o zaman istifa etsin yalnızca erkeklerin çalıştığı bir yere girsinArkdslar nisanlim zaten geri duruyor ama mecburen ayak uydruyo malesf rahat olamiyorum ya
Canım bunu senden başkası halledemez kendi içinde çözmen lazım.Malesef iş ortamında bulunan kişiler sizin kadar olgun düşünemiyor ben konuşmasında demiyorum mecburen olacak ama o kızların rahat olması beni deli etmeye yetiyor nisanlim ile aram çok iyi birbirimize değer veriyoruz ve bunu hissettiriyruz o ise gittiği an bi afakanlar basıyor
Canım bunu senden başkası halledemez kendi içinde çözmen lazım.
Kendi kendini telkin et. Sürekli böyle diken üstünde yaşamak çok zor sana yazık. Laubali insanlar her yerde var önemli olan sizin aranızdaki güzel şeyler. Düşünmemeye çalış biraz. Gelecekteki güzel günlerinizi düşün bunlara odaklan. İyi hissettiricektir.
İlişkiniz madem çok güzel gidiyo böyle şeylerle hiç canını sıkma. İlerde bir arada yaşadığınızda geçer hepsi zaten
Ben kesinlikle haksız bulmuyorum bu derdini bence de dert edilebilecek bi durum..
Tabi ki çalışma yaşamı sosyal yaşam insan ilişkileri vs. vs. çevresinde her niyetten her statüden her kültürden kadın olması normal ama samimiyet başka bi durum.. ben de erkeklerin olduğu ortamlarda hem okudum hem çalıştım ama hiç bi karşı cinse "canım" demedim hiç biri de bana samimi kelimeler edemedi çünkü izin vermedim.
bence adamın çevresinde kadınlar olmasından çok o kadınların adamla rahat diyaloglar kurmaları samimi davranmaları iş arkadaşlığı çizgisini aşmaları problem olur. bunu da engelleyebilecek tek kişi yine o samimiyete maruz kalan ve ya izin veren erkektir. bi kadın nası karşı cinsi yanına belli bi derecede yaklaştırıyosa erkek de o dereceyi korumayı o duvarı örmeyi bilmeli.. bey hanım diye hitap etmenin suyu mu çıkmış sinirlendim oturduğum yerde
Nişanlına bu durumu anlat sana bukadar rahat davranmalari icin cesaret verme diye.yüz buluyolar iyi yada kotu niyetle sana rahat davranmalarindan hoslanmyrum diyebilirsin
Egerki nisanliniz cizgisini koryup hala devam ediyorsa demekki fazla rahatlar nisanliniz o zaman daha sert bi dille uyarmali baska cözüm yojOna bu durumu anlattım zaten kendiside rahatsız oluyor çizgisini koruduğuna inanıyorum ama kızların yuzsuzlugu mu desem ne desem bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?