• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kiskancliktan kafayi yedim?

baharguzeli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2016
338
228
103
Merhaba kizlar aslinda hic kiskanc birisi degilim aksine çok rahatimdir ama her gun 2 saatimi burda geçirince biraz paranoyak oldum diyebilirim. Yine burda okudugum bir konuyu sevgilime bahsederken şakasına sende böyle yapuyosun sende mi aldatiyosun haha dedim evet dedi hala sakayi devam ettiriyor yapariz arada böyle. Adi ne dedim bide sevgilim yurtdisinda oldugundan aramuzda lisa, petra gibi isimlerin esprisi vardir. Petra diyecek bende o srtükle mi püü diycem gülcez saniyorum. Adi ne diye sorduktan 1 saniye sonra hatta belki 1 salise olabilir esra dedi. Etrafimda hic esra yok diyor o zaman nasil aklina geldi anlamadim valla taktim biraz kafayi ona yansitmadim tabi de mutsuz oldum

Şimdi gelip sevgilinizle ne biçim muhabbet ediyorsunuz diyeceksiniz lütfen demeyin bu da bizim hayatimiz aramizdaki esprileri konuşmalarimizi bilmiyorsunuz disardan yanlis anlasilabilir. Aoruç oruç sinirlenmek istemiyorum iyi niyetli yorum yapan herkese tesekkyrler simdiden♡

Simdi boyle dedim diye sizde muhabbetinizin değişik olduğunun farkindasiniz diyecek bi tayfa gelecek bir de lutfen yapmayin♡♡

Merhaba kizlar aslinda hic kiskanc birisi degilim aksine çok rahatimdir ama her gun 2 saatimi burda geçirince biraz paranoyak oldum diyebilirim. Yine burda okudugum bir konuyu sevgilime bahsederken şakasına sende böyle yapuyosun sende mi aldatiyosun haha dedim evet dedi hala sakayi devam ettiriyor yapariz arada böyle. Adi ne dedim bide sevgilim yurtdisinda oldugundan aramuzda lisa, petra gibi isimlerin esprisi vardir. Petra diyecek bende o srtükle mi püü diycem gülcez saniyorum. Adi ne diye sorduktan 1 saniye sonra hatta belki 1 salise olabilir esra dedi. Etrafimda hic esra yok diyor o zaman nasil aklina geldi anlamadim valla taktim biraz kafayi ona yansitmadim tabi de mutsuz oldum

Şimdi gelip sevgilinizle ne biçim muhabbet ediyorsunuz diyeceksiniz lütfen demeyin bu da bizim hayatimiz aramizdaki esprileri konuşmalarimizi bilmiyorsunuz disardan yanlis anlasilabilir. Aoruç oruç sinirlenmek istemiyorum iyi niyetli yorum yapan herkese tesekkyrler simdiden♡

Simdi boyle dedim diye sizde muhabbetinizin değişik olduğunun farkindasiniz diyecek bi tayfa gelecek bir de lutfen yapmayin♡♡
Belki de esra diye eskiden takıldığı hoşlandığı vs biri vardır, çok da takılma bence

zaten hep yapılan bi muhabbetmiş esra deyince mi olay oldu, elisabeth dese sıkıntı yok muydu? ilginç...

Elisabeth, Lisa, petra Vs isimler teyzelerin kızı oldugu için sıkıntı yok onlarda :) sonuçta adam yurtdışında yaşıyor bu isimler normal.
Yeterli Türk ismi olmasın.

İkinizde normal değilsiniz.
Bazı konulara ayrıntılı yorum yapma gereği bile duymadan tek cümleyle özet geçiyorum.

Ayrıca ;Şakayı yapıyorsan karşılığında aldıgın cevaba katlanırsın ha yok kaldıramam diyorsan hiç şaka yapma.

Her konumda garip bir sekilde saldiriya ugruyorum o yuzden ekleme geregi duydym goruyorsunuz ki lutfen yapici olun kirici olun demem bile eleştiriliyor a desem sende a deme sende sorun var diyenler var

İkinizde normal değilsiniz.
Bazı konulara ayrıntılı yorum yapma gereği bile duymadan tek cümleyle özet geçiyorum.

Ayrıca ;Şakayı yapıyorsan karşılığında aldıgın cevaba katlanırsın ha yok kaldıramam diyorsan hiç şaka yapma.

Her konumda garip bir sekilde saldiriya ugruyorum o yuzden ekleme geregi duydym goruyorsunuz ki lutfen yapici olun kirici olun demem bile eleştiriliyor a desem sende a deme sende sorun var diyenler var

Yapıcı bir yorum mu istiyorsun canım?
Hemen yapıyorum.
Birincisi ilişkide güven çok önemli. Güven yoksa o ilişkide hayır yoktur önce güveni tam sağla.
İkincisi şaka ile K.k.a arasında ince çizgi vardır buna dikkat et batırma. Gülüp geçilecek şakalar olsun kafaya takıp konu açma derecesine gelecek değil.
İlişkin üzerinden şaka yapma. Aldatma Vs gibi.
Başka hataları karşındaki kişiye yükleme sende mi bunu yapıyorsun dye. Bu karpuz kabuğu hikayesine döner. Aklına sokma.

Teeee yurt dışından nerden buldun da sevgili yaptin.?
Uzakta olduğu için aldatsa dahi anlamazsın ki..
Ha bu arada Allah korusun eşimle hiç bu tür şakalar yapmadık birbirimize...
Sizinkide garip bir ilişki...
(Yurt dışından sevgili olunca muhabbet böyle oluyor heralde) :KK70::KK70:

Teeee yurt dışından nerden buldun da sevgili yaptin.?
Uzakta olduğu için aldatsa dahi anlamazsın ki..
Ha bu arada Allah korusun eşimle hiç bu tür şakalar yapmadık birbirimize...
Sizinkide garip bir ilişki...
(Yurt dışından sevgili olunca muhabbet böyle oluyor heralde) :KK70::KK70:

2 yildir birlikteyiz de nasipse 3 ay sonra 20 sene yasadigi yerden benim için dizimin dibine geliyor:KK73:

Back
X