Şöyle düşün, bir kadın altın alıyorsa zaten büyük ihtimalle ya evlidir ya nişanlı. Yani zaten senin sevgiline bakmaz :)
Kızların bakmayacağını biliyorum baksalar da benim erkek arkadaşım bakmıyorsa sorun yok ama problem ya erkek arkadaşım bakarsa diye. Kötü bir niyetle değil elbet ama o kadar güzel kadınlar var ki:))) Genç kızlar almaz mı ki?
Sende bu kiskanclik varken mustakbel kocan baska işede girse sen yine kskancliktan çatıır çatır çatlarsınBeni bilenler bilir aylarca burada şafak saydım ve sevdiğim askerden geldi çoook şükür. Geldiği gibi hiç beklemeden işe girdi para biriktirip evlenebilmemiz için. Çünkü ailelerden yardım almıyoruz sadece ikimiz halletmeye çalışıyoruz. Maaşı çok iyi olan bir kuyumcuda işe başladı. Ama benim içimdeki huzursuzluk bitmiyor. Ona asla belli etmiyorum fakat kıskanıyorum. Burada kuyumcular çarşısı var, 30 tane kuyumcudan birisi.. hepsi yanyana dükkanların.. Yani çok insanla içli dışlı oluyor doğal olarak. Kadınlara bilezik, küpe vs denettiriyorlar kendileri bizzat. Askerden geldi bitti diye çok sevinmişken içimdeki bu saçma düşünce beni yedi bitirdi. Çok insanla temas halinde olması beni ruhen yıprattı daha yeni olmasına rağmen. Çok huzursuzum.. Güvenimi kıracak hiçbir şey yapmadı ki biz çocukluk aşkıyız.. Yani şu vakte kadar hiçbir saygısızlığını görmedim.. Ama dediğim gibi bu duruma hiç alışamadım. Normal başka bir iş olsa böyle düşünmeyecekmişim gibi geliyor... Sizlerin yorumlarına çoook ihtiyacım var..
Sende bu kiskanclik varken mustakbel kocan baska işede girse sen yine kskancliktan çatıır çatır çatlarsın
Sende mi Leyla...ah şekerim bu konuda çok muzdaribim..biliyor musun herkes öyle diyoo...benim yorumlarımı çok kıskanıyorlar..Ne kadar güzel(?!) yorum yapmışsınız
Sende mi Leyla...ah şekerim bu konuda çok muzdaribim..biliyor musun herkes öyle diyoo...benim yorumlarımı çok kıskanıyorlar..
Allahim sana geliyorumKırmadan,iğnelemeden yorum yapsaydınız keşke diye düşünerek üsturuplu bir şekilde yazdım. Zira yorumlarınızda kıskanılacak bir şey göremiyorum. Ki ciddiye alıp yazdım bir de şaka gibi:))))
Beni bilenler bilir aylarca burada şafak saydım ve sevdiğim askerden geldi çoook şükür. Geldiği gibi hiç beklemeden işe girdi para biriktirip evlenebilmemiz için. Çünkü ailelerden yardım almıyoruz sadece ikimiz halletmeye çalışıyoruz. Maaşı çok iyi olan bir kuyumcuda işe başladı. Ama benim içimdeki huzursuzluk bitmiyor. Ona asla belli etmiyorum fakat kıskanıyorum. Burada kuyumcular çarşısı var, 30 tane kuyumcudan birisi.. hepsi yanyana dükkanların.. Yani çok insanla içli dışlı oluyor doğal olarak. Kadınlara bilezik, küpe vs denettiriyorlar kendileri bizzat. Askerden geldi bitti diye çok sevinmişken içimdeki bu saçma düşünce beni yedi bitirdi. Çok insanla temas halinde olması beni ruhen yıprattı daha yeni olmasına rağmen. Çok huzursuzum.. Güvenimi kıracak hiçbir şey yapmadı ki biz çocukluk aşkıyız.. Yani şu vakte kadar hiçbir saygısızlığını görmedim.. Ama dediğim gibi bu duruma hiç alışamadım. Normal başka bir iş olsa böyle düşünmeyecekmişim gibi geliyor... Sizlerin yorumlarına çoook ihtiyacım var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?