Kıskançlık

Haliss42

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2015
80
6
36
Merhaba kk üyeleri .konu başlığından da belli olduğu gibi büyük bir sıkıntım var Rabbime sukur tabikide taze bir kk uyesiyim .ben 4 yıllık ilişkisi olan ve 1 senelkde nişanlı biriyim .bu ysz Allahım nasip ederse dugunum var .nisanlim bankacı farklı şehirlerde yaşıyoruz 1 buçuk saatlik mesafe var yaşadığımız şehirler arasında ama çok sık gorusmuyoruz ayda bi kere araa soğukluk olduğundan değil ailelerimiz anlasiyor biz de öyle .4 yillik iliskimizde de hep aralıklarla buluşma olmuştur .ayyy çok uzattim biliyorum :110:nisanlimin işi gereği etrafında iş yerinde çalışan bayanlar var ve çok rahatlar evlisi nişanlısı hepsinden var ve surkli canım vs gbi hitap ediyorlar nisanlima tabi ben cildiiriyorum :KK62:bankada foto cekiniorum faceye atıyorlar benn onları gordukce cildiiriyorum nisanlima guvenim sonsuz oda rahatsız değil kiskanmamdan cunku oda benim.gbi kıskanç.ben ev kiziyim açık öğretim lise okuyorum sosyal cevrem yok pek dışarıya da çıkma gbi bi luksumde yok kendimi o kızlardan güçsüz ezik hissediyirum sanki.nisanlim bana değer veriyor bunu fazlasıyla hissediyirum ama kendime engel olamiyorum nisanlim iki yıl uni okuduğunda da çöl sık gorusrmiyirduk tabi oradada vardı bu tiplerden .orada iken sevgilisi olan bi kız nisanlima aşık olduğunu itiaf bile etmişti :KK62: yine aynı birşey olmasından korkuyorum ben yanında değilim kendimi çirkin bulmuyorum ama güzelim de diyemiyorum tesetturlu biryim nisanlim da bu halimden çok memnun ve bunu hep dile getiriyor .biliyorum kızlı erkekli ortama girmesine dayanamıyorum erkek arkdalari ile gitmesinde birşey yok ama bankadaki ortam ile bir yerlere gitmeleri beni deli etmeye ytityor.gün içinde kendi kendimi yiyip bitiriyorum geçen konyaya toplantıya geldiler bankanın arabası ile tabi .kızlardan biri kalkmış yanına oturmuş arabayı nisanlim.kullanıyordu .ayyy brn çok yazdım pek sonuç çıkmadı tabi ama beni anladığınızı düşünüyorum ne yapmam lazım kendimi nasıl sakinlestireyim :((

Doktor bu ne! Nişanlın o fotolara girmicek yanına bayan oturtmayacak sen istemiyorsan ve güvenin tamsa..Bu kadar.

çalışma ortaminda hem bayan olur hem erkek.
nisanliniz hep bu şekilde çalışacak..
kiskancliginizin dozunu ayarlamaniz lazim
çok gereksiz bu kadar kafaya takmak.

Yok artık :KK57:
Bizimde burda bi eleman var karısı benı kıskanıyormuş.
Bende evlıyım kı kocamla nasıl mutlu olduğumuzu falan herkes göruyor. Kocasıyla ne selamım ne sabahım var . Bence hastalık gibi birşey bu.
Bu düşünceden çık bence.

Çalışma ortamı bu tabi ki etrafında pek çok kız olur. Hatta iyi niyetli olmayanlar bile olabilir. Çok normal. Hele ki banka ortamında.. Ben de bankacıyım ve özel sektörde sadece işini yap çık kimseyle muhattap olma gibi bi durum da söz konusu değil. Sosyal ilişkiler çok daha önemli. İnsan ilişkilerini cıvıtmadan kullanmayı gerektirir bu iş.
İçinde bulunduğu durumun ayarını nişanlın yapıcak. Sana olan tavrı, sevgisi vs bunlardan eminsen ve güveniyosan kafaya takma bu kadar. Yoksa zamanla hayatı ona da zehir edersin kendine de. Yazık olur

Malesef iş ortamında bulunan kişiler sizin kadar olgun düşünemiyor ben konuşmasında demiyorum mecburen olacak ama o kızların rahat olması beni deli etmeye yetiyor nisanlim ile aram çok iyi birbirimize değer veriyoruz ve bunu hissettiriyruz o ise gittiği an bi afakanlar basıyor :KK43:

Malesef iş ortamında bulunan kişiler sizin kadar olgun düşünemiyor ben konuşmasında demiyorum mecburen olacak ama o kızların rahat olması beni deli etmeye yetiyor nisanlim ile aram çok iyi birbirimize değer veriyoruz ve bunu hissettiriyruz o ise gittiği an bi afakanlar basıyor :KK43:
Canım bunu senden başkası halledemez kendi içinde çözmen lazım.
Kendi kendini telkin et. Sürekli böyle diken üstünde yaşamak çok zor sana yazık. Laubali insanlar her yerde var önemli olan sizin aranızdaki güzel şeyler. Düşünmemeye çalış biraz. Gelecekteki güzel günlerinizi düşün bunlara odaklan. İyi hissettiricektir.
İlişkiniz madem çok güzel gidiyo böyle şeylerle hiç canını sıkma. İlerde bir arada yaşadığınızda geçer hepsi zaten Hoppa

Canım bunu senden başkası halledemez kendi içinde çözmen lazım.
Kendi kendini telkin et. Sürekli böyle diken üstünde yaşamak çok zor sana yazık. Laubali insanlar her yerde var önemli olan sizin aranızdaki güzel şeyler. Düşünmemeye çalış biraz. Gelecekteki güzel günlerinizi düşün bunlara odaklan. İyi hissettiricektir.
İlişkiniz madem çok güzel gidiyo böyle şeylerle hiç canını sıkma. İlerde bir arada yaşadığınızda geçer hepsi zaten Hoppa

Tesekkur ederim umarım geçer :)

Ben kesinlikle haksız bulmuyorum bu derdini bence de dert edilebilecek bi durum..
Tabi ki çalışma yaşamı sosyal yaşam insan ilişkileri vs. vs. çevresinde her niyetten her statüden her kültürden kadın olması normal ama samimiyet başka bi durum.. ben de erkeklerin olduğu ortamlarda hem okudum hem çalıştım ama hiç bi karşı cinse "canım" demedim hiç biri de bana samimi kelimeler edemedi çünkü izin vermedim. :KK59:

bence adamın çevresinde kadınlar olmasından çok o kadınların adamla rahat diyaloglar kurmaları samimi davranmaları iş arkadaşlığı çizgisini aşmaları problem olur. bunu da engelleyebilecek tek kişi yine o samimiyete maruz kalan ve ya izin veren erkektir. bi kadın nası karşı cinsi yanına belli bi derecede yaklaştırıyosa erkek de o dereceyi korumayı o duvarı örmeyi bilmeli.. bey hanım diye hitap etmenin suyu mu çıkmış sinirlendim oturduğum yerde :KK62:

Ben kesinlikle haksız bulmuyorum bu derdini bence de dert edilebilecek bi durum..
Tabi ki çalışma yaşamı sosyal yaşam insan ilişkileri vs. vs. çevresinde her niyetten her statüden her kültürden kadın olması normal ama samimiyet başka bi durum.. ben de erkeklerin olduğu ortamlarda hem okudum hem çalıştım ama hiç bi karşı cinse "canım" demedim hiç biri de bana samimi kelimeler edemedi çünkü izin vermedim. :KK59:

bence adamın çevresinde kadınlar olmasından çok o kadınların adamla rahat diyaloglar kurmaları samimi davranmaları iş arkadaşlığı çizgisini aşmaları problem olur. bunu da engelleyebilecek tek kişi yine o samimiyete maruz kalan ve ya izin veren erkektir. bi kadın nası karşı cinsi yanına belli bi derecede yaklaştırıyosa erkek de o dereceyi korumayı o duvarı örmeyi bilmeli.. bey hanım diye hitap etmenin suyu mu çıkmış sinirlendim oturduğum yerde :KK62:

Sakinnn olun :)iki canlisiniz sanirim Rabbim bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin :) evet önce nisnalima bu konuda çok kiziyordum bende öyle düşünüyordum ama.öyle olmadığını anladım nisanlimda rahatsız oluyor çizgisini koruduğuna inanıyorum nasıl rahatlikir anlamadım kii

Nişanlına bu durumu anlat sana bukadar rahat davranmalari icin cesaret verme diye.yüz buluyolar iyi yada kotu niyetle sana rahat davranmalarindan hoslanmyrum diyebilirsin

Nişanlına bu durumu anlat sana bukadar rahat davranmalari icin cesaret verme diye.yüz buluyolar iyi yada kotu niyetle sana rahat davranmalarindan hoslanmyrum diyebilirsin

Ona bu durumu anlattım zaten kendiside rahatsız oluyor çizgisini koruduğuna inanıyorum ama kızların yuzsuzlugu mu desem ne desem bilemedim :(

Ona bu durumu anlattım zaten kendiside rahatsız oluyor çizgisini koruduğuna inanıyorum ama kızların yuzsuzlugu mu desem ne desem bilemedim :KK43:
Egerki nisanliniz cizgisini koryup hala devam ediyorsa demekki fazla rahatlar nisanliniz o zaman daha sert bi dille uyarmali baska cözüm yoj

Canım bence sen sürekli olarak evde oturduğun için çok takılıyorsun bu konuya. Hani uğraşacak, aklını dağıtacak birşeyler olsa bu kadar takılmazsın çünkü senin de çevren , arkadaşların ve uğraşacak işin olur. İş arkadaşları elbette olacak, bende oturuyorum arabada iş arkadaşımın yanına. Ama sadece iş arkadaşı.. Ne yapayım sevgilisi / eşi kıskanmasın diye bagajda mı gideyim ? Niyet önemli ve güven önemli.. Bence ufaktan o kızlarla tanışmayı dene. Belki o zaman için ferahlar. Ayrıca hiçbir iş ortamı haremlik seramlık değil. Kızlar da olacak erkekler de bu duruma alıştırmaya çalış kendini. Nişanlın zaten birşey yapacaksa iş ortamındakiyle yapmaz da gider yoldan geçen bir kızla yapar. Bunun sen önüne geçemezsin.

Back
X