- 26 Temmuz 2016
- 338
- 228
- 103
- Konu Sahibi baharguzeli
Merhaba kizlar aslinda hic kiskanc birisi degilim aksine çok rahatimdir ama her gun 2 saatimi burda geçirince biraz paranoyak oldum diyebilirim. Yine burda okudugum bir konuyu sevgilime bahsederken şakasına sende böyle yapuyosun sende mi aldatiyosun haha dedim evet dedi hala sakayi devam ettiriyor yapariz arada böyle. Adi ne dedim bide sevgilim yurtdisinda oldugundan aramuzda lisa, petra gibi isimlerin esprisi vardir. Petra diyecek bende o srtükle mi püü diycem gülcez saniyorum. Adi ne diye sorduktan 1 saniye sonra hatta belki 1 salise olabilir esra dedi. Etrafimda hic esra yok diyor o zaman nasil aklina geldi anlamadim valla taktim biraz kafayi ona yansitmadim tabi de mutsuz oldum
Şimdi gelip sevgilinizle ne biçim muhabbet ediyorsunuz diyeceksiniz lütfen demeyin bu da bizim hayatimiz aramizdaki esprileri konuşmalarimizi bilmiyorsunuz disardan yanlis anlasilabilir. Aoruç oruç sinirlenmek istemiyorum iyi niyetli yorum yapan herkese tesekkyrler simdiden♡
Simdi boyle dedim diye sizde muhabbetinizin değişik olduğunun farkindasiniz diyecek bi tayfa gelecek bir de lutfen yapmayin♡♡
Şimdi gelip sevgilinizle ne biçim muhabbet ediyorsunuz diyeceksiniz lütfen demeyin bu da bizim hayatimiz aramizdaki esprileri konuşmalarimizi bilmiyorsunuz disardan yanlis anlasilabilir. Aoruç oruç sinirlenmek istemiyorum iyi niyetli yorum yapan herkese tesekkyrler simdiden♡
Simdi boyle dedim diye sizde muhabbetinizin değişik olduğunun farkindasiniz diyecek bi tayfa gelecek bir de lutfen yapmayin♡♡