Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Belli bir tavır içinde olursan karışamaz ki hiçbir erkek. Sevgilinizin size karışmasına izin vermeyin. Bunu yaptıkça tepenize çıkıyorlar, kendileri kafalarına göre takılıyorlar. Bizim de beynimiz var. Ne doğru ne yanlış biz de seçebiliriz di mi...
O kadar cok yaşadım ki bu sorunu aynılarını hatta fazlasını diyebilirim(Tabi ilk başlarda).Ama sabrettim tanımıyor beni tanısa güvenini kazansam düzelir diye ve oldu da cok şükür.Belki hergün kavga ederdik.Artık birbirimizi tanıyoruz zaten mantıken düşündüğüm zaman istemedigi seyler benimde aklıma yatıyorsa tamam derim.Yatmıyorsa açıklarım böyle böyle diye (ikna edici bir yöntem ile) He olmuyorsa da zorlamam.Kıskanç bir yapısı var bunun için ondan vazgeçemem çoğu zamanda hoşuma gider yane