kiskanclikmi bu ?

Kıskançlık, fesatlık bu evet. Çok itici bir davranış.
Allah isteyen herkese çocuk nasip etsin.
Olmaması üzücüdür illa ki ama yaptığınız kötü bir şey.
Biraz niyetinizi yoklayın, iyi şeyler düşünün.
Herkesin hayat akışı bambaşkadır.
Ona şimdi nasip oldu, size belki 2 yıl sonra olacak.
Böyle bir sebepten karalar bağlamak, çocukça kendini geri çekmek komik olur.

Kıskançlık, fesatlık bu evet. Çok itici bir davrnış.
Allah isteyen herkese çocuk nasip etsin.
Olmaması üzücüdür illa ki ama yaptığınız kötü bir şey.
Biraz niyetinizi yoklayın, iyi şeyler düşünün.
Herkesin hayat akışı bambaşkadır.
Ona şimdi nasip oldu, size belki 2 yıl sonra olacak.
Böyle bir sebepten karalar bağlamak, çocukça kendini geri çekmek komik olur.
Biraz abartmissiniz yorumunuzda.okuyanda cocugu olmasin diye buyu yapmisim sanacak.tesekkurler yorum icin.

İyi düşünelim, iyi olsun.
Belki elti size nisbet (veya nispet. Nasıl yazıldığını hatırlayamadım ve google'dan bakmaya üşeniyorum doğrusu) yapar gibi olmasın diye istemedi telefona?
Akrabaların ne konuşacağını amaann boşverin gitsin.
Onlar her zaman konuşacak birşey bulur. Çocuk olur, 2. yok mu derler. 2. olur, "e hadi bir de tekne kazıntısı lazım" derler.
O sırada maddi durumda bir sıkıntı olursa "doğurmasaydı o da canım o kadar" derler.
Yani akraba olmasına bile gerek yok.
Geçen gün kapıda karşılaştıkça selamlaştığımız bir komşu teyze bana "niye çocuğun yok, kısır mısın?" diye sordu mesela.
He teyze kısırım dedim. Tey allahım.
Bana teyze olye dese oturup aglarim.ben cok kafaya takiyorum.evet belkide nispet olur diye konusmadi haklisiniz.tesekkurler

Kıskanmışsanız da kötü niyetle kıskanmamışsınız. Gelen olumsuz yorumlara dahi verdiğiniz cevaptan belli. Bilmiyorum ama çok içimden gelerek inşallah en yakın ve en hayırlı zamanda bebeğiniz olur dedim

Kıskanmışsanız da kötü niyetle kıskanmamışsınız. Gelen olumsuz yorumlara dahi verdiğiniz cevaptan belli. Bilmiyorum ama çok içimden gelerek inşallah en yakın ve en hayırlı zamanda bebeğiniz olur dedim
Hayatim boyu kimse Icin kotu niyet gutmedim.galiba bu hisler biraz toplumun elestirilerinden kaynaklaniyor.onlar kucuk cocuklari olacak bizim yok ve goze daha cok batacagiz.Allah razi olsun iyi dilekleriniz icin

Kaynin arayip haber vermis iste neden sizi aramasini bekliyorsunuz arayip tebrik edin kiskanmayin bence kendinize baski yapmayin sizinde olur

Bu kıskançlık gibi dursada mahalle baskisindan kaçış bence niye üstüne vazife olan olmayan sorarki şu çocuk meselesini

allah en kisa zamanda sanada nasip eder inş
Insanlar size soracak diye neden soz hayatınızı kısıtlıyorsunuz. Iste boyle başlıyor bunalımlar. Bırakın sorsunlar şimdilik yok dersiniz. Simdi düğünlere gitmeyin,sonra Bayram ziyareti,sonra gezmeler derken eve kapatın o zaman kendinizi

Insanlar size soracak diye neden soz hayatınızı kısıtlıyorsunuz. Iste boyle başlıyor bunalımlar. Bırakın sorsunlar şimdilik yok dersiniz. Simdi düğünlere gitmeyin,sonra Bayram ziyareti,sonra gezmeler derken eve kapatın o zaman kendinizi
Ben gitmemekte haklisin demedim sadece olur ol maz sormalarina kiziyorum yoksa gitsin tabi heryere niye kisitlansinki

Ah şu elin ağzını dikecek bir iğne bulunsada hepimiz rahatlasak.
kızımı dördüncü yılımda kucağıma aldım.ah o dört yılda sormayan kalmadı.
kızım oldu millet ikinci çocuğu sormaya başladı.şuan ikinci bebeğime hamileyim çok şükür.
galiba ikinden sonrada üçüncü nezaman diye sorarlarsa ağızlarına bir tokat atacağım.

Milletin işi gücü yok başkalarının çocuk yapmasının derdine düşüyor.

Evet ariycam cocugum yok diye kendimi sikmanin alemi yok.zaten konuyuda tarafsiz gerceklet gorebilmek Icin actim.sagolun
İs arkadasimin hic sorunu yokken 6 yil cocugu olmadi sebep mahalle baskisi yuzunden psikolojisi bozulmustu gitti tedavi oldu simdi oglu var gul gec herkesin cocugu olacak diye bir kural yokki vermeyince mabud neylesin mahmut de gec Allahtan gelen seylere tevekkul etmek gerekir

melo34 .!.:
İs arkadasimin hic sorunu yokken 6 yil cocugu olmadi sebep mahalle baskisi yuzunden psikolojisi bozulmustu gitti tedavi oldu simdi oglu var gul gec herkesin cocugu olacak diye bir kural yokki vermeyince mabud neylesin mahmut de gec Allahtan gelen seylere tevekkul etmek gerekir
Cok sagol arkadasim.Iyice daraltmistim kendimi.simdi daha iyi hissediyorum kendimi

Eltimden 2yil once evlendim.cocuk yapmaya ayni zamanlarda karar vermistik tesaduf.benden epey kucuk.her defasinda abla hamile kalirsan mutlaka beni ara derdi.gecen gun onun hamile oldugunu kaynimin esimi aramasinda ogrendim.isterdimki eltimde beni istesin telefona .buna uzuldum.ve kabul etmek bana zor geliyor ama birazda kiskandim.birdaha esimin akrabalarinin dugununede gitmiycem.sizin cocuk niye yok diye beni uzecekler.
Ya belki nispet gibi olmasın üzülmeyin diye istememistir telefona kötü düşünmeyin bence

Back
X