kiskanclikmi bu ?

temmuzsogugu

.
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2014
1.694
722
178
Eltimden 2yil once evlendim.cocuk yapmaya ayni zamanlarda karar vermistik tesaduf.benden epey kucuk.her defasinda abla hamile kalirsan mutlaka beni ara derdi.gecen gun onun hamile oldugunu kaynimin esimi aramasinda ogrendim.isterdimki eltimde beni istesin telefona .buna uzuldum.ve kabul etmek bana zor geliyor ama birazda kiskandim.birdaha esimin akrabalarinin dugununede gitmiycem.sizin cocuk niye yok diye beni uzecekler.

Bu kıskançlık gibi dursada mahalle baskisindan kaçış bence niye üstüne vazife olan olmayan sorarki şu çocuk meselesini

allah en kisa zamanda sanada nasip eder inş

Ya insanlari neden kafaniza takiyorsunuz ki? Onlar hep konuşur. Çocuk olsa bile kulp takacak baska bir sey bulurlar. Bosverin.
Rabbim en kisa zamanda size de hayirli saglikli evlatlar nasip etsin...

Eltimden 2yil once evlendim.cocuk yapmaya ayni zamanlarda karar vermistik tesaduf.benden epey kucuk.her defasinda abla hamile kalirsan mutlaka beni ara derdi.gecen gun onun hamile oldugunu kaynimin esimi aramasinda ogrendim.isterdimki eltimde beni istesin telefona .buna uzuldum.ve kabul etmek bana zor geliyor ama birazda kiskandim.birdaha esimin akrabalarinin dugununede gitmiycem.sizin cocuk niye yok diye beni uzecekler.
Kusura bakmayın ama bana çok saçma geldi bu. Saçma ve bir o kadar çocukca. Yapmayın Allah aşkına
Onun adına sevinmelisiniz bir bebeği olacak :)
Allah en kısa zamanda da size nasip etsin yavrunuzu kucağınıza almayı.

Kusura bakmayın ama bana çok saçma geldi bu. Saçma ve bir o kadar çocukca. Yapmayın Allah aşkına
Onun adına sevinmelisiniz bir bebeği olacak :)
Allah en kısa zamanda da size nasip etsin yavrunuzu kucağınıza almayı.
Tesekkur ederim :))) evet cocukca bende kendime kiziyorum zaten

Sonuçta eşi aramış senin onu tlf isteyip hayırlı olsun demen gerekirdi

Bencede arayıp tebrik edin sizde hassassınız demekki çocukla ilgili sizi üzmek istememiş, olur inş bende çok isyorum ama olmuyor şimdilik allah büyüktür.. Çevremdekiler hamile kaldıkça mutlu oluyorum..sonuçta onların ne etkisi var olmamasında verende allah alanda.. Önemli olan başkalarının mutluluğundan mutlu olmak..

Ha ne zamanki başkalarının hamileliğinden rahatsız olursam o zaman psikolağa gitmem şart diye kendimce karar verdim.

İyi düşünelim, iyi olsun.
Belki elti size nisbet (veya nispet. Nasıl yazıldığını hatırlayamadım ve google'dan bakmaya üşeniyorum doğrusu) yapar gibi olmasın diye istemedi telefona?
Akrabaların ne konuşacağını amaann boşverin gitsin.
Onlar her zaman konuşacak birşey bulur. Çocuk olur, 2. yok mu derler. 2. olur, "e hadi bir de tekne kazıntısı lazım" derler.
O sırada maddi durumda bir sıkıntı olursa "doğurmasaydı o da canım o kadar" derler.
Yani akraba olmasına bile gerek yok.
Geçen gün kapıda karşılaştıkça selamlaştığımız bir komşu teyze bana "niye çocuğun yok, kısır mısın?" diye sordu mesela.
He teyze kısırım dedim. Tey allahım.

Back
X