuşuyo bana gelince değişiyo hareketler anlaşılıyo yani... Hal böyle olunca artık bi adım atmasını bekliyorum..Tabi kızla olan durumunu bildiğimi biliyo..Adım atmasada arkadaşlığımız ilerlese ona da razıyım.Ama yokk..çok çekingen..kendisi mühendis bu arada..benden 2,5 yaş küçük..

Benim derdime gelirsek bu beyefendi beni son zamanlarda habire kıskandırmaya çalışıyo...Ya zaten ben onu o kızla resimlerde yanyana görünce bozuluyorum..Bu afedersiniz bkunu çıkardı iyice..Gözümün önünde iş yerinden bir kızla sohbet muhabbet koyulaştırıyo araba geliyo bahanesiyle kızın sırtına el atmalar falan..tabi bunu mahsus yapıyo..benim orda olduğum sırada...whatsup ında şuan kı kız arkadaşıyla ilgili resim koyuyo vs. .. whatsup ta 1,2 ay önce ağzımı aradı muhabbet açılmıştı senin arkadaşın bileklik taksın istermisin vs demişti..bende isterim hatta küpe takmalı dedim..bu da takMALI yani takmadan olmaz diyosun gibi laf göndermeleri yaptı...

size sorum şu bu son dönemdeki kıskandırmaları canıma tak etti ve bende kurstan bir arkdaşla resim çekilip whatsup ıma koydum...Sizce onu tamamen kaybedermiyim yoksa ona onun gibi davranmakla onu kazanırmıyım? ikizler burcu ve inanılmaz zor bi adam ben de yay burcuyum...ama çekiciliğine kapıldım napcam bilmiyorum :((

Peki kıskandırmaya çalıştığından emin misin? Yani sonuçta kız arkadaşı varmış. Belki zaten senin hissettiğin gibi bir şey yoktur.

Ne burcu ne mevkisi ne hoş oluşu sizi ilgilendirmemeli sonuçta ilişkisi var onun yaptığı kıskandırmak oyunlarında çok çocukça ve saçma .sevgilisi varken bunları yapması saçma sizinde kiskanmaniz heleki kaybetme korkusu nedir ki anlamadım kazandiniz mi ki kaybedesiniz...

sizi kırmak istemem ama adam durumu anlamış ilişkisi için mesafe koymaya çalışıyor bence aranıza... ayrıca benim de arkadaşlarım var aileleri yüzünden ilişki durumu yapmıyorlar ilişki durumu olmaması sizi umutlandırmasın başkalarına yönelin... watsup a fotoğraf yüklemen kısmetini kapatır.... kaldır onu ve başka şeylerle ilgilen bence

Sen yanlış elektrik almış olabilir misin mavigece07 mavigece07 ?
Ve yanlış anladığını, aslında herkesle samimi olduğu mesajını vermek için gözüne soka soka o şekilde davranıyor olabilir mi??
Bu arada belli ki çapkın bir tip, uzak durman da hayırlı olabilir senin için...

Ne olursa olsun benim olsun düşüncesi çok çirkin geliyor bana.
Bu adam hayatındaki kızı aldatmaya meyilli ise, sen ona nasıl güveneceksin?
Keşke bu kadar hırslı davranmasan.

Ne kadar bossunuz.sevgilisi varken,onu kiskandiriyimmi,yok resim koyayim mi?siz sizin olanlarla ilgilenin.bikez boyle birine ben asla guvenmem.sevgilisi siz olsaniz,demekki sizede ayni seyleri yasatir.ve cok cekingen biri bu mu? kizlarla konusan,elini omzuna atan sizle fingirdesen biri mi cekingen?

Bir de sana farklı davranma sebebi, senin ondan hoşlandığını anlamasından kaynaklı da olabilir.
Sandığın gibi elektrik durumlarıyla ilgisiz bir şeydir belki de.
Emin olma bundan.

Merhaba bayanlar,

Uzun zamandır iş yerinden hoşlandığım bir çocuk var.Oldukça kalabalık bir yerde çalışıyorum.Bu hoşlandığım kişinin kız arkadaşı var.Face inden bildiğim kadarıyla kızla bayağadır görüşüyolar.Ama ilişki durumları yazmıyo.(Nasıl bir ilişkileri var bende anlamadım). Genel olarak arkadaşvari gözüküyolar.Ama aşkım dediğini duydum bir kaç kez vs. neyseeee...
Ben bu çocuktan elektrik alıyorum ve son 2-3 aydır o da aynı şekilde elektrik alıyo.Herkesle rahat konuşuyo bana gelince değişiyo hareketler anlaşılıyo yani... Hal böyle olunca artık bi adım atmasını bekliyorum..Tabi kızla olan durumunu bildiğimi biliyo..Adım atmasada arkadaşlığımız ilerlese ona da razıyım.Ama yokk..çok çekingen..kendisi mühendis bu arada..benden 2,5 yaş küçük..

Benim derdime gelirsek bu beyefendi beni son zamanlarda habire kıskandırmaya çalışıyo...Ya zaten ben onu o kızla resimlerde yanyana görünce bozuluyorum..Bu afedersiniz bkunu çıkardı iyice..Gözümün önünde iş yerinden bir kızla sohbet muhabbet koyulaştırıyo araba geliyo bahanesiyle kızın sırtına el atmalar falan..tabi bunu mahsus yapıyo..benim orda olduğum sırada...whatsup ında şuan kı kız arkadaşıyla ilgili resim koyuyo vs. .. whatsup ta 1,2 ay önce ağzımı aradı muhabbet açılmıştı senin arkadaşın bileklik taksın istermisin vs demişti..bende isterim hatta küpe takmalı dedim..bu da takMALI yani takmadan olmaz diyosun gibi laf göndermeleri yaptı...

size sorum şu bu son dönemdeki kıskandırmaları canıma tak etti ve bende kurstan bir arkdaşla resim çekilip whatsup ıma koydum...Sizce onu tamamen kaybedermiyim yoksa ona onun gibi davranmakla onu kazanırmıyım? ikizler burcu ve inanılmaz zor bi adam ben de yay burcuyum...ama çekiciliğine kapıldım napcam bilmiyorum :KK43:(

Kac yasinda bu adam?

Yaptığınız çok saçma sevgilisi olduğunu bile bile bunu yapıyorsunuz. İnşallah biride sizin sevgiliniz olduğunda sevgilinize göz dikmez. Kızın suçu ne. Yazık

Adamin zaten sevgilisi varmis. Kiskansa nolur kiskandirmaya calissa ne olur. Uzak dur bence kendini daha fazla kaptirmadan.

8 yıldır evliyim. Eşim telefonda kayıtlı değil. Kalbimde kayıtlı. Facede ilişki durumunda birşey yazmıyor. Bu beni rahatsız etmiyor.Yüzük takmıyorum. Bu da eşimi rahatsız etmiyor.Yani bize göre şekil önemsiz. Ama başkasına aşkım deyip size bakıyorsa 100 kez düşünün derim.

Sevgilisi olduğunu bildiğiniz adama neden yeşil ışık yakıyorsunuz
Ayrıca bence sizi kıskandırmaya falan çalışmıyor, üzerinize alınmışsınız, başkalarıyla samimi olmalar falan; sana özel değil herkesle böyleyim mesajı olabilir. Her şekilde uzak durun hiç de etik değil. Evli adama yanaşılmayacağı gibi, sevgilisi olan adama da yanaşılmaz

Merhaba bayanlar,

size sorum şu bu son dönemdeki kıskandırmaları canıma tak etti ve bende kurstan bir arkdaşla resim çekilip whatsup ıma koydum...Sizce onu tamamen kaybedermiyim yoksa ona onun gibi davranmakla onu kazanırmıyım? ikizler burcu ve inanılmaz zor bi adam ben de yay burcuyum...ama çekiciliğine kapıldım napcam bilmiyorum :KK43:(
bana kıskandırma konusunda kendi kendinize üzerinize alınıyor olabilirsiniz gibi geldi
ama size ilgisi vardır da kıskandırma olayı cıkkk kişiliği öyle rahat bir tip gibi daha çok...

Back
X