kıskançlıktan kuduruyorum ...

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.668
498
Ayagimi burktum alciya alındı . Annem anneannmle geldi kayinvaldmde bzde bana bkmk için geldiler sagolsunlar .
Bzmde oto alim satim dukknmz var neyse esim kardesi dukknda bklesn ve ek işleri yapsn diye aldı ise kardesini .
Nyse ben burda aci icnde yatıp skntidanda patliyotum . Müşteri olmadgi ve kardesi dukknda bkledgi halde bnm ynima glmeyip orda oturuyo . Üstelik aradgmdada gülerek aaciyor . Kardesiyle esprilesiyorlarms . Hadi diyorum bos bos oturuyorsun madem is yok eve gel çok kötüyüm . Eve gelmek istemiyorum kalabalık diyo . Biktm artık ya . Cok sacma farkndaym ama kardeşini kskaniyorum . Surekli bi espirilesme gülme dalga geçme icndeler

Ayagimi burktum alciya alındı . Annem anneannmle geldi kayinvaldmde bzde bana bkmk için geldiler sagolsunlar .
Bzmde oto alim satim dukknmz var neyse esim kardesi dukknda bklesn ve ek işleri yapsn diye aldı ise kardesini .
Nyse ben burda aci icnde yatıp skntidanda patliyotum . Müşteri olmadgi ve kardesi dukknda bkledgi halde bnm ynima glmeyip orda oturuyo . Üstelik aradgmdada gülerek aaciyor . Kardesiyle esprilesiyorlarms . Hadi diyorum bos bos oturuyorsun madem is yok eve gel çok kötüyüm . Eve gelmek istemiyorum kalabalık diyo . Biktm artık ya . Cok sacma farkndaym ama kardeşini kskaniyorum . Surekli bi espirilesme gülme dalga geçme icndeler
ne yani kardeşiyle espri yapıp gülmesi yasak mı?

Gecmis olsun oncelikle.
Kardesini ek isleri yapsin diye almis ise. Dukkani cekip cevirsin diye degil sanirim. Onlar sakalasmayinca siz iyilesecek de degilsiniz. Karalar baglamasini mi beklediniz. Yaninizda size bakanlar var zaten. Kimse olmasa gelirdi diye dusunuyorum. Şu kardes kiskanma vaziyetini anlamiyorum ve anlamiycam eminim.

Kardeşiyle şakalaşıyorlarsa ne var bunda? Bence abartmışsınız. Sonuçta akşam olunca yine yanınıza eve geliyorsa sorun yok bence.

Ayrıca yazınızı okumakta ve anlamakta gerçekten çok zorlandım. Sesli harflerden biraz kısıntı yapmışsınız :))

sanırım acı çektiğin için nazlısın bu ara biraz
ama bence bu şekilde davrandıkça gelmek istemez eve
onu da geçtim ev kadınlar hamamına dönmüş adamcağız çatlar ya ne yapsın o kadar kadının arasında :D
ohhh keyfine bak dedikodunun dibine vurun, o da kardeşiyle işyerinde otursun dursun

Back
X