Merhaba kk üyeleri .konu başlığından da belli olduğu gibi büyük bir sıkıntım var Rabbime sukur tabikide taze bir kk uyesiyim .ben 4 yıllık ilişkisi olan ve 1 senelkde nişanlı biriyim .bu ysz Allahım nasip ederse dugunum var .nisanlim bankacı farklı şehirlerde yaşıyoruz 1 buçuk saatlik mesafe var yaşadığımız şehirler arasında ama çok sık gorusmuyoruz ayda bi kere araa soğukluk olduğundan değil ailelerimiz anlasiyor biz de öyle .4 yillik iliskimizde de hep aralıklarla buluşma olmuştur .ayyy çok uzattim biliyorum
nisanlimin işi gereği etrafında iş yerinde çalışan bayanlar var ve çok rahatlar evlisi nişanlısı hepsinden var ve surkli canım vs gbi hitap ediyorlar nisanlima tabi ben cildiiriyorum
bankada foto cekiniorum faceye atıyorlar benn onları gordukce cildiiriyorum nisanlima guvenim sonsuz oda rahatsız değil kiskanmamdan cunku oda benim.gbi kıskanç.ben ev kiziyim açık öğretim lise okuyorum sosyal cevrem yok pek dışarıya da çıkma gbi bi luksumde yok kendimi o kızlardan güçsüz ezik hissediyirum sanki.nisanlim bana değer veriyor bunu fazlasıyla hissediyirum ama kendime engel olamiyorum nisanlim iki yıl uni okuduğunda da çöl sık gorusrmiyirduk tabi oradada vardı bu tiplerden .orada iken sevgilisi olan bi kız nisanlima aşık olduğunu itiaf bile etmişti
yine aynı birşey olmasından korkuyorum ben yanında değilim kendimi çirkin bulmuyorum ama güzelim de diyemiyorum tesetturlu biryim nisanlim da bu halimden çok memnun ve bunu hep dile getiriyor .biliyorum kızlı erkekli ortama girmesine dayanamıyorum erkek arkdalari ile gitmesinde birşey yok ama bankadaki ortam ile bir yerlere gitmeleri beni deli etmeye ytityor.gün içinde kendi kendimi yiyip bitiriyorum geçen konyaya toplantıya geldiler bankanın arabası ile tabi .kızlardan biri kalkmış yanına oturmuş arabayı nisanlim.kullanıyordu .ayyy brn çok yazdım pek sonuç çıkmadı tabi ama beni anladığınızı düşünüyorum ne yapmam lazım kendimi nasıl sakinlestireyim
(