• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kıskançlık

coldcoffe

pek bi hayaliçe...
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2015
72
36
38
26
En nefret ettiğim duygudur ki kınadım da başıma mı geldi bilemiyorum. Bu arada yine ben :KK54:. Bende olmayan baskasında da olmamalı diye düşünmüyorum asla, yanlıs anlasılmasın. Benim zararım kendime. En sevdiklerimi çok çok çok kıskanıyorum ve böylelikle onları kaybetmekten korkuyorum. Örnek vermem gerekirse okulda çok samimi bir hocam var, yeri gelir derdimi anlattığım, çok sevdiğim, çok iyi bir insandır. Baska ögrencilerle oturdugunu görünce kıskanıyorum. Çok saçma gelebilir size belki ama ağlamak istiyorum hemen. En yakın arkadaşım da eski bir arkadaşıyla görüşüyor samimi falan onu da kıskanıyorum sanırım. Kötü birisi olmak istemiyorum ama buna da engel olamıyorum. Sizce insanlara çok deger vermemden mi kaynaklanıyor?

Böyle olanlar hakikaten çok itici.
Diğer öğrencilerden bir farkin mi var ?
Ya da bir üstünlüğün ?
Ne alaka yani hocayi kiskanmak neyin nesi.

Burcun nedir merak ettim simdi

Paylasamiyorsun sevdiklerini, bu onlara degil sana zarar verir kiskaniyorsan bile belli etme insanlari kendinden soğutma:)

Birini veya bir şeyleri sahiplenmek yerine göre iyidir canım ama senin hissettiklerin biraz abartı. Ailede tek çocuk musun merak ettim. Benim gördüğüm tek çocuklar paylaşmaya pek alışık değillerdi, genelleme yapmam bu konuda. Kesinlikle kötü biri olduğunu düşünmedim sende öyle düşünme. Zamanla aşacaksın bunu, akışına bırak derim ve kendine değer ver.

En nefret ettiğim duygudur ki kınadım da başıma mı geldi bilemiyorum. Bu arada yine ben :KK54:. Bende olmayan baskasında da olmamalı diye düşünmüyorum asla, yanlıs anlasılmasın. Benim zararım kendime. En sevdiklerimi çok çok çok kıskanıyorum ve böylelikle onları kaybetmekten korkuyorum. Örnek vermem gerekirse okulda çok samimi bir hocam var, yeri gelir derdimi anlattığım, çok sevdiğim, çok iyi bir insandır. Baska ögrencilerle oturdugunu görünce kıskanıyorum. Çok saçma gelebilir size belki ama ağlamak istiyorum hemen. En yakın arkadaşım da eski bir arkadaşıyla görüşüyor samimi falan onu da kıskanıyorum sanırım. Kötü birisi olmak istemiyorum ama buna da engel olamıyorum. Sizce insanlara çok deger vermemden mi kaynaklanıyor?
Beni tanimlamisin resmen, bende cok kiskancim . Ilkokuldayken kiz arkadasim baska birisiyle konustugunda bile kiskanirdim , bir tek biz iyi arkadas olalim diye dusunurdum kucukken . Araadan kac sene gecti pek degisen bisey yok :KK53:

Böyle olanlar hakikaten çok itici.
Diğer öğrencilerden bir farkin mi var ?
Ya da bir üstünlüğün ?
Ne alaka yani hocayi kiskanmak neyin nesi.

Biliyorum hiçbir farkım yok , o öğretmen ve herkese eşit davranacak tabiiki de. Aksi halde o yanlış yapmış olur. Ama ben bunları zaten biliyorum, saçma oldugunun da farkındayım. Sonuna kadar doğru söyledikleriniz. Kendime söz geçiremiyorum ki.

Birini veya bir şeyleri sahiplenmek yerine göre iyidir canım ama senin hissettiklerin biraz abartı. Ailede tek çocuk musun merak ettim. Benim gördüğüm tek çocuklar paylaşmaya pek alışık değillerdi, genelleme yapmam bu konuda. Kesinlikle kötü biri olduğunu düşünmedim sende öyle düşünme. Zamanla aşacaksın bunu, akışına bırak derim ve kendine değer ver.

Teşekkür ederim. Hayır, tek çocuk değilim. 4. ve son çocugum :)

Seni anlıyorum. Ben de her şeyi kiskanirim başkalarına belli etmesem de içimden geciririm insan kendine engel olamıyor ama her bakımdan sorun oluyor bunu öğrendim .. Kiskansamda belli etmiyorum tavsiye sende dışarıya yansıtma

Tek çocuk değilim. 4.ve en küçüğüm. paylasmayı biliyorum sanki ama insanlar konusunda bilmiyor olabilirim :S

Seni anlıyorum. Ben de her şeyi kiskanirim başkalarına belli etmesem de içimden geciririm insan kendine engel olamıyor ama her bakımdan sorun oluyor bunu öğrendim .. Kiskansamda belli etmiyorum tavsiye sende dışarıya yansıtma

Dışarıya yansıttıgımı düşünmüyorum zaten ama bu duygu bana yetiyor. Kendime vuruyorum yani

Back
X